Mr Lotharin viikko 49/2007

  • Anssi Viskari

Viikko 49/2007

Maanantai meni sEXHIBITION messuista palautumiseen.

Tiistaina menin käymään huvilallani ja kohtasin hiukka ikävän yllätyksen, olin nimittäin sunnuntaina huvilalla käydessäni laittanut uima-altaan puhdistuksen päälle ja unohtanut yhden hanan väärään asentoon. Kyseisen mokan takia uima-altaaseeni oli virrannut vettä niin paljon kun hanasta tulee 1,5 vuorokautta ja arvatenkaan sinne ei niin paljon mahtunut eli se oli tulvinut yli. Onni onnettomuudessa, sillä uima-allas huoneessa on aika hyvä viemäröinti ja sen lisäksi koko huvilani alakerta on laattalattiainen eli vesi ei tehnyt muuta kuin kasteli vaan muutaman maton ja jäähdytti altaan aika viileäksi. Huvilalta kotiin palattuani minulle soitettiin Ravintola Hummeripojasta Haukivuorelta, he tarvitsivat stripparin lauantaiksi. No lupasin tehdä voitavani ja onnistuinkin siinä, sillä Iirikselle kävi tuo keikka.

Keskiviikkona menin jo aamusta huvilalleni järjestelemään paikkoja tuon alkuviikon vesivahingon takia ja iltapäivällä huvilalleni sitten jo tulikin vuokralaisia.

Vaikka torstaina olikin Suomen itsenäisyyden 90 vuotisjuhlapäivä niin minä se vaan paiskin töitä ja kuvasin taas yhden uuden tytön videolle. Homman nimi oli se että Tanjuska tuli minun toimistolle työhönotto haastatteluun ja minä laitoin hänet heti testiin. Testinä toimi pornoleffan katselu ja siitä muistiinpanojen tekeminen, mutta koska kysymyksessä oli minun sihteerin paikka niin muistiinpanovälineinä oli vain dildoja. Tanjuska suoriutui tehtävästä aika hyvin, mutta kun tuli alleviivauksien aika oli minun hiukka autettava omalla "tussillani". Lopun näette aikanaan minun kotisivujen kuvat ja videot osiossa osoitteessa www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php
Kyseinen video oli muuten Tanjuskan uran ensimmäinen aikuisviihdevideo!

Perjantaina vein päivällä tuon torstaina kuvatun videon postiin ja illalla kävin paikallisen baarin pikkujouluissa moikkaamassa kavereitani.

Lauantaina huvilani vuokralaiset läksivät pois ja niinpä me pidimmekin muutaman kaverini kanssa saunaillan huvilallani. Saunan ja uinnin jälkeen läksin yhden kavereistani kanssa käymään Haukivuorella katsomassa Iiriksen keikkaa. Keikan jälkeen Iiris sitten läksikin meidän mukaan Mäntyharjulle.

Kohta vien Iiriksen junalle ja loppu sunnuntai taitaakin sitten taas mennä laiskottelun merkeissä.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus