Mr Lotharin viikko 52/2013

  • Anssi Viskari

Maanantaina kävin vastaanottamassa vuokralaiset Leppäniemen huvilallani ja tekemässä jouluvalmisteluja Virransalmen mökeilläni.

Tiistaina kuvasimme Mr Lothar & Merike - JouluPUKKI ja Tuhma-Tonttu videon. Sen juoni oli jotakuinkin seuraavanlainen: On jouluaatto ja Joulupukki on lähdössä jakamaan lahjoja mutta pukin apulainen Tuhma-Tonttu on ollut jo vaikka kuinka kauan saunassa ja niinpä pukki päättää mennä katsomaan mikä tontulla oikein kestää. Saunan oven avattuaan pukki näkee tontun ratsastamassa puhallettavassa jakkarassa pystyssä olevalla dildolla, jolloin hän tajuaa että saunan ovi olikin joulukalenterin 24 luukku. Hetken tontun touhuja katseltuaa pukki heittää itsekin vaatteet pois ja menee saunaan tontun seuraksi jolloin tonttu alkaa ottamaan pukilta suihin, mikä taas johtaa siihen että kohta saunassa nussitaan oikein huolella. Pukki on kuitenkin vanha mies ja saunassa kuuma, niinpä hommaa jatketaan tuvan nurkassa olevassa sängyssä ja lopulta pukki roiskiikin spermansa tontun muhkealle takapuolelle jonka jälkeen on taas syytä mennä saunaan. Tämän videon katsottuanne tiedätte miksi pukki ei aina ehdi tulla joka paikkaan. Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikkona oli vuorossa jo perinteeksi muodostunut joulusauna yhden kaverini luona, josta menimme porukalla paikalliseen baariin.

Torstai meni Virransalmen mökeilläni takkoja lämmitellessä.

Perjantaina kävin vastaanottamassa vuokralaiset Virransalmen mökeilleni ja tekemässä samalla reissulla hiukka polttopuita.

Lauantaina sovin muutaman esiintymiskeikan 2014 vuodelle.

Sunnuntaina kävin pyörähtämässä yhdellä mökeistäni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus