Mr Lotharin viikko 52/2010

  • Anssi Viskari

Maanantai meni toimistohommissa, sovin mm. että menen 22.1.2011 esiintymään Melanyn kanssa Erotic Night keikalle Mäntyharjun Old Iiwariin ja tein kyseisen keikan mainoksetkin.

Tiistaina sovin että menen 19.3 vetämään Ladies Night illan Ravintola Kelo Kotaan Vierumällle, kävin myös korjauttamassa esiintymisvaatteitani ompelijalla ja sain illalla naisvieraita.

Keskiviikkona päivä menikin sitten tiistai-iltana luokseni tulleen tytön kanssa moottorikelkkaillessa, ajoimme kaverini kodalta yhden villisikatilan kautta minun huvilalle, siitä Orilammen Majalle, josta ajoimme edelleen ravintola Känkkäränkälle ja suht samaa reittiä takaisin. Takaisin päästyämme meillä molemmilla oli aika kylmä sillä reitti oli sisältänyt sen verran jääosuuksia, niinpä läksimmekin minun kotipaikalleni saunomaan. Söimme myös villisika päivällisen ja illalla läksimme vielä katsomaan Veijarit paikalliseen leffateatteriin, jonka jälkeen olimmekin ihan valmiita nukkumatin maailmaan.

Torstaina päivä meni luonani kylässä olleen tytön kanssa huvilallani lomaillessa.

Perjantaina päivä meni moottoriurheilun merkeissä, ensin ajoin tunnin verran moottorikelkalla crossiradalla ja sen jälkeen kävin vielä parin kaverini kanssa kurvailemassa hiukka reitilläkin. Moottorikelkkailun jälkeen menin kavereideni kanssa jäärata-autoilemaan ja sen jälkeen vielä kodalle grillailemaan. Kuuden aikaan läksin kotipaikalleni saunomaan ja sen jälkeen läksinkin jo ajelemaan kohti Lahtea jossa minulla oli Uuden Vuoden keikka Bat & Ryyd bändin kanssa Pub Wanhassa Mukkulassa. Oman keikkani jälkeen ajoin Helsinkiin, kolmelle kaverilleni välittämälleni keikalle Jenny Woo:n New Year Stripped bileisiin. Jenny Woo:ssa oli aika paljon muitakin kavereitani ja niinpä läksimme vielä valomerkin jälkeen jatkoille yhden kaverini luokse Kirkkonummelle.

Lauantaina heräilimme puolen päivän aikaan, osa porukasta läksi koteihinsa ja minä lähdin neljän tytön ja Rölli koiran kanssa Mäntyharjulle ajelemaan moottorikelkoilla ja jäärata-autoilla sekä viettämään aikaa kodalla. Matkalla kävimme ostamassa Lahden ABC:ltä grillattavaa ja lisää juotavaa. Mäntyharjulle päästyämme aika meni aluksi kodalla grillailun ja juomien parissa, sen jälkeen alkoi moottorikelkkailu jonka jälkeen siirryimme jääradalle. Täytyy myöntää että tytöiltä ei ainakaan yritystä puuttunut ajohommissa sillä sekä kelkkoja että autoja kaivettiin hangesta välillä ihan urakalla. Jäärata-autoilun jälkeen siirryimme takaisin kodalle jossa pari tyttöä veti stripteaseshown, jonka jälkeen läksimme käymään Mäntyharjun keskustassa baarissa. Valomerkin jälkeen läksimme yöksi minun kotipaikalleni.

Sunnuntaina läksimme jo kahdeksan aikaan aamulla ajelemaan takaisin Helsinkiä kohti, matkalla yhdelle tytöistä tuli sen verran huono olo että hän jopa oksensikin. Pääkaupunkiseudulle päästyämme vein tyttöjä yksitellen koteihinsa ja jäin lepäilemään viimeisen tytön luokse Kirkkonummelle, päivä meni kuvia katsellen ja pitsaa syöden. Illalla läksin ajelemaan takaisin kotiani kohden, mutta jo kehäkolmosella huomasin että olen niin väsynyt että kurvasinkin yhden Vantaalaisen tytön luokse yöksi.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=746063&all=1

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus