Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Orilammen Lomakeskus.

Mr Lotharin viikko 29/2015

Maanantaina aamupäivä meni yhtä puuvenettä paikatessa, mutta iltapäivällä läksin Harley-Davidson kavereideni kanssa Saimaan risteilylle Puumalasta höyrylaiva Wennolla.

Tiistaina kävin asentamassa JS-Motorsin omistajan kanssa Husqvarna Automowerin Hirvensalmelle yhden huvilan pihalle.

Keskiviikkona tein aamupäivällä kotipaikallani olevalle robottiruohonleikkurille lisälenkin että se ajaa tienvierustalla olevan nurmikonkin, iltapäivällä vein kaverini kanssa uuden veneen Virransalmen mökilleni ja kävimme samalla reissulla Orilammen Majalla.

Torstaina aamupäivällä saapui kotipaikkalleni julkisivuremonttia varten tilaamani vinyyliverhoukset sekä puutavarat, iltapäivä meni 2. asunnollani ja illalla läksin vielä Mikkeliin JS-Motorsille pihatalkoisiin jonka jälkeen menimme kaverini mökille saunomaan.

Perjantaina oli vuorossa vuokralaisten vaihto Leppäniemen huvilallani, vanhojen vuokralaisten lähdettyä ja uusia vuokralaisia odotellessa kävin tekemässä pienen veneretken Vuohijärvellä.

Lauantaina päivä meni vesiskootterilla ja Ferrarilla kurvaillessa, illalla oli Erotic Night by Mr Lothar & Tina Orilammen Lomakeskuksessa.

Sunnuntaina oli vuorossa vuokralaisten vaihto Virransalmen mökilläni, vanhojen vuokralaisten lähdettyä ja uusia vuokralaisia odotellessa bongailin minkälaisia erilaisia kukkia ja lintuja näkyy mökkini pihapiirissä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari