Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Royal Garden.

Mr Lotharin viikko 14/2015

Maanantai meni sängyn pohjalla kuumeesta toipuessa.

Tiistai meni Leppäniemen huvilallani kaikenlaista pientä puuhastellessa.

Keskiviikkona lämmittelin Virransalmen mökeilläni takkoja ja seurailin joutsenien reviiritaistelua.

Torstaina kävin vastaanottamassa vuokralaiset mökeilleni ja heitä odotellessa haravoin hiukka pihoja.

Perjantaina läksin jo aamulla ajelemaan Sarahin kanssa Iitä kohti ja matkalta otimme Nican kyytiin. Perille päästyämme majoituimme Gasthaus Iihin, kävimme syömässä ja ehdimme vielä levähtää hetken ennen illan Ravintola Iisakin keikkaa. Iisakissa tytöt toimi ensin yläosattomina tarjoilijoina minun keskittyessä vaatemyyntipisteen hoitamiseen. Yhdentoista aikoihin oli Nican show, puolilta öin Sarahin show ja yhden aikaan minun sooloshow, yhteisesitys oli vuorossa kahden aikoihin ja sen jälkeen juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun.

Lauantaina läksimme aamupalan jälkeen Ouluun shoppailemaan ja muutaman tunnin kauppoja kierreltyämme menimme syömään Royal Gardeniin jossa törmäsimme Uniikkiin ja pariin muuhun tuttuun. Oulusta meidän matka jatkui Utajärvelle jossa majoituimme Merilän Kartanoon. Illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Sarah & Nica Cafe-Bar Linkkurissa Muhoksella.

Sunnuntaina julkaistiin minun uran 199. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Elisa Day - Kosteusongelma. Videon juoni on seuraavanlainen: Olen aloittanut työt kiinteistöfirmassa ja minut on hälyytetty tutkimaan Elisa Day:n asunnossa olevaa kosteusongelmaa. Pimputan ovikelloa ja oven tulee avaamaan nainen jolla on päällään silkkinen aamutakki. Kysyessäni kosteusongelmasta hän opastaa minut peremmälle sängyn luo. Elisa riisuu aamutakkinsa jonka alla hänellä on korsetti, sukkanauhat, stay-up sukat, yms. Seuraavaksi hän riisuu pikkuhousunsa ja sanoo että se kosteusongelma on siellä. Innostun välittömästi tutkimaan tilannetta sormineni ja kielelläni jolloin ongelma vain pahenee. Tässä vaiheessa kaivan kosteiden paikkojen työkaluni esiin ja alan nussia Elisaa kuin viimeistä päivää edestä, takaa, sivusta ja jäänpä minä välillä allekin. Lopulta laukean Elisa Day:n täyteläisille pakaroille kuorruttaen ne lähes kokonaan spermalla. Minkälaisen raportin teen kosteusongelmasta ja mitkä ovat ohjeet kuinka siitä selvitään jatkossa? Mr Lothar ja Elisa Day - Kosteusongelma video löytyy nyt http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari