Mr Lotharin viikko 50/2010

  • Anssi Viskari

Maanantaina tulin kotiin Lapin reissusta neljän aikaan aamulla ja meni nukkumaan. Herättyäni iltapäivällä läksin käymään huvilallani ja kävin ottamassa moottorikelkkaan vakuutuksen.

Tiistaina kävin rekisteröimässä moottorikelkkani ja tilasin kotipaikalleni lämmitysöljyä.

Keskiviikkona nuohosin kotipaikkani lämmityskattilan ja kiinnitin rekisterikilvet moottorikelkkaani, illalla sain vielä naisvieraita.

Torstaina kävin naisvieraani kanssa ensin moottorikelkkailemassa reitillä ja crossiradalla, sen jälkeen kävimme saunomassa ja sitten nautimme jouluruuasta.

Perjantaina alkoikin sitten Mr Lothar Productionin pikkujoulujen 2 osa minun huvilalla, minä menin itse huvilalle jo päivällä mutta muut osallistujat saapuivat paikalle hiukka myöhemmin. Ihan aluksi minä annoin tytöille moottorikelkkakyytiä jäällä, sen jälkeen ilta jatkui ruokailun, juoman, saunan ja uinnin sekä porealtaassa kellumisen merkeissä. Loppuillasta jotkut innostuivat laulamaan karaokeakin.

Lauantaina päivä meni taas moottorikelkkailun merkeissä ja ilta suht samalla kaavalla kuin perjantaikin, osa tytöistä vaihtui toisiin tyttöihin ja tulipa kemuihin yksi kundikin lisää. Lauantaina meno porealtaassa ja hiukka muuallakin alkoi olla aika villiä, ikävä kyllä tällä kertaa kyseisestä toiminnasta ei ole videomateriaalia.

Sunnuntaina heräilin kymmenen aikaan ja samoihin aikoihin alkoi heräillä muitakin kemuihin osallistuneita. Kahden aikaan päivällä muut läksivät kohti kotejaan ja minä läksin moottorikelkkailemaan. Kävin ajamassa yhden kaverini kanssa noin kolme tuntia metsä/jääreittejä, aluksi ajelimme Suittilahden Essolle ja siitä Kuortin ABC:lle josta edelleen takaisin Mouhulle. Moottorikelkkaretken jälkeen menin takaisin huvilalle syömään, saunomaan ja lepäilemään.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=739265

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus