Mr Lotharin viikko 9/2008

  • Anssi Viskari

Maanantai meni laiskotellessa.

Tiistaina kävin taas parin kaverini kanssa tekemässä polttopuita huvilallani ja kävimmepä me pilkilläkin, mutta sen verran huonolla menestyksellä että lopulta paistoimme makkaraa takassa.

Keskiviikkona kävin muutaman kaverini kanssa ajamassa mönkijällä crossiradalla. Ensin leikki loppui lyhyeen, sillä yhden hypyn alastulossa mönkijästä katkesi ketjut. Emme kuitenkaan lannistuneet niin vähästä vaan kävimme hakemassa paikallisesta liikkeestä ketjuihin liittimen ja ajo jatkui taas.

Torstaina oli jokaviikkoisen kuntoilupäivän vuoro.

Perjantaina läksin jo aamusta ajelemaan kohti Turkua, sillä minulla oli sovittuna illaksi keikka Merimaskuun Milla Magicin kanssa. Turkuun päästyäni kurvasin keikan myyneen kaverini sexshoppiin ja sain kuulla että Milla oli tehnyt katoamistempun eli esiinnynkin illan keikalla Barbin kanssa. Illan keikka oli aika pienessä ravintolassa, mutta meininki siellä oli hyvä.

Lauantai alkoi siten että menin nukkumaan seiskan aikaan aamulla eli perjantain keikkareissu oli hiukka venynyt. Muutaman tunnin unien jälkeen kävin saunomassa ja läksin ajelemaan Kiteelle. Matkalla pysähdyin moikkaamaan yhtä kaveriani Juvalla ja siinä sitten samalla sovimme että menen heittämään Mirellan kanssa keikan Hotelli Juvassa 12.4.2008
Kiteelle päästyäni kävin syömässä ja tsekkasin ravintolan tilat illan keikkaa varten. Puolen yön jälkeen olikin sitten tupa täynnä porukkaa ja oli aika startata showt, Eve esiintyi ensin, minä sitten ja lopuksi vedimme vielä yhteissetin. Esiintymisien jälkeen minä suuntasin Jeepin keulan Joensuuta kohti ja ehdinkin sinne sen verran ajoissa että kävin vielä BePopissa moikkaamassa muutamaa tuttua ennen kuin vetäydyin hotellihuoneeseeni nukkumaan.

Sunnuntai alkoi hiukka ikävämmissä merkeissä, Jeepin ajosestolaitteen kaukosäädin sanoi nimittäin työsopimuksen irti. Onneksi minulla oli toinen samanlainen kotona ja kaksi kaveriani lupasivat tuoda sen Joensuuhun. Mäntyharjusta on n. 250 km Joensuuhun ja niinpä minä meni takaisin nukkumaan sillä aikaa kun kaverini ajelivat kohti Joensuuta. Kaverini saapuivat Joensuuhun kahden aikaan päivällä ja sitten alkoikin kotimatka. Matkalla kävimme syömässä kunnon pihvit Ruoskan Paten suosittelemassa Mikkeliläisessä ravintolassa ja nyt sitten olen vihdoin kotona.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus