Mr Lotharin viikko 51/2015

  • Anssi Viskari

Maanantai meni Torvilahden mökilläni lomaillessa.

Tiistaina nuohosin kotipaikkani lämmityskattilan ja huolsin öljypolttimen.

Keskiviikkona sovin että menen 9.1.2016 Melanyn kanssa esiintymiskeikalle Ravintola Cupolaan Tampereelle.

Torstaina oli vuorossa Leppäniemen huvilan joulusiivous.

Perjantaina kuvattiin Mr Lothar & Alexandra Oikea pukki video jonka juoni on seuraavanlainen: Minä olen joulupukkikeikalla ja kun tarjoan Alexandralle lahjaksi suklaata niin tyttö kieltäytyy sillä suklaahan on tunnetusti seksin korvike, niinpä kaivan esiin hiukka erilaisen paketin joka on paljon enemmin Alexandran mieleen. Alexandra saa pehmeän paketin kovettumaan hetkessä suihinotolla ja sen jälkeen minä haluan piparin kimppuun, pienen lipaisun jälkeen pipari on valmis nautittavaksi ja loppujen lopuksi valkea joulukin on taattu kun roiskin säkkieni sisällön kuvankauniin Alexandran rinnoille. Jouluvideon kuvauksen jälkeen kävimme syömässä paikallisessa ravintolassa, menimme takaisin huvilalle ja meinasimme ottaa pienet päiväunet mutta panemiseksihan sekin meni. Toisen kierroksen jälkeen lepäsimme hiukka ja siirryimme katselemaan televisiota, mutta kesken televison katselun Alexandra alkoi strippaamaan minulle ja homma meni taas nussimiseksi. Kolmannella kierroksella päätin antaa Alexandralle munaa oikein huolella ja meno olikin sitten sen mallista että sekä sohva että tärykalvot olivat kovilla kun Alexandra huusi kiimoissaan suoraa huutoa, tästä kuvattiin muuten myös video. Illalla läksimme vielä käymään Bar Nosteessa ja Ravintola Krouvissa.

Lauantaipäivä menikin sitten Alexandran kanssa, päasiassa sänkyhommissa mutta puoli viiden aikoihin vein hänet junalle ja läksin itse yhden kaverin luo Mikkeliin saunomaan. Mikkelin reissun jälkeen kävin vielä pyörähtämässä Mäntyharjun baareissa sekä grillillä syömässä.

Sunnuntaina sovin että menen Uuden Vuoden aattona eli 31.12.2015 menen panemaan Artjärven sekaisin Donna Heartin ja Sofian kanssa: https://www.facebook.com/events/1105047126180702

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus