Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Poker Run.

Mr Lotharin viikko 31/2013

Maanantaina heräilin erään tytön luota Jyväskylän kulmilta ja läksin käymään yhden toisen tytön kanssa aamuajelulla mutta BMW hajosi kesken ajelun. No ei muuta kuin soitto vakuutusyhtiöön ja hinausauto tuli noutamaan meidät, minä sain Bemarin tilalle auton Hertziltä ja X5 vietiin yhdelle korjaamolle joka ei sitten saanut sitä korjattua vaan se siirrettiin vielä samana päivänä Autotalo Laakkoselle. Mäntyharjulle päästyäni jätin vain tavarat sinne ja jatkoin matkaa Mikkeliin jonne palautin vuokra-auton ja otin tilalle kaveriltani yhden Mersun jolla ajelin takaisin kotipaikalleni.

Tiistaina julkaistiin minun uran 168. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Marine - Veneretki K18! Kyseisellä videolla lähden veneilemään Marine nimisen naisen kanssa ja etsimme paikkaa jossa olisi hyvä ottaa aurinkoa, vihdoin viimein kun paikka löytyy Marine riisuu itsensä yläosattomaksi ja ehdottaa minulle että ottaisin rajatonta rusketusta. Heti kun minä riisun uimahousuni, tarraa Marine kulliin kiinni ja alkaa ottaa suihin mikä taas johtaa siihen että kohta veneen kannella nussitaan kuin viimeistä päivää. Annan Marinelle munaa oikein huolella ja on enemmin kuin ihme ettei kukaan tule katsomaan mikä naisella on hätänä kun hän pitää sellaista ääntä vaikka yrittääkin itse peittää suutaan omilla käsillään. Mr Lothar & Marine - Veneretki video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikkona kävin tsekkaamassa kaverini ostamaa venettä ja pari tyttöä kävi ostamassa Mr Lothar Production hupparit minulta kun olivat matkalla Kuopio Rockiin, sovin myös pari esiintymiskeikkaa syksylle mutta muuten päivä menikin ihan vaan laiskotellessa.

Torstaina ajelin aamulla Mikkeliin JS-Motorsille, josta kaverini nappasivat minut kyytiin ja jatkoimme matkaa Jyväskylään jossa hain Bemarini pois korjauksesta Laakkoselta. Auton takaisin saatuani läksin satamaan ja siitä Paviljongille jossa tapasin ystäviäni joiden kanssa aika meni pääasiassa Tahkon varikkotiloissa sadetta pidellessä. Autojen käytyä huollossa läksimme yhden kaverini kanssa kävelykadulle jossa kävimme ensin Bricksissä ja sen jälkeen Harrys Pubissa, jossa menikin sitten aika paljon aikaa kun rallimiehillä oli niin paljon "asiaa". Myöhemmin yöllä pyörähdin vielä kavereideni kanssa Giggling Marlinissa ja Londonissa, nappasin yhden tytsyn mukaani sekä vein hänet kotiinsa ja niinpä pääsin nukkumaan vasta joskus kuuden aikaan aamulla.

Perjantaina kävin päivällä hoitamassa hiukka mökkitalkkarin hommia Leppäniemen huvilallani jonka jälkeen suuntasin Ferrarin keulan Jyväskylää kohti. Jyväskylään päästyäni menin moikkaamaan kavereitani jotka oli lennättämässä ihmisiä FlyBoardilla satamassa ja tulihan tuota käytyä itsekin taas kerran lentelemässä. Satamasta matka jatkui Paviljongille jossa kävin istumassa iltaa ja syömässä Tahkolla. Paviljongilta siirryin taas yhden kaverini kanssa Jyväskylän keskustaan kävelykadulle ja siellä Old English Pubiin. Pubin terassilla ollessamme tapasin kolmen tytön joukon joka halusivat lähteä tanssimaan ja niinpä siirryimme Giggling Marliniin. Ilta venähti taas aika pitkäksi ja aamu alkoi jo sarastaa ennen kuin pääsin ummistamaan silmäni.

Lauantaina otin suunnaksi Hangon ja Poker Runin, kävi myös jotain todella harvinaista sillä myöhästyin varmaan elämäni ekan kerran jostain eli en ehtinyt veneen kyytiin jossa minun piti olla mutta osallistuin kuitenkin miehistön toimintaan ottamalla viimeisen kortin maalissa. Päivä meni veneillä hengaillessa, illalla kävimme Mr Lothar tiimin kanssa saunomassa kaverini kesäasunnolla ja sen jälkeen menimme syömään HSF ravintolaan. Ruokailimme sen verran pitkän kaavan mukaan että meidän koko miehistö oli vielä syömässä HSF:llä kun meidän olisi pitänyt olla pelaamassa pokeria finaalipöydässä johon pääsi 6 parasta venettä Hangon kaupungintalolla. Ruokailun jälken läksimme veneille, jossa kävimme moikkaamassa muutamia tuttuja jonka jälkeen läksimme takaisin HSF:lle Poker Run bileisiin. Minä läksin jo hyvissä ajoin ajelemaan kotia kohti, mutta olin sen verran väsynyt että jouduin kurvaamaan Ferrarin useampaankin otteeseen levähdysalueelle ja jaloittelemaan sekä ottamaan pienet unet ratin takana.

Sunnuntaina päivä meni Virransalmen mökilläni mökkitalkkarin hommissa, lepäillessä ja vuokralaisia odotellessa. Illalla lisäilin vielä Jyväskylän ja Hangon reissun kuvia kotisivuilleni, jonka jälkeen olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 20/2013

Maanantaina julkaistiin minun uran 163. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Helena - Pullonhenki K18! Kyseisellä videolla Helena on yksin mökillä jossa ei ole mitään tekemistä. Nuori nainen on kuitenkin todella kiimainen ja niinpä hän alkaa tyydyttämään itseään jolloin hän omituisen mallista sinistä pulloa apunaan käyttäessä aukaisee pullon josta ilmestyy Mr Lothar niminen pullonhenki. Pullonhenki lupaa täyttää Helenan toiveet ja senhän arvaa mitä tyttö toivoo. Hetken kuluttua pullonhenki nussii Helenaa eikä lopeta vaikka tyttö kiemurtelee orgasmin voimasta, Helena on siis toivonut saavansa kerrankin huolella munaa ja minä teen työtä käskettyä laueten lopulta huolella tyydytetyn tytön rinnoille. Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Maanantaina tuli myöskin kaivettua vesiskootterit talvisäilöstä ja tehtyä niihin pientä keväthuoltoa.

Tiistaina kävin ajamassa kevään ensimmäiset ajot vesiskootterilla ja hinaamassa samalla kaislat pois huvilani rannasta, sen jälkeen tyhjensin huvilani uima-altaan ja pesin sen.

Keskiviikkona huvilani pihaan kurvasi paloauto, yksi kaverini toi nimittäin sillä pari kuormaa vettä uima-altaaseeni. Uima-altaan täyttämisen ja PH- sekä CL-arvojen säätämisen lisäksi käsittelin päivällä huvilani laituria puuöljyllä, tosin puuöljy loppui kesken vaikka olin varannut sitä kyseiseen hommaan yli kymmenen litraa. Ilta menikin sitten kotipaikallani grillailun ja kevään ensimmäisen nurmikoiden leikkauksen parissa.

Torstaina olin matkalla huvilalle haravoimaan rantaa, kun toiselta mökiltäni haravoita hakiessa yksi mökin rakentamisen aikana sinne tehty rappunen alkoi häiritä minua ja niinpä teinkin sen tilalle uuden rappusen. Huvilalle päästyäni käsittelin edellisenä päivänä kesken jääneen laiturin loppuun puuöljyllä sekä haravoin rannan sekä vedestäkin suurinpiirtein polven syvyydelle saakka, vesi oli muuten yllättävän lämmintä.

Perjantaina olikin sitten vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Jessica NightClub hello:ssa Kotkan Seurahuoneella. Ennen illan keikkaa kävin syömässä Amarillossa sekä moikkaamassa Jonne Aaronia joka esiintyi myös Seurahuoneella samana iltana meidän kanssa.

Lauantaina heräilimme kymmen aikoihin, kävimme aamupalalla ja läksimme ajelemaan kotejamme kohti. Mäntyharjule päästyäni olin ihan valmis menemään päiväunille sillä edellisen yön unet oli jäänyt aika vähiin mutta yksi naisesiintyjämme tuli kyläilemään luonani ja niinpä läksimme hakemaan Ferrarilla hiukka grillattavaa kaupasta sekä kävimme samalla jäätelöllä Mäntyharjun torilla. Grillailun jälkeen katselimme Suomi-Ruotsi lätkämatsin ja sen jälkeen pääsin vihdoin päiväunille, joilta herättyäni jatkoin iltaa Sveitsi-USA matsin sekä Euroviisujen katsomisella. Euroviisujen jälkeen läksin vielä käymään paikallisessa baarissa lonkerolla jonka jälkeen kävin vielä grillillä syömässä hiukka roskaruokaa. Lauantaina tuli myös ilmoittauduttua kilpailemaan parin kaverin kanssa veneellä 2-4.8.2013 Hangossa järjestettävään Poker Runiin sekä täydennettyä meidän paintball joukkuetta yhdellä pelaajalla 10.8.2013 Jämsässä käytävään Suurpeliin.

Sunnuntai meni ihan vaan laiskottelun ja jääkiekkomatsien katselun parissa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php