Mr Lotharin viikko 51/2009

  • Anssi Viskari

Maanantaina kävin ostamassa kinkun Mr lothar Productionin pikkujouluja varten.

Tiistaina tilasin huvilalleni uuden nettiliittymän ja ostin joulupukin vaatteet sekä paistilämpömittarin.

Keskiviikkona sovin että menen 12-13.2.2010 Mr New Yorkin kanssa heittämään Ladies Weekendin Paronitar Klubille Joensuuhun, sen lisäksi kävin lämmittämässä huvilani takkoja ja mittaamassa uima-altaan PH ja klooripitoisuudet.

Torstaina oli vuorossa kinkun paistaminen, kyseiseen hommaan sain avukseni pari tonttutyttöä ja miten ollakaan kuvasin siinä kinkun kypsymistä odotellessa heidän kanssaan yhden aikuisviihdevideonkin joka tullaan julkaisemaan minun kotisivuilla.

Perjantaina kurvailin illalla parin torstaina huvilalleni tulleen tytön kanssa Lahteen josta porukkaan liittyi kymmenkunta minun kaveria. Lahdesta matka jatkuin kolmella autolla Jämsään jossa oli määrä aloitella Mr Lothar Productionin pikkujouluja Erotic Nightin merkeissä Night Lifessä. Yhden aikaan Goldy esiintyi ensin yksin, minä esiinnyin puoli kahdelta, kahden aikaan oli vuorossa lävistysnäytön ja puoli kolmelta minun ja Goldyn yhteisshow sekä sokerina pohjalla kolmelta vedetty yleisöstripteasekilpailu jossa nähtiin taas sellaista meininkiä että huh huh. Valomerkin jälkeen pakkasimme tavarat ja ihmiset autoihin ja siirryimme jatkoille minun huvilalle. Suhdeluku oli ainakin kohdallaan, jatkoille läksi nimittäin kolme kertaa sen verran naisia mitä oli miehiä eli kaksitoista naista ja neljä miestä. Aamu oli jo valjennut ennen kuin pääsimme nukkumaan, osa syyllisenä oli tosin limusiini joka hiukka temppuili matkalla Jämsästä minun huvilalle.

Lauantaina touhu jatkui siitä mihin se oli loppunut perjantaina eli huvilalla saunottiin, uitiin ja naitiin. Iltapäivällä homma muuttui entistä levottomammaksi, itsekin huomasin jossain vaiheessa olevani kolmen naisen kanssa sekstailemassa. Yksi viikonlopun upeimmista tilanteista oli kohta jossa minä panin yhtä tyttöä takaapäin samalla kun hän nuoli toisen tytön piparia, kolmannen tytön keskittyessä kielihoitoa saavan tytön rintoihin, toinen aika hauska tilanne oli kun yksi tytöistä pani toista strap-on:lla takaapäin samaa tahtia kuin minä panin oikealla kalulla toista tyttöä siinä vieressä täysin samassa asennossa ja samaa tahtia. Sekstaillessa kuluu aika paljon energiaa ja niinpä pidimme välillä ruokatunnin. Illan suussa porukkaamme liittyi vielä pari uutta tyttöä ja kolme kundia. Yhdentoista aikaan suuntasimme kulkumme kohti paikallista soittojuomalaa, sinne päästyämme tytöt ottivat tanssilattian haltuun ja laittoivat paikallisten miesten päät pyörälle. Valomerkin aikaan läksimme takaisin huvilalle, minä otin bemarini kyytiin neljä tyttöä ja miten ollakaan matkalla alkoi takapenkiltä kuulua melkoista voihketta kun yksi tytöistä antoi toiselle sormi- ja huulihoitoa. Moinen ääni sai minun kullini heräämään ja niinpä pyysin kartturin paikalla ollutta tyttöä tekemään asialle jotain, eikä hän epäröinyt hetkeäkään vaan kaivoi kullin esiin ja alkoi imuttamaan kuin viimeistä päivää. Perille päästyämme huomasin taas olevani kolmen naisen kanssa harrastamassa ryhmäseksiä yhdessä huvilani makuuhuoneista. Osa porukasta oli mennyt saunomaan ja sieltäkin kuului melkoinen jyske eli pukkeja oli kemuissa enemminkin, ja hyvä niin sillä olihan kyse Mr Lothar Productionin pikkujouluista!

Sunnuntaina heräsin suht ajoissa ja järjestelin hiukka paikkoja ennen kuin muut alkoivat heräilemään. Yhden aikaan päivällä oli kaikki hereillä ja osa läksi kohti kotejaan, osan lähtiessä jatkamaan biletystä Lahteen. Minä itse jäin yhden tytön kanssa laittamaan huvilaa joulu kuntoon ja viettämään laatuaikaa.

PS. Mr Lothar Productionin pikkujouluista kuvatut K18 videot lisätään lähiaikoina osoitteeseen http://www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php ja kuvat osoitteeseen http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=-1&all=1

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus