Mr Lotharin viikko 51/2010

  • Anssi Viskari

Maanantaina julkaistiin minun uran 95. aikuisviihdevideo Mr Lothar ja & Cristal – Joulupukin kassien tyhjennys, kyseisen videon juoni on jotakuinkin seuraavanlainen: Mr Lothar on joulunakin töissä, joulupukkina, ensin Joulu etuliitteen kera ja sitten touhu menee sellaiseksi että kaikista jutuista pitää karsia Joulu etuliite pois eli videolla nähdään myös kinkkua, piparia ja torttua mutta ei joulu sellaista. Aluksi joulupukiksi naamioitunut Lothar yrittää uskotella että ei joulupukilla ole mitään kasseja mukana, mutta Cristal ei sitä usko vaan kaivaa joulupukin kullin ja kassit esiin. Joulupukin vaatteet lentää nurkkaan melkein heti ja niinpä alkaa hulvaton jouluajelu jonka lopuksi piparin kuorrutteet lentää kaaressa Cristalin selän päälle. Tuhmat tontut voi käydä kurkistelemassa videosta millainen oli Lotharin jouluaatto pukkina, kyseinen video löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina kävin ajelemassa yhden kaverini kanssa moottorikelkoilla ja muuten päivä menikin sitten huvilalla laiskotellessa.

Keskiviikkona oli vuorossa huvilan joulusiivous, onneksi olin saanut avukseni yhden naisen sillä lattioiden moppaaminen ei ole ihan suosikkilajejani.

Torstainakin päivä meni luontokuvia kuvaillessa ja huvilalla hengaillessa, mutta illalla kävin pyörähtämässä paikallisessa baarissa.

Perjantaina kävin päivällä kyydittämässä kavereiden lapsia moottorikelkalla, sen jälkeen vein perinteiseen tapaan kynttilät vanhempieni sekä isovanhempieni haudoille. Hautausmaalla käynnin jälkeen söin jouluruokaa ja kävin joulusaunassa, sitten läksin käymään Krouvissa josta matka jatkui valomerkin jälkeen kavereideni kanssa Mikkeliin ravintola Vaakunaan ja sieltä edelleen Kharmaan. Kharman valomerkin jälkeen ajelimme takaisin Mäntyharjulle, kaverini pitivät vielä jonkinlaiset jatkotkin mutta minä menin suoraan kotiin nukkumaan.

Lauantaina läksin yhdentoista aikaan kaverini luokse, jossa hän jo lämmittelikin jäärata-autoja. Minä ajoin ensin muutaman kierroksen crossirataa kelkallani ja sen jälkeen läksimme porukalla jääradalle. Päivä meni mukavasti jäärata-autoilla ja moottorikelkoilla ajellessa, sekä nuotiolla makkaraa paistellessa sekä ulkoilmasta nauttiessa. Illalla siirryimme kaverini crossiradan luona olevalle kodalle jossa grillailimme hiukka lisää hiukopalaa sekä joimme muutaman iloliemenkin. Kodalta lähdettyäni kävin kotipaikallani saunomassa ja sen jälkeen kävelin paikalliseen ottamaan muutaman juoman lisää. No siinähän kävi sitten niin että mopo läksi hiukka käsistä ja loppujen lopuksi tilasin kavereideni kanssa noin sata shottia baaritiskille ja senhän tietää miten siinä käy kun niitä kaataa naamaansa oikein urakalla, ihme kyllä olin baarissa valomerkkiin saakka enkä edes oksentanut missään vaiheessa.

Sunnuntaina minulla oli alun perin tarkoitus lähteä ajelemaan moottorikelkalla, mutta edellisen illan shottien juonnista johtuen minulla oli sellainen krapula että koko päivä menikin sängyn pohjalla.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=741819

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus