Mr Lotharin viikko 50/2013

  • Anssi Viskari

Maanantaina kävin neuvottelemassa sijoituksista Suur-Savon Osuuspankissa.

Tiistaina hain uuden moottorikelkan itselleni JS-Motorsista Mikkelistä ja samalla reissulla ostin uuteen kelkkakärryyni filmivanerit sekä laitoimme ne paikoilleen kärryn pohjan suojaksi.

Keskiviikkona kävin ajamassa moottorikelkalla hiukka sisäänajoa ja tamppasin samalla crossiradan.

Torstaina jatkoin kelkan sisäänajoa testi EK:n tamppaamisella.

Perjantaina käytin Bemarin huolossa ja kävin pyörähtämässä yhdellä mökeistäni, sen lisäksi kävin neuvottelemassa pari tuntia sijoitusasioista Mäntyharjun Nordeassa.

Lauantaina oli vuorossa Eroottiset Pikkujoulut Bar Leijonassa Rajamäessä. Alkuilta meni jouluruokailun merkeissä ja asiakkaiden kanssa jutellessa, 0.30 oli Jennan shown vuoro sekä melkein heti sen perään minä vedin soolosettini ja illan viimeiseksi ohjelmanumeroksi esiinnyimme vielä yhdessä joulupukki & tonttutyttö shown.

Sunnuntaina hoidin keikkojen laskutuksia ja lisäilin kuvia nettisivuilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus