Mr Lotharin viikko 50/2007

  • Anssi Viskari

Viikko 50/2007

Maanantaina kävin kavereideni kanssa huvilallani, minä irrotin uima-altaan lämmittimen ja kaverit siirsivät autotallissa olleet halot halkoliiteriin.

Tiistaina soittelin ympäriinsä ja löysinkin sitten vihdoin uuden lämmittimen huvilani uima-altaaseen.

Keskiviikkona huvilalleni tuli sitten taas vuokralaisia.

Torstai meni ihan vaan laiskotellessa.

Perjantaina suuntasin Jeepin keulan kohti Helsinkiä, matkalla vein uusia biljardimailoja huvilalleni. Helsinkiin päästyäni menin moikkaamaan DJ-Jabaa hänen asunnolleen, siinä vierähtikin sitten sen verran aikaa että Jaban oli aika lähteä DJ-keikalle ja minun omalle tulishow keikalleni Vaisala Oy:n pikkujouluihin. Koska molempien keikat oli ohi suht ajoissa niin päätimme lähteä baarikierrokselle. Ensin menimme Stocholm Discotekiin, sieltä suuntasimme Luxiin josta matka jatkui Satumaahan. Satumaan jälkeen ehdimme vielä pyörähtämään Onnelassa.

Lauantaina menikin sitten koko päivä sängynpohjalla, mutta illan tullen oli taas aika lähteä töihin. Minulla oli taas yksityiskeikka, tällä kertaa kyseessä oli yhden tytön 18-vuotis syntymäpäivät. Esiintyminen oli taas aika ajoissa ja niinpä ehdinkin sitten taas Jaban kanssa baariin. Jaba oli jo mennyt edeltä BB-Miran syntymäpäiville DTM:n yläkertaan. Minä ehdin paikan päälle yhdentoista aikaan jolloin bileet oli noin puolessa välissä. Jossain vaiheessa Jaba sanoi että eiköhän lähdetä taas käymään Onnelassa ja niinpä singahdimme sinne. Onnelassa törmäsimme heti narikassa muutamaan minulle tuttuun tyttöön, mutta ensi kontakti oli sen verran raju (yksi tytöistä puri minua korvasta niin lujaa että meinasi lähteä pala) että päätimme karistaa tuon lauman kannoiltamme. Suomi-baarin puolelle päästyämme törmäsimme joihinkin Jaban tuttuihin ja koska kello oli jo lähes puoli neljä päätimme lähteä Jaban kämpälle jatkoille. Tässä vaiheessa kattaus näytti ihan hyvälle, sillä miehiä oli kaksi (minä ja Jaba) ja naisia oli kolme, mutta asunnolle päästyämme kaksi tytöistä osoittautui niin väsyneiksi että he menivät suoraan nukkumaan. Onneksemme kolmas tytöistä olikin sitten hiukka eri maata, jonkin ajan kuluttua hän nimittäin oli milloin mitenkin päin minun ja Jaban välissä. Kuuden aikaan aamulla tyttö kuitenkin sanoi että ei kestä enempää, itse asiassa hän sanoi että me tapetaan se Jaban kanssa nussimalla jos ei lopeteta. Niinpä päätimme sitten lopettaa sekstailun ja käydä välillä nukkumaan.

Sunnuntaina minä heräsin jo yhdeksältä ja läksin ajelemaan kohti huvilaani. Huvilalle päästyäni tuntui kun olisin tullut taivaaseen, raitisilma ja se rauhallisuus mikä huvilani pihalla vallitsi oli enemmin kuin tervetullutta Helsingissä vietetyn viikonlopun jälkeen.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus