Mr Lotharin viikko 5/2016

  • Anssi Viskari

Maanantaina kävin ostamassa uuden ruokailuryhmän Vuohijärven mökilleni ja samalla reissulla pyörähdin JS-Motorsilla.

Tiistaina tein mökkitalkkarin hommia ja kasasin maanantaina hakemani ruokailuryhmän.

Keskiviikkona tuli kuvattua aikuisviihdevideo yhden uuden tytön kanssa. Mr Lothar & Jasmine - Hyväksikäytetty videon juoni on seuraavanlainen: Minä olen kahleissa sängyssä kun naamioitunut nainen saapuu paikalle ja kaivaa penispumpun esiin, Jasmine laittaa minun kullin pumppuun ja pumppaa niin kauan alipainetta että kulli täyttää koko pumpun putken. Jasmine imuttaa vielä itsekin minun kullia ennen kuin alkaa ratsastaa sillä. Hetken kuluttua Jasmine avaa kahleet ja minä pääsen määräämään tahdin. Muhkea perseinen Jasmin voihkii kilpaa sängyn nitinän kanssa ja aikani Jasminea eri suunnista nussittuani roiskin lastini Jasminen pakaroille. Video julkaistaan heti kun vain ehditään http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa.

Torstaina vein maanantaina ostetun ruokailuryhmän Vuohijärven mökille ja asensin siellä samalla muutaman keittiön työtason paikoilleen.

Perjantaina sovin muutaman esiintymiskeikan, laitoin myyntiin Vuohijärven mökkini http://www.etuovi.com/kohde/c47937 sekä yhden rantatontin http://www.etuovi.com/kohde/c47878 ja vastaanotin vuokralaiset Torvilahden huvilalleni.

Lauantaina moottorikelkkailin kavereiden kanssa Mouhulta Ranttiin, sieltä Tommolan kautta Heituinlahteen ja sieltä Tuohikotin kautta Orilammelle sekä sieltä sitten takaisin Mouhulle. Illalla kävin juomassa pari lonkeroa paikallisissa baareissa.

Sunnuntaina kävin näyttämässä Vuohijärven mökkiäni yhdelle ostajaehdokkaalle ja lämmittelin samalla takkaa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus