Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on ravintola Mendin.

Mr Lotharin viikko 49/2015  3

Maanantaina tilasin Pirtakalta uusia keittiökaappien ovia sekä tiskipöydän, sen jälkeen läksin JS-Motorsille Mikkeliin josta läksimme porukalla käymään Pieksämäellä.

Tiistaina postittelin Mr Lothar Production vaatteita niitä tilanneille sekä kävin haravoimassa Torvilahden mökkini rannan.

Keskiviikkona aloin rakentamaan aitaa mökkitonttini rajan tuntumaan.

Torstaikin meni mökillä aitaa rakennellessa.

Perjantaina oli vuorossa Ladies Night by Mr Lothar Pub Pienessä Karhussa Lahdessa, oman keikkani jälkeen kävin pyörähtämässä kavereiden keikalla Ten Dollars Saloonissa jonka jälkeen päädyin vielä jatkoille Pink Roomiin.

Lauantaina aamupäivä meni Lahdessa shoppaillessa, iltapäivällä ajelimme Mr New Yorkin kanssa Ilomantsiin ja ilta/yö menikin sitten siellä ravintola Mendinissä Ladies Nightin merkeissä.

Sunnuntaina vietin Itsenäisyyspäivä kaivalla esiin isäni sotilaspassin sekä Mannerheimilta saadun kirjeen, näin kunnioitin isääni ja muita jotka taisteli Suomen itsenäisyyden puolesta sekä erityisesti setääni joka menehtyi taisteluissa, jonka mukaan minut on muuten nimettykin.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 48/2014

Maanantai meni 16-18.1.2015 järjestettävien Mr Lothar Productionin pikkujoulujen suunnittelussa.

Tiistaina vein Bemarin huoltoon Mikkelin Rinta-Joupille jonka jälkeen menin tsekkaamaan BRP-tourin JS-Motorsille.

Keskiviikkona tuli kuvattua aikuisviihdevideo yhden uuden tytön kanssa, kyseisen videon juoni on seuraavanlainen: Erika on takkatulen äärellä lämmittelemässä kun minä tulen hänen viereensä ja näytän pullottavaa etumustani mainiten että: "tämäkin saattaisi kaivata pientä lämmittelyä". Erika kaivaa välittömästi kullini esiin ja alkaa imuttamaan sitä. Aikansa suihin otosta nautittuani pyydän Erikaakin vähentämään vaatteita, pillua sormella koitettuani totean Erikan olevan jo ihan lämmin ajoa varten ja nussiminen voi alkaa. Aluksi hommaa hoidellaan takan edessä seisoviltaan, sitten sohvalla edestä ja takaa jonka jälkeen siirrytään paneskelemaan makuuhuoneen sängylle jossa Erikan turpeahuulinen pillu saa minut lopulta laukeamaan. Mr Lothar & Erika - Erilaista lämmittelyä video julkaistaan http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa heti kun vain ehditään.

Torstaina julkaistiin minun uran 194. aikuisviihdevideo, video on nimeltään K18 Suihkuralli - Mr Lothar ja Rinni. Videon juoni on seuraavanlainen: Olen päättänyt tehdä Posse TV-ohjelmasta tutusta suihkurallista K18 version eli menen pimputtamaan ihmisten ovikelloja ja kysyn päästä heille suihkuun, jonne päästyäni pyydän asunnon omistajankin mukaan suihkuun ja senhän arvaa mitä siitä seuraa. Tällä videolla ujohko Rinni päätyy pienen empimisen jälkeen kanssani suihkuun ja kun suihkussa tulee syväpuhdasta jälkeä niin siirrytään makuuhuoneen puolelle jossa sotken muodokkaan Rinnin spermalla nussittuani häntä ensin hiukka joka suunnasta. K18 Suihkuralli - Mr Lothar ja Rinni video löytyy nyt http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta.

Perjantaina kuvasin taas aikuisviihdevideon yhden uuden tytön kanssa. Tällä videolla etsin sopivaa naista Mr Lothar Production vaatemalliston mainoskuvauksia varten, yksi ehdokkaista on uhkea blondi nimeltä Janet. Janet saapuu hotellihuoneeseeni, ojennan hänelle pinkin topin jonka Janet käy vaihtamassa päälleen vessassa. Janet jättää rintsikat pois topin alta ja kun huomaan se olen heti valmis tutustumaan mallin muotoihin hiukka lähempääkin. Niinpä homma etenee niin kuin mallimaailmassa on aina silloin tällöin tapana eli reittä pitkin sillä seurauksella että minä saan pillua ja Janet munaa, mutta miten käy Janetin vaatemallin hommien saamisen kanssa? Se selviää vain tämä video katsomalla. Mr Lothar & Janet - Vaatemallille munaa video julkaistaan http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa heti kun vain ehditään. Videon kuvaamisen jälkeen pikaisesti suihkussa ja suuntaan Pasilaan YLE TV1 A-studio ohjelmaan keskustelemaan sisäministeri Päivi Räsäsen, kansanedustaja Anna Kontulan sekä Exit ry:n toiminnanjohtaja Tanja Auvisen kanssa seksin oston kriminalisoinnista. Mikäli et ehtinyt katsoa kyseistä A-studiota suorana niin se on katsottavissa nyt http://areena.yle.fi/tv/2226567 osoitteessa. A-studion jälkeen läksin yhden kaverini kanssa Sokos Hotel Vantaalle, jossa kaverini pukeutui joulupukiksi ja minä olin muuten vaan pukkina.

Lauantaina läksin aamupalan jälkeen ajelemaan kotia kohti, jossa ehdin olla vain tunnin verran kun matka jatkui Ilomantsiin jossa minulla oli Erotic Night keikka Nican kanssa ravintola Mendinissä.

Sunnuntaina kuvasin taas aikuisviihdevideon yhden uuden tytön kanssa, kyseisellä videolla olen töissä kiinteistöfirmassa ja minut on hälyytetty tutkimaan Elisa Day:n asunnossa olevaa kosteusongelmaa. Pimputan ovikelloa ja oven tulee avaamaan nainen jolla on päällään silkkinen aamutakki, minun kysyessä kosteusongelmasta nainen kävelee edelläni sängyn luo ja riisuu aamutakkinsa jonka alla hänellä on korsetti, sukkanauhat, stay-up sukat, yms. Seuraavaksi nainen riisuu pikkuhousunsa ja sanoo että se kosteusongelma on siellä, minä innostun välittömästi tutkimaan tilannetta sormineni ja kielelläni jolloin ongelma vain pahenee. Tässä vaiheessa kaivan kosteiden paikkojen työkaluni esiin ja alan nussia naista kuin viimeistä päivää edestä, takaa, sivusta ja jäänpä minä välillä allekin, lopulta laukean Elisa Day:n täyteläisille pakaroille kuorruttaen ne lähes kokonaan spermallani. Minkälaisen raportin teen kosteusongelmasta ja mitkä ovat ohjeet kuinka siitä selvitään jatkossa? Mr Lothar & Elisa Day - Kosteusongelma video julkaistaan http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa heti kun vain ehditään. Kuvauksien jälkeen ajelin kotiin ja loppuilta menikin kuvia viikon seikkailuista kotisivujeni galleriaan lisäillessä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari