Mr Lotharin viikko 52/2007

  • Anssi Viskari

Viikko 52/2007

Kuten viime sunnuntaina aavistelinkin niin minulle tuli silloin naisvieraita ja tuli harrastettua seksiä enemmin kuin tarpeeksi, siksipä tämä viikko alkoikin lepäämisellä eli koko maanantaipäivä meni sängyssä makaillessa. Illan tullen oli kuitenkin aika alkaa viettää jouluaattoa kavereiden kanssa ja loppuillasta käydä vielä Mikkelissä ravintola Kharmassa.

Tiistainakin koko päivä meni laiskotellessa, mutta illan tullen suuntasin kulkuni paikalliseen ravintolaan jossa olikin aika paljon ihmisiä ja tutustuin yhteen uuteen tyttöönkin.

Keskiviikkona minun Tapaninpäivän ajelu suuntautui huvilalleni.

Torstaina myin Ladies Night by Mr Lothar keikan ravintola Pihvivaunuun Lohjalle, kyseinen keikka on 19.1.2008

Perjantaina Eve X tuli minun luokse ja läksimme ajelemaan kohti Ylivieskaa jossa meillä oli keikka ravintola Punaisessa Lyhdyssä, meidän lisäksi siellä oli esiintymässä Melany. Ilta meni suht nopeasti ja keikan jälkeen olin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

Lauantaina kävin päivällä tyttöjen kanssa shoppailemassa ja syömässä, illan tullen suuntasimme taas ravintola Punaiseen Lyhtyyn keikalle. Lauantaina baarissa oli hiukka villimpiä tyttöjä kuin perjantaina, eräs kolmen tytön porukka esimerkiksi ehdotti minulle että kävisimme harrastamassa ryhmäseksiä naistenvessassa. Houkutus oli kyllä suuri, mutta jätin tällä kertaa väliin sillä siitä olisi saattanut tulla jonkun verran sanomista jos henkilökunta olisi huomannut touhumme. Sovin kuitenkin tyttöjen kanssa että keikan jälkeen pidämme jatkot minun hotellihuoneessa.

Sunnuntaina oli aikainen herätys ja niinpä minun unet jäi pariin tuntiin, matka Ylivieskasta Mäntyharjulle meni siihen nähden yllättävänkin helposti enkä ollut edes lähelläkään rattiin nukahtamista. Mäntyharjulle päästyäni kävin vielä vastaanottamassa huvilalleni saapuneet vieraat jonka jälkeen ajelin takaisin kotiin ja suoraan peiton alle laiskottelemaan.

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

30.12.2007 23:25

uusia wuosia...vaida wee wee kasiin JO:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mineyah

1.2.2008 21:14

No perkele.. Sehän meni jo. Pöh! En mä paljoo myöhässä ole.. :p

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus