Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Orimattila.

Mr Lotharin viikko 43/2015  1

Maanantaina alkoi kotipaikkani ikkuna, ovi ja julkisivuremontti, ensimmäisenä päivänä vaihdettiin kaikki muut paitsi kellarikerroksen ikkunat ja ovet.

Tiistaina remontin toisena päivänä alkoi vinyyliverhouksen laitto kotipaikkani ulkoseiniin.

Keskiviikkona remontti jatkui vinyylien asennuksen merkeissä, mutta minä läksin käyttämään Bemaria Rinta-Joupilla huollossa Mikkelissä ja illalla kävin auttamassa yhtä kaveriani hänen mökin keittiön työtasojen fiksaamisessa.

Torstaina kävin ensin Torvilahden kiinteistöni vesijättömaan lunastuskokouksessa ja sen jälkeen ostin yhden rantatontin Mäntyharjulta.

Perjantaina menin vierailemaan Posse-ohjelman harjoituksiin sillä Aku Hirviniemi, Jaska Saariluoma ja muu Possen porukka oli tilannut minut esiintymään yllätyssynttärilahjaksi Jenni Dahlmanille. Shown jäkeen kävin vain syömässä ja sitten palasin kaverini kanssa katsomaan Possen kuvauksia MTV3-studiolle. Studiolta matka jatkui Helsingin yöhön, ensin menimme Namun Showroomiin Premium Clubin avajaisiin ja niiden jälkeen minä kävin vielä pyörähtämässä MilliClubilla 30-31.10 Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävien sEXHIBITION messujen Virallisten jatkojen juttuja tsekkaamassa.

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Sarah Ravintola Wanha Mestari Orimattila, ilta eteni tutuksi käyneellä kaavalla eli Sarah esiintyi ensin soolona, sitten minä ja sen jälkeen oli vuorossa meidän yhteisshow sekä illan viimeisenä ohjelmanumerona yleisöstripteasekilpailu joka oli taas ihan hervottoman hauskaa katseltavaa.

Sunnuntaina tein kotipaikallani hiukka valmisteluja uuden sähkönsyöttökaapelin asennusta varten, mutta muuten päivä meni lähinnä televisiota katsellessa ja keikkareissuista toipuessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 42/2014  1

Maanantaina sain aamupäivällä kirjeen Sisä-Suomen syyttäjänvirastosta jossa kerrottiin että valitukseni elokuussa saamastani ylinopeussakosta oli mennyt läpi ja sakon määrä pienentyi 840 eurolla. Iltapäivä menikin sitten Leppäniemen huvilallani uutta lehtipuhallinta testaillessa sekä vuokralaisia vastaanottaessa.

Tiistaina oli vuorossa kotipaikkani pihan lehtipuhaltimella imuroiminen.

Keskiviikkona kävin taas tekemässä mökkitalkkarin hommia Virransalmen mökilläni ja Leppäniemen huvilallani jossa tulin siihen tulokseen että vanha kunnon harava on parempi työkalu hiekkapihaa lehdistä puhdistettaessa kuin lehtipuhallin.

Torstaina suunnittelin 31.10-1.11.2014 Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävien sEXHIBITION messujen esiintymislavojen ja Peepshown aikatauluja.

Perjantaina ostin aamulla yhden kiinteistän ja loppupäivä menikin sitten siinä kun piirsin rakennuksien piirrustukset remontin tekemistä varten. Illalla kävin vielä saunomassa Virransalmen mökilläni yhden kaverin kanssa.

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Pamela Ravintola Wanha Mestari Orimattila. Pamela veti ensimmäisen shown puolen yön jälkeen, minun show oli puolisen tuntia sen jälkeen, meidän yhteisshow noin puoli kahdelta ja lopuksi juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun kahden aikoihin.

Sunnuntaina lisäilin kuvia kotisivuilleni mutta muuten päivä menikin sitten laiskottelun merkeissä sillä edellisen yön unet jäi aika vähiin.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 8/2012  1

Maanantaina päivä meni Janican ja kumppaneiden kanssa Rukalla moottorikelkkaillessa ja ilta Kuusamon Tropiikin kylpylässä. Maanantaina julkaistiin myös minun aikuisviihdeuran 121. video, Mr Lothar & Jenna - Kyyti kyydistä K18 ja se löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina päivä meni kavereiden kanssa Islannin hevosilla maastossa ratsastaessa ja Rukan rinteillä laskettelemalla, illalla kävimme vielä keilaamassa.

Keskiviikkona koko päivä meni laskettelun merkeissä.

Torstaina kävin päivällä moottorikelkkailemassa sekä Janican, hänen ystävänsä ja heidän lastensa kanssa huskyajelulla jonka jälkeen kävimme syömässä Riipisen riistaravintolassa. Illalla kävin myös pyörähtämässä ravintola Zonessa jossa törmäsin muutamiin kavereihinikin.

Perjantaina Rukan loma loppui ja ajelin Iisalmeen jossa minulla oli Erotic Night keikka Safyran kanssa ravintola BePopissa. Perjantaina julkaistiin minun uran 122. aikuisviihdevideo, Mr Lothar & Sarika - Klooni vs aito K18 ja se löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Lauantaina läksin heti aamupalan jälkeen ajelemaan Mäntyharjua kohti ja sinne päästyäni läksin ajelemaan kavereideni kanssa moottorikelkoilla, ajoimme sekä reitillä että crossiradalla ja hauskaa oli. Illalla minä läksin Orimattilaan jonne tuli minun lisäkseni esiintymään Janica Erotic Night by Mr Lothar & Jade keikalle ravintola Wanhaan Mestariin.

Sunnuntaina pääsin vihdoin kotiin reilun viikon yhdistetyltä keikka/lomareissultani ja päivä menikin sitten lähinnä univelkojen kuittaamisen merkeissä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php