Mr Lotharin viikko 51/2007

  • Anssi Viskari

Viikko 51/2007

Maanantaina tyhjensin huvilani uima-altaan.

Tiistaina paikallinen palokunta kävi täyttämässä uima-altaani.

Keskiviikko, torstai ja perjantai menikin sitten säädellessä uima-altaan veden arvoja kohdalleen.

Lauantaina läksin yhden kaverini kanssa Hotelli Juvan pikkujouluihin, siellä on perinteisesti kaksi stripparia ja bändi. Tällä kertaa strippareina oli Diana & Eve X ja bändinä Mustat Enkelit.
Puolen yön jälkeen oli aika laskea Diana lavalle ja heti hänen jälkeensä Eve X, jonka jälkeen olikin vuorossa Mustat Enkelit. Mustien Enkeleiden setin puolessavälissä tuli sitten yllätys, nimittäin Enkeleiden laulaja siirtyi sivuun ja hän pyysi laulajan paikalle Mustajärven Paten. Täytyy myöntää että Pate tuli ja näytti kaapin paikan. Paten jälkeen oli luvassa toinenkin yllätys, pikkujoulujen lisäksi Hotelli Juvan ohjelmapäällikkö Vesa Kontiaisella oli nimittäin hotellilla työskentelyn 10 v juhlat ja niinpä hän astui Paten lavalle jättämiin erittäin suuriin saappaisiin. Aika harva varmaan uskoo, mutta Kontiainen täytti nuo saappaat loistavasti ja yllätti ainakin minut enemmin kuin positiivisesti. Lopuksi lavalle astui kaikki illan aikana nähdyt laulusolistit ja he täräyttivät yhteisvoimin Popedan Pitkä kuuma kesä biisin. Musiikillisen tarjonnan jälkeen olikin sitten aika siirtyä takaisin erotiikan maailmaan. Tytöt esiintyivät taas samassa järjestyksessä eli Diana ensin ja Eve X heti perään. Tyttöjen settien jälkeen minä läksin kaverini kanssa ajelemaan kohti kotia.

Sunnuntai menee taas kerran laiskottelun merkeissä, tosin illalla saattaa olla luvassa sänkypainia sillä yksi tyttö hiukka vihjaili siihen tyyliin että saattaa olla tulossa käymään kylässä ja senhän tietää mihin se johtaa.

Mr Lothar toivottaa Hyvää Joulua kaikille bloginsa lukijoille!

1 kommentti

CatchMe

23.12.2007 11:59

Hyvää joulua sulle kanssa =)

Vastaa kommenttiin