Mr Lotharin viikko 48/2015

  • Anssi Viskari

Maanantaina postittelin aamupäivällä Mr Lothar Production vaatteita niitä tilanneille, iltapäivä meni Leppäniemen huvilallani tulia poltellessa.

Tiistaina putkifirman miehet kävi päivällä arvioimassa parin kiinteistöni lämmitysputkien kunnon ja tekemässä tarjouksen uusien putkien sekä patterien asennuksesta, ilta meni Torvilahden mökilläni takan lämityksessä ja uuden TV-tason kasauksessa.

Keskiviikkona järjestelin sekä siivosin kotipaikkani kellarikerroksen.

Torstai meni Mikkelissä, aamupäivällä laitoin vireille parin aiemmin ostamani rantatontin lainhuudatukset ja iltapäivä menikin sitten JS-Motorsin Arctic Cat päivillä.

Perjantaina vaihdoin kotipaikkani keittiön vesihanan uuteen ja järjestelin työkalupakit.

Lauantaina päivä meni Pieksämäellä kavereiden kanssa Kelkka & ATV Expossa, jonka jälkeen kävimme syömässä sekä saunomassa ja sen jälkeen pyörähdimme vielä Ravintola Paalupaikassa joka yllätti minut todella positiivisesti.

Sunnuntai meni Torvilahden mökillä pieniä maalaushommia tehdessä ja Abu Dhabin F1-kisaa katselessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus