Mr Lotharin viikko 52/2015

  • Anssi Viskari

Maanantaina tein 31.12.2015 olevan Ravintola Artjärven keikan mainokset.

Tiistaina kävin luovuttamassa avaimet Leppäniemen huvilani jouluvuokralaisille.

Keskiviikkona julkaistiin minun uran 207. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Alexandra - Oikea pukki ja seksikäs teini-tyttö! Videolla olen joulupukkikeikalla todella kauniin ja hyvärunkoisen Alexandran luona, kun tarjoan Alexandralle lahjaksi suklaata niin tyttö kieltäytyy vedoten siihen että suklaa on tunnetusti seksin korvike. Niinpä kaivankin esiin hiukka erilaisen paketin joka on paljon enemmin Alexandran mieleen. Alexandra saa aluksi pehmeän paketin kovettumaan hetkessä suihinotolla ja sen jälkeen minä haluankin piparin kimppuun. Pienen lipaisun jälkeen pipari on valmis nautittavaksi. Alexandra voihkii ja ulisee äänekkäästi kun upotan ryhmysauvani Alexandran tiukkaan pimppaan. Loppujen lopuksi valkea joulukin on taattu kun roiskin säkkieni sisällön kuvankauniin Alexandran rinnoille. Mr Lothar ja Alexandra - Oikea pukki ja seksikäs teini-tyttö video löytyy nyt http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta.

Torstaina päivä meni jouluaaton perinteitäni noudattaen eli kävin mökillä saunomassa sekä uimassa ja sen jälkeen viemässä kynttilät vanhempieni sekä isovanhempien haudoille. Illalla läksin vielä pukin hommiin Lahteen ja siinä reissussa menikin sitten melkein koko yö.

Perjantaina tein vielä aamulla hiukka pukin hommia, mutta illalla oli vorossa kaveriporukkamme perinteinen joulupäivän saunominen yhden kaverini luona ja sen jälkeen kävimme pyörähtämässä paikallisissa baareissa.

Lauantaina alkuilta meni Sarahin kanssa TV Pubilla Valkealassa, keikan jälkeen läksin vielä yhden kaverini kanssa katsastamaan Kouvolan ravintoloita.

Sunnuntai menikin sitten taas vaihteeksi mökkitalkkarin hommissa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus