Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on pipari.

Mr Lotharin viikko 51/2014

Maanantaina lähettelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille ja hain samalla minulle tulleen joululahjapaketin postista.

Tiistaina kävin serkullani kylässä.

Keskiviikkona olin päivällä YLE Puheella Noronen & Kivelä ohjelman vieraana keskustelemassa intohimosta, naisista, rakkaudesta, yms. Mikäli et ehtinyt kuunnella ohjelmaa suorana niin se on kuunneltavissa nyt http://ohjelmaopas.yle.fi/1-2504742 osoitteessa. Radiovierailun jälkeen kävin veljeni luona kylässä ja illalla kävin yhden tytön kanssa Cantina Westissä syömässä jonka jälkeen päädyin hänen luokseen yöksi.

Torstaina ajelin Mäntyharjulle jonne päästyäni loppupäivä menikin sitten lepäillessä ja viikonlopun keikkoihin valmistautuessa.

Perjantaina läksin jo aamulla ajelemaan pohjoista kohti, ensimmäinen etappi oli JS-Motors Mikkelissä. Siitä matka jatkui Kuopioon josta otin Nican kyytiii ja jatkoimme matkaa Tahkovuorelle, otimme majoituksen haltuumme sekä kävimme syömässä jonka jälkeen läksimme vielä hoitamaan yhden yksityiskeikan Iisalmeen. Iisalmen keikan jälkeen ajelimme takaisin Tahkolle jossa meillä oli Erotic Night keikka ravintola Syvärin Kunkussa jossa oli todella railakas meininki, Nica esiintyi ensin soolona, sitten oli minun soolon vuoro jonka jälkeen oli vuorossa Mr Lothar & Nica yhteisshow ja sen jälkeen minä juonsin vielä yleisöstrippikisan.

Lauantaina ajelimme Kuopioon ja minä otin huoneen Puijon Sarvesta, päivä meni rankan yön jälkeen lepäillessä mutta illalla oli vuorossa Eroottiset Pikkujoulut Pekan Pubilla jossa minä olin strippaavana joulupukkina ja Sarah minun seksikkäänä tonttutyttönä. Pekan Pubin keikan jälkeen kävin vielä pyörähtämässä Puikkarissa ja sen jälkeen olinkin taas ihan valmis nukkumatin maailmaan. Lauantaina julkaistiin myös minun uran 195. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Sarah - Joululahja. Videon juoni on seuraavanlainen: Sarah-tonttu on koristelemassa joulukuusta kun Joulupukki saapuu paikalle ja lupaa antaa tontulle lahjan koska hän on ollut niin kiltti. Joulupukki vie seksikkään Sarah-tontun pajaansa jossa on iso sänky johon pukki käy makaamaan ja aukaisee housunsa, aluksi Sarah luulee saavansa pehmoisen paketin mutta kun hän tarttuu siihen kiinni ja hiukka lipaisee niin lahja muuttuukin kovaksi. Sarahin nuoleskellessa lahjaansa Joulupukin alkaa tehdä mieli piparia, sillä onhan nyt joulu ja niinpä Sarah tarjoileekin sitten omaa pipariaan Joulupukille ilomielin. Piparin kanssa pelehtiessä Sarah vetää vahingossa Joulupukkia parrasta ja käy ilmi että kyseessä onkin ympärivuotinen Lothar pukki, no se ei menoa haittaa ja lopulta Lothar näyttää että osaa hänkin piparin kuorruttaa. Mr Lothar ja Sarah - Joululahja video löytyy nyt http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta.

Sunnuntaina läksin heti aamupalan jälkeen ajelemaan Mäntyharjua kohti, jonne päästyäni kävin laittamassa huvilalla lämmöt päälle jouluvuokralaisia varten ja sen jälkeen lisäilin vielä kuvia viikon seikkailuistani kotisivuilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 51/2012

Maanantaina kävin tekemässä moottorikelkkaani vakuutuksen ja hakemassa siihen rekisterikilvet, sen jälkeen läksin ajamaan kelkalla Gillin crossiradalle sekä tamppaamaan hiukka reittejä. Melkein heti Gilliltä lähdettäessä reitti kulkee Pitkäjärven yli ja kukaan ei ollut vielä ajanut siitä, mutta minä päätin ajaa pitäen sellaista vauhtia että vaikka jää pettäisi matka jatkuisi veden pinnalla. Homma meni ihan hyvin ja ajoin sitten useammatkin jäljet sinne, yhdellä kertaa kun annoin hiukka rajummin hanaa kelkalle katkesi sitten vetohihna mutta onneksi kelkka tuli vauhdilla pois jäältä ja minulla oli varahihna mukana. Hihnan vaihto teetti hiukka töitä sillä hajonneen hihnan suikaleet oli kiertyneet variaattorin ympärille. Hihnan vaihdon jälkeen ajelin vielä vähän aikaa crossiradalla ja sitten läksinkin Mikkeliin JS-Motorsille hakemaan uutta varahihnaa, ajolaseja, hanskoja ja maksamaan minulla testissä olleita polvitukia.

Tiistaina julkaistiin minun aikuisviihdeuran 149. video Mr Lothar ja Inka - Rankka työpäivä K18! Tällä videolla minun vieraana oli todella kaunis ja muodokas nuori neiti. Olin tekemässä työhommia tietokoneella kun Inka tuli kyselemään voisinko jo lopettaa työt tältä päivää. Minä en aluksi reagoinut mitenkään, mutta kun Inka alkoi lähennellä niin vilkaisin olkani yli ja näin todella kauniin tytön puoli pukeissa. Niinpä tietokone unohtui ja alkoi toisenlaiset hommat. Tällä videolla selviää miksi minun työhuoneessa on myös sänky, siinä nimittäin pantiin huolella joka asennossa ja lopuksi minä roiskin lastini kauniin Inkan rinnoille. Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikkona kävin ajamassa moottorikelkalla Leppäniemessä ja Gillin crossiradalla.

Torstaina kävin viemässä tämän vuoden kuitit kirjanpitäjälle.

Perjantaina päivä meni huvilalla hengaillessa ja lumitöitä tehdessä, illalla kävin pyörähtämässä paikallisessa baarissa.

Lauantaina kuvasin ensin Mr Lothar & Tuhmatyttö - Kova vai pehmeä paketti videon, kyseisellä videolla on joulu ja sinkkutyttö unelmoi kotonaan romantiikasta sekä hiukka muustakin joulupukin kanssa, tyttö kuitenkin huomaa aika äkkiä että pukki josta hän unelmoi ei olekaan oikea joulupukki vaan pukki nimeltä Lothar. Kiihkeän suutelemisen jälkeen Lothar haluaa maistaa tuhman tytön piparia, mutta aikansa piparia nuoltuaan Lothar antaa sille sellaista kyytiä että jossain vaiheessa tyttö pelkää piparinsa menevän rikki! Tällä videolla näette miten tuhmankin tytön haaveista voi tulla totta ja hänkin pääsee viettämään unelmiensa valkoista joulua sillä lopuksi Lothar roiskii pussiensa sisällön tytön muhkeille rinnoille. Vieläkö sinä uskot pukkiin? Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videon kuvaamisen jälken kävin syömässä ja sen jälkeen moikkaamassa yhtä tyttöä, jonka jälkeen olikin vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Co ravintola Ampiaisessa Kuopiossa.

Sunnuntai menikin sitten yhden kivan tytön kanssa minun mökillä takkatulen, glögin ja piparien parissa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/anssi.viskari/photos ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php