Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Orilampi.

Mr Lotharin viikko 26/2013  1

Maanantaina kävin aamupäivällä Ferrarilla Mikkelissä jossa Lasi-Saranki teki uuden lasin yhden mökkini takan luukkuun sillä aikaa kun minä kävin moikkaamassa Jamoa JS-Motorsilla. Mikkelin reissun jälkeen menin käymään Mäntyharjun markkinoilla josta ostin ison kassin karkkia ja uuden puutarhakaluston Virransalmen mökilleni. Sain takan luukun ja pihakalusteet juuri sopivasti paikoilleen kun Virransalmen mökilleni tulikin jo vuokralaisia, sen jälkeen läksin muutaman kaverin sekä parin vesiskootterin kera Leppäniemen huvilalleni lomailemaan.

Tiistaina joukkoomme liittyi vielä yksi kaveri jolla on myös mökki Vuohijärvellä ja niinpä läksimme kolmen vesiskootterin voimin käymään Repovedellä, jossa kävimme ensin grillailemassa makkaraa Lapinsalmella. Lapinsalmelta matka jatkui Kuutinkanavalle ja sieltä takaisin tullessa minä kävin parin kaverin kanssa kiipeämässä Mustalamminvuoren näkötorniin parin muun kaverin jäädessä alas odottelemaan. Näkötornilla käynnin jälkeen oli niin kuuma että kävimme uimassa ja sitten läksimmekin ajelemaan takaisin minun huvilalle. Illalla oli ohjelmassa vielä grillailua, yms.

Keskiviikkona läksimme ajelemaan Shuttle Craft veneelläni Pyhävedeltä Pyhäkosken sulun kautta Lahnavedelle ja siitä Miekan kosken kautta Tarhavedelle. Tarhavedeltä matka jatkui Naulasalmen kautta Juolasvedelle jossa kävimme moikkaamassa Virransalmen mökin vuokralaisiani ja jatkoimme sitten matkaa Sarkaveden puolelle Haukkavuorelle. Haukkavuoren juurella kävimme ensin uimassa ja sitten osa porukasta läksi käymään Haukkavuoren huipulla, yhden kavereistani jäädessä makkaranpaistoon nuotiopaikalle. Haukkavuorelta ajelimme jonkin matkaa Voikoskea kohti, mutta Gillin mökin jälkeen käännyimme ympäri ja läksimme ajelemaan Mäntyharjun keskustaa kohti. Matkalla pysähdyimme vielä syömään Vihantasalmelle ja Mäntyharjulta jatkoimme matkaa autolla minun Virransalmen mökilleni jossa kävimme kääntämässä yhden ison kiven rautakangilla laiturin alle ja saunomassa, jonka jälkeen jatkoimme matkaa Leppäniemen huvilalleni.

Torstaina kävin päivällä kotona hoitamassa hiukka paperihommia ja lähettämässä muutaman keikan mainosmateriaalit eteenpäin.

Perjantaina kävin vastaanottamassa uudet vuokralaiset Virransalmen mökilleni jonka jälkeen jatkui taas vesileikit kavereideni kanssa Leppäniemen huvilallani parin vesiskootterin, vetorenkaan ja vesisuksien kera.

Lauantainakin päivä meni vesileikeissä, jossain vaiheessa kävimme vesiskootterilla Orilammen Majalla syömässä ja Voikoskella katselemassa maisemia, sen jälkeen pitikin sitten ottaa ruokaperäiset laiturilla. Illalla läksimme pyörähtämään Mäntyharjun ravintoloissa.

Sunnuntaina veimme vesiskootterit minun kotipaikalleni ja kaverit läksivät Helsinkiä kohden, minä menin vielä Viransalmen mökille ja Leppäniemen huvilalle tekemään hiukka talonmiehen hommia ja sen jälkeen ajelin takaisin kotipaikalleni katselemaan F1-kisaa televisiosta.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 28/2012  1

Maanantaina hoidin keikkojen laskutuksia, tein Mr Lothar Production vaatevaraston inventaarion ja tilasin lisää vaatteita.

Tiistaina kuvasimme Mr Lothar & Johanna - Kuka eka maalissa videon, kyseisen videon esittelyteksi on seuraavanlainen: Mr Lothar on saanut rallilegenda Juha Kankkuselta lahjaksi ajopuvun ja on päättänyt testata auttaako moninkertaisen maailmanmestarin ajopuku antamaan entistä kovemmat kyydit tytöille, niinpä hän on ottanut Johannan kartanlukijakseen suljetulle hiekkatielle jossa kyyti tarjoillaan. Ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen siirrytään parkkipaikalle jossa Lothar testaa ajopukua ajaessaan Johannaa edestä ja takaa. Kumpi saavuttaa ensin maalin Johanna vai Lothar ja kestääkö laitteet rallin loppuun vai laukeaako ne kesken leikin se selviää vain katsomalla tämä video! Video julkaistaan heti kun vain ehditään http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa.

Keskiviikkona julkaistiin minun aikuisviihdeuran 134. video, video on nimeltään Mr Lothar ja Eva - Lateksia pintaan K18! Kyseinen video ei ole ihan arkipäiväinen seksivideo. Minä sivelen videon aluksi naamion taakse verhoutuneen Evan pintaan nestemäistä mustaa lateksia pensselillä, mutta Evan pyllistellessä otan käyttöön myös valkoisen maalin jota varten otan esiin oma ruiskuni. No panemiseksihan se menee. Eva ei ole ensimmäistä kertaa ruiskunvarressa kiinni vaikkakin loppujen lopuksi minun ruiskun lasti tyhjentyy hänen suuhun sekä kasvoille. Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php
Keskiviikkona sovin myös ostavani ensi viikolla yhden rantakiinteistön lisää.

Torstai meni jetteillessä ja pankkiasioita hoidellessa.

Perjantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany keikka höystettynä vaahtobileillä Saukkovaaran Matkailukeskuksessa Ristijärvellä. Omien esiintymistemme jälkeen järjestin yleisölle vielä stripteasekilpailun joka käytiin vaahdon seassa ja täytyy myöntää että meno oli aika villiä, kun kävin itsekin pyörähtämässä vaahdon seassa niin hyvä että pääsin sieltä enää takaisin juontamaan kun tytöt ottivat hiukka kontaktia.

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany Orilammen Lomakeskuksessa Hillosensalmella, porukkaa oli saapunut paikalle mukavasti ja Orilammellakin meininki meni hetkittäin suht villiksi.

Sunnuntaina päivä meni lähinnä lepäilyn merkeissä, mutta illalla kävin kuvaamassa SM-aiheisen aikuisviihdevideon Kouvolassa. Tämäkin video julkaistaan jossain vaiheessa minun kotisivuilla.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php