Mr Lotharin viikko 9/2014

  • Anssi Viskari

Maanantai meni viikonlopusta toipuessa.

Tiistaina kävin Mikkelissä morjestamassa Jamoa JS-Motorsilla ja kävimme katsomassa miltä hänen mökki jota olin rakentamassa näyttää nyt kun se on valmis.

Keskiviiko menikin sitten omilla mökeillä hienosta kelistä nautiskellessa.

Torstaina julkaistiin minun uran 182. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Merike - Alastonsiivoaja K18! Kyseisellä videolla olen päiväunilla kun alastonsiivoaja tulee imurin kanssa makuuhuoneen ovelle ja kysyy tarvitseeko täällä imuroida. Olen hiukka äreä, mutta siirrän peiton sivuun esittellen kulliani ja sanon että kyllä täällä jonkinlaista imurointia voisi suorittaa ja näin hyvittää herättämisen. Merike alkaa samantien imuiroida minun kullia suuhunsa ja hetken kuluttu kääntyy kuusysiin jolloin hän saa itsekin suuseksiä joka taas johtaa siihen että kohta makuuhuoneen täyttää lemmen äänet. Nussin muhkea takapuolista Merikeä sen verran huolella että tyttö tärisee ja kiljuu tällä videolla kaksikin kertaa orgasmin kourissa. Mr Lothar ja Merike - Alastonsiivoaja video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Perjantai meni huvilalla savusaunaa Moskovasta tulleille vuokralaisille lämmitellessä.

Lauantai meni jääradalla muiden ajoja katsellessa.

Sunnuntaina päivä meni taas jääradalla, mutta tällä kertaa ajelin itse moottoripyörällä ja testasimme hiukka serkkuni Peugeot 205 Turbo 16 ralliautoa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus