Mr Lotharin viikko 53/2015

  • Anssi Viskari

Maanantaina postittelin aamupäivällä Mr Lothar Production vaatteita niitä tilanneille ja iltapäivällä kävin vastaanottamassa Uuden Vuoden vuokralaiset Leppäniemen huvilalleni.

Tiistaina kävin katselemassa välipäivätarjouksia JS-Motorsilla Mikkelissä.

Keskiviikko meni yhden kaverin kanssa remonttihommissa.

Torstaina oli vuorossa Uuden Vuoden esiintymiskeikka Donnan ja Sofian kanssa Ravintola Artjärvessä. Tytöt aloittivat illan omilla sooloseteillään ja topless-tarjoilulla, sen jälkeen oli vuorossa ilotulitus joka ei mennyt ihan putkeen. Ilotulituksen suunnitelleet ihmiset oli työntänyt rakettien tikut liian tiukkaan lautojen väliin ja niinpä ensimmäinen raketti laukesi väkijoukon lähellä maassa. Sen jälkeen minä päätin mennä auttamaan ilotulittajia, siirsimme raketit metalliseen telineeseen josta ne pääsivät lähtemään taivaalle vapaasti ja ilotulitus onnistui ilman haavereita. Sen jälkeen oli vuorossa lesboshow ja topless-tarjoilua sekä vielä juuri ennen valomerkkiä minun ja Sofian yhteisshow. Keikan jälkeen läksimme Lahteen jossa juuri ennen kuin olin lähdössä ajelemaan kotiinpäin yksi puolituttu tyttö tuli lupaa kysymättä istumaan autooni eikä hän meinannut lähteä millään pois vaan ehdotteli ihan suoraan ja jopa kysyi paljon minulle pitää maksaa että harrastan seksiä hänen kanssaan. Lopulta hän kuitenkin tajusi että en ole kiinnostunut hänestä ja poistui kyydistä.

Perjantaina sovin että menen Donnan ja Sofian kanssa 30.1.2016 Erotic Night keikalle Bar Bomontiin Karkkilaan.

Lauantaina meinasi käydä kierrätys kalliiksi kun heitin vahingossa mainosnipun mukana paperinkeräyssäiliöön Bemarin huoltokansion jossa oli myös rekisteriote, onneksi huomasin mokan suht äkkiä ja sain pelastettua kansion kaikkine asiapapereineen. Kierrätyskommelluksen lisäksi kävin Torvilahden mökilläni tarkistamassa järven jäiden paksuuden ja ilta menikin sitten kavereiden kanssa Suomi-Kanada jääkiekkomatsia katsellessa.

Sunnuntaina tilasin Torvilahden mökilleni uuden ruokailukaluston jonka jälkeen kävin Mikkelissä kävelemässä kavereideni kanssa Toplasen jäällä ja sen jälkeen syömässä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus