Mr Lotharin viikko 50/2009

  • Anssi Viskari

Maanantaina tein toimistohommia.

Tiistaina päivä meni huvilalla savusaunaa lämmitellessä ja illalla olikin sitten kaverin firman pikkujoulut.

Keskiviikkona kävin päivällä kyselemässä Mikkelistä uutta moottoripyörää itselleni ja ostin samalla reissulla Bemariini uudet renkaat ja vanteet. Illalla läksin kavereiden kanssa baarikierrokselle joka alkoi Vuohijärveltä ravintola Känkkäränkästä ja jatkui Kouvolan Madonnan kautta Lahteen jossa kävimme Teerenpelissä, Armaksessa, Scorpionissa, Ilon Talossa, Love Hotelissa ja Jackalopessa.

Torstaina kävin pesettämässä Bemarin ja laitoin keskiviikkona ostamani renkaat ja vanteet paikoilleen.

Perjantaina olikin sitten taas luvassa baarikierros kavereideni kanssa. Ensin suuntasimme Haminaan josta meidän oli määrä ottaa mukaamme pari tyttöä, mutta kun minä menin hakemaan tyttöjä toisen heistä asunnolta kavereideni odotellessa baarissa niin siinähän tuli sitten jo nussittua toista tytöistä heti kärkeen videokameran kuvatessa tapahtumia. Yhden varvin jälkeen läksimme sitten baariin, josta matka jatkui kavereideni kanssa Inkeroisiin ravintola Kultaiseen Kulaukseen. Siinä viivyimme parien drinkkien ajan jonka jälkeen kurvasimme Valkealaan jossa kävimme ensin Pub Wanhassa Valkealassa ja sen jälkeen ravintola Lohikukon pikkujouluissa. Valkealasta matka jatkui Mäntyharjulle jossa kävimme sekä Old Iiwarissa että Krouvissa. Baarikierroksen jälkeen oli vielä jatkot huvilallani.

Lauantaina hain päivällä yhden tytön junalta ja illalla menimme käymään huvilallani. Sen jälkeen pyörähdimme paikallisessa baarissa josta pari kaveria liittyi seuraamme ja jatkoimme matkaa Mikkeliin.

Sunnuntai menikin sitten huvilalla laiskotellessa.

PS. Perjantaina kuvattu video julkaistaan osoitteessa http://www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php

1 kommentti

ZOMQandBarbieQ

14.12.2009 00:04

pitäny suakin tulla kattoonmut on ollut kaikenlaista kissanristiäistä, mut kyllähän sul keikka apukkaa joten ehtii. lycka till!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus