Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Savonlinna.

Mr Lotharin viikko 15/2013  1

Maanantaina vein päivällä esiintymiskenkäni suutarille ja yhden huvilani ulkovalolyhdyistä lasitettavaksi Lasisarankiin Mikkeliin, samalla reissulla kävin katselemassa hiukka kesäleluja JS-Motorsilla.

Tiistaina kävin asentamassa ulkovalolyhdyn paikoilleen huvilallani ja hoidin esiintymiskeikkojen laskutuksia.

Keskiviikkona kävin vaihtamassa huvilani uima-altaan suodattimet sekä mittasin veden PH- ja Cl-arvot.

Torstaina kävin urheiluhierojalla.

Perjantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Safyra & Nica ravintola Wäkässä Tohmajärvellä, keikan jälkeen ajelimme vielä Savonlinnaan jonne jäin yöksi paitamyyjämme luokse.

Lauantaina ajelin päivällä Mäntyharjulle ja illalla kävin pyörähtämässä paikallisissa baareissa. Lauantaina julkaistiin myös minun uran 161. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Inka - Saunassa kaunottaren kanssa K18! Kyseisellä videolla olen kutsunut Inkan luokseni saunomaan, mutta ennen kuin ensimmäistäkään kauhallista löylyä on heitetty alkaa Inka ottaa minulta suihin ja senhän arvaa mihin se johtaa. Tällä kertaa hiki otetaankin saunassa seksiä harrastamalla. Välillä käydään takkahuoneen puolella jäähdyttelemässä, mutta sielläkin homma menee panemiseksi ja lopulta roiskin spermani Inkan rinnoille jonka jälkeen onkin syytä mennä taas suihkuun sekä saunomaan. Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Sunnuntaina heräsin juuri sopivasti katselemaan televisiosta Kiinan F1 kisaa jossa Kimi ajoi hienosti hopealle, sen jälkeen otin vielä pienet unet ja sitten lisäilin hiukka kuvia kotisivuilleni jonka jälkeen katselin Wipeoutin sekä Selviytyjät.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 23/2011  1

Maanantaina saapuivat Ferrariin tilaamani uudet eturenkaat. Maanantaina hoidin myös keikkojen laskutuksia ja sovin että Melany & Pia menee vetämään 9.7.2011 Erotic Beach Partyn Piitterin Lomakylään Juukaan.

Tiistaina kävin päivällä vaihdattamassa Ferrariin öljyt ja samalla sihen vaihdettiin alle uudet eturenkaat. Ferrarin huollon jälkeen läksin ajelemaan sillä Itä-Suomeen, jonka reissun tuloksena syntyi Mr Lothar & Damnation video - Kesäkauden avajaiset. Sen juoni menee jotakuinkin näin:"Mr Lothar on lähtenyt kesälomareissulle Ferrarillaan ja kysyy Savonlinnassa ohi kävelevältä tytöltä missä on uimaranta. Tyttö sanoo tietävänsä hienon uimarannan, mutta että sinne neuvominen on vaikeaa ja niinpä hän nouseekin Lotharin Ferrarin kyytiin oppaaksi. Perillä tyttö huomaa että Lotharilla ei ole uimahousuja mukana ja Lotharin kullin nähtyään tyttö imaisee sen heti huuliensa väliin. Tuossa vaiheessa kaksikko unohtaa uimisen ja aloittaa kiihkeän nussimisen Ferrarin konepellillä. Tyttö on aika äänekäs ja vaarana on että paikalle saapuu muitakin "uimareita". Lothar roiskii lopuksi spermat tytön vatsalle ja osa lentää kaaressa Ferrarin konepellillekin, mutta huomasivatko viereisellä uimarannalla olleet ihmiset touhun?"

Keskiviikkona kuvasin myös pari videota, tässä niiden selostukset:" Mr Lothar & Tampereen tyttö - Varaslähtö laiturilla. Mr Lothar saa aika paljon postia jossa tytöt kertovat haluavansa aikuisviihdevideoihin, tällä kertaa postia on tullut Tampereen suunnalta ja Lothar on päättänyt lähteä kuvaamaan koekuvausvideon. Tampereelle päästyään Lothar soittaa Tampereen tytölle ja sopii treffit Koskikeskuksen kulmille, sen jälkeen Lothar soittaa kaverilleen ja kyselee olisiko hänellä tiedossa hyviä kuvauspaikkoja. Kaveri sanoo että olisi yksi saunalautta jossa voisi kuvata mutta lautan kuski tulee paikalle vasta parin tunnin päästä. Lothar on sen verran malttamaton että käy nussimassa Tampereen tyttöä kertaalleen yhdellä laiturilla ennen kuin saunalautankuski ehtii paikalle, mutta onneksi tuokin nussiminen kuvataan eli sen näette tällä videolla."
Toiselle videolle tallentui seuraavanlainen tarina:"Mr Lothar & Tampereen tyttö - Seksiä saunalautalla
Mr Lothar on saapunut Tampereelle tekemään koekuvauksia ja kuvauspaikaksi on hommattu saunalautta jolla seilataan Pyhäjärvellä. Tällä videolla saunaa ei lämmitetä, sillä hiki otetaan riehumalla ja välillä käydään kylmässä vedessä pulahtamassa jonka jälkeen jatketaan taas nussimista saunan lauteilla sekä saunalautan terassilla. Välillä saunalautta meinaa ajautua liian rantaan, mutta onneksi valpas kuski korjaa tilanteen ennen kuin rysähtää. Tälle videolla kuvattiin hiukka erillaisia kuvakulmia kuin Mr Lotharin videoissa yleensä, siitä piti huolen uusi kuvaaja."

Torstaina vein Bemarin taas vaihteeksi huoltoon ja siellä menikin sitten melkein koko päivä eikä vika edes korjaantunut, ilmajousitus antaa siis edelleen vika ilmoitusta vaikka se toimiikin ihan normaalisti.

Perjantaina kävin päivällä asentamassa huvilalla autotalliin uusia räystäspeltejä ja ottamassa aurinkoa sekä uimassa, vesi olikin jo 24 asteista. Illalla kävin pyörähtämässä Mäntyharjun paikallisissa baareissa moikkaamassa tuttuja.

Lauantaina Jade ja Melany tulivat jo 10.30 minun kotipaikalle, josta läksimme ajelemaan Veteliä kohti. Matkalla pysähdyimme Jyväskylässä otamaan aurinkoa ja uimaan Lutakon uimarannalle. Virkistävän tauon jälkeen jatkoimme matkaa kohti Veteliä, mutta matkaan tuli hiukka mutkia sillä Saarijärven paikkeilla oli sattunut paha kolari ja me tulimme paikalle jo ennen ambulansseja. Minule jäi hiukka epäselväksi kuinka pahasti kolariin osallisille oli käynyt, sillä me jatkoimme matkaa heti ambulanssien saavuttua paikalle. Veteliin ja siellä tarkemmin Motoparkin moottoriradalle päästyäni kiertelin ensin tyttöjen kanssa varikolla jonka jälkeen kävimme syömässä ja aloimme valmistautumaan illan ensimmäiseen esitykseen joka oli K18 luokiteltu Vaahtoshow ala Mr Lothar & Jade & Melany. Meidän jälkeen lavalle asteli bändi nimeltä Bad Bombers, heidän jälkeen Aurium ja sitten Radalle.com Festivalsien ohjelmassa olikin taas meidän show. Jälkimmäinen esityksemme oli Erotic Fire show eli minä tein stripasin ja tein siinä samalla tulitemppuja, Jaden ja Melanyn keskittyessä enemminkin vesileikkeihin. Jadella oli nimittäin esityksessä mukanaan vesipyssy ja Melanylla ämpärillinen vaahtoavaa vettä ja pesusieni. Viimeisen biisin aikana esiin kaivettiin vielä öljypullot ja pääsipä joku yleisönedustajakin öljyämään minua. Meidän jälkeen Radalle.com kemujen lavalle nousi vielä Raaka-aine niminen bändi ja sen jälkeen olisi ollut vielä jatkot ravintola Konstassa, mutta minä läksin ajelemaan tyttöjen kanssa takaisin Mäntyharjulle sillä Jaden piti olla sunnuntaina kotonaan suht ajoissa. Harmi että jäi tällä kertaa mitä ilmeisemmin hyvät jatkobileet väliin, mutta 23.7.2011 Motoparkin Radalle.com Festivaleilla otetaan sitten tuokin tappio takaisin eli biletetään aamuun saakka.

Sunnuntaina Jaden lähtiessä kotiinsa, minä läksin Melanyn ja yhden muun minun luonani yöpyneen tytön kanssa Kurkiniemen rannalle ottamaan aurinkoa sekä ajelemaan vesiskootterilla. Kolmen jälkeen ukkonen alkoi kuitenkin jyristä ja lopulta alkoi sataakin, niinpä mekin poistuimme rannalta.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy jo nyt jonkin verran osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=800369 ja tällä viikolla kuvatut videot julkaistaan osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php heti kun vain ehditään.