Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Pamela.

Mr Lotharin viikko 16/2015  1

Maanantaina otin Ferrarin liikenteeseen ja kävin katsastamassa sen.

Tiistai meni huvilallani yhden dokumentin kuvauksissa.

Keskiviikkona keskityin shakin pelaamiseen.

Torstaina lastasimme pari mersua rekan kyytiin jolla ne vietiin Latviaan entisöitäväksi ja käytin moottorikelkan keväthuollossa JS-Motorsilla Mikkelissä, samalla reissulla kävin auttamassa kaveriani hänen rakennusprojektissa.

Perjantaina olin aamulla yhden taloyhtiön hallituksen kokouksessa ja iltapäivällä kävin vastaanottamassa vuokralaiset Leppäniemen huvilalleni sekä asentamassa siellä laiturin paikoilleen.

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Pamela Ravintola Vanha Kelo Jaala. Menin paikanpäälle jo kasin aikoihin, söin todella maukkaan sisäfilepihvin aurajuustoperunoilla ja pippurikastikkeella jonka jälkeen keskesin lepäilemään hyvin ennen keikkaa. Pamela aloitti toplesstarjoilijan hommat kymmenen aikoihin ja itse showt alkoi puolen yön jälkeen. Esiinnyimme ensin molemmat soolona ja sen jälkeen vedimme vielä yhteisshown.

Sunnuntai menikin sitten huvilahommissa sekä Bahrainin F1-kisaa ja vaaliohjelmia katsellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 49/2014  1

Maanantaina postitin sunnuntaina kuvatun videon leikkaajalle, mutta muuten päivä meni Virransalmen ja Leppäniemen mökeilläni hengaillessa.

Tiistaina kävin korjuuttamassa BMW:n peilin Karikon Autotalossa Mikkelissä ja hakemassa yhden Saabin kavereideni kanssa Leppävirralta.

Keskiviikkona ostin aktiivisuusrannekkeen ja postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille.

Torstaina kävin vaihtamassa Leppäniemen huvilani vessojen, kodinhoitohuoneen ja makuuhuoneen kaapistojen vetimet uusiin.

Perjantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Pamela Night Club Americanossa Kankaanpään Viihdekeskuksessa.

Lauantaina kuvasin päivällä aikuisviihdevideon Nancy nimisen uuden tytön kanssa. Videolla olen majoittunut hotelliin Nancyn kanssa, sillä aikaa kun Nancy on valmistautumassa illan viettoon hotellihuoneen vessassa minä ajattelen ottaa pienet päiväunet ja varmistelen sitä että saisin nukkua rauhassa ripustamalla ei saa häiritä kyltin kulliini. Nancyn saatua seksihepenet päällensä hän tulee käymään huoneessa ja huomaa minun nukkuvan alastomana sängyllä eikä piittaa kiellosta mitään vaan alkaa heti ottamaan minulta suihin, kullini herää välittömästi ja huoneessa alkaa sellaiset päiväpanot että huh huh. Nussin Nancya edestä ja takaa, välillä Nancy ratsastaakin ja lopulta me molemmat laukeamme yhtä aikaa ja minä roiskin spermani Nancyn suurille rinnoille sekä osa taitaa lentää kasvoillekin. Videon kuvauksen jälkeen kävin syömässä hiukka iltapalaa Alan Mestassa jonka jälkeen oli vuorossa Ladies Night by Mr Lothar Järvelän ravintola Bulevardissa. Ekassa showssa tein strippaamisen lisäksi tulitemppuja ja toisessa showssa otin yleisöstä yhden tytön avustajaksi joka osoittautuikin aika tuhmaksi, omien esityksieni jälkeen juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun.

Sunnuntaina heräsin Lahden Cumuluksesta, kävin aamupalalla jonka jälkeen ajelin kotiin ja menin suoraan päiväunille joiden jälkeen katselin hiukka televisiota ja lisäilin kuvia viikon tapahtumista kotisivujeni kuvagalleriaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari