Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on sEXHIBITION.

Mr Lotharin viikko 43/2015

Maanantaina alkoi kotipaikkani ikkuna, ovi ja julkisivuremontti, ensimmäisenä päivänä vaihdettiin kaikki muut paitsi kellarikerroksen ikkunat ja ovet.

Tiistaina remontin toisena päivänä alkoi vinyyliverhouksen laitto kotipaikkani ulkoseiniin.

Keskiviikkona remontti jatkui vinyylien asennuksen merkeissä, mutta minä läksin käyttämään Bemaria Rinta-Joupilla huollossa Mikkelissä ja illalla kävin auttamassa yhtä kaveriani hänen mökin keittiön työtasojen fiksaamisessa.

Torstaina kävin ensin Torvilahden kiinteistöni vesijättömaan lunastuskokouksessa ja sen jälkeen ostin yhden rantatontin Mäntyharjulta.

Perjantaina menin vierailemaan Posse-ohjelman harjoituksiin sillä Aku Hirviniemi, Jaska Saariluoma ja muu Possen porukka oli tilannut minut esiintymään yllätyssynttärilahjaksi Jenni Dahlmanille. Shown jäkeen kävin vain syömässä ja sitten palasin kaverini kanssa katsomaan Possen kuvauksia MTV3-studiolle. Studiolta matka jatkui Helsingin yöhön, ensin menimme Namun Showroomiin Premium Clubin avajaisiin ja niiden jälkeen minä kävin vielä pyörähtämässä MilliClubilla 30-31.10 Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävien sEXHIBITION messujen Virallisten jatkojen juttuja tsekkaamassa.

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Sarah Ravintola Wanha Mestari Orimattila, ilta eteni tutuksi käyneellä kaavalla eli Sarah esiintyi ensin soolona, sitten minä ja sen jälkeen oli vuorossa meidän yhteisshow sekä illan viimeisenä ohjelmanumerona yleisöstripteasekilpailu joka oli taas ihan hervottoman hauskaa katseltavaa.

Sunnuntaina tein kotipaikallani hiukka valmisteluja uuden sähkönsyöttökaapelin asennusta varten, mutta muuten päivä meni lähinnä televisiota katsellessa ja keikkareissuista toipuessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 47/2014

Maanantaina sovin että Jason, Susannea ja Miryah menee 20.12.2014 Erotic Night keikalle Ravintola Osmantupaan Euraan.

Tiistaina aamupäivällä Id-hairin myyntipäällikkö kävi luonani kylässä ja toi minulle sekä tytöille hiustenhoitotuotteita, iltapäivällä kävin hakemassa kaverini kanssa yhden Mersun Vantaalta.

Keskiviikko meni huvilalla takkatulien äärellä 16-18.1.2015 järjestettäviä Mr Lothar Productionin pikkujouluja suunnitellessa.

Torstaina vein BMW:n huoltoon Mikkelin Rinta-Joupille, sillä aikaa kun Bemari oli huollossa kävin hoitamassa moottorikelkka hommia JS-Motorsilla ja auttamassa JS-Motorsin omistajaa yhden pöytälevyn paikoilleen asentamisessa hänen mökillä.

Perjantaina kävin päivällä hammaslääkärissä, oli yksi reikä joka paikattiin samantien. Illalla kävin ottamassa pari lonkeroa paikallisissa baareissa.

Lauantaina kävin aluillasta esiintymässä yksissä synttäribileissä Joroisissa, sen jälkeen läksin kavereideni kanssa Mikkeliin pienimuotoiselle baarikierrokselle.

Sunnuntaina katselin televisiosta Abu Dhabin F1 kisan ja Tanssii Tähtien kanssa finaalin sekä lisäilin kotisivuilleni kuvia viikon seikkailuistani ja 31.10-1.11.2014 Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetyiltä sEXHIBITION messuilta.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 46/2014

Maanataina heräilin Seinäjoelta yhden tytön luota jonne olin tullut sunnuntaina, tyttö oli jo lähtenyt töihin mutta minä olin jäänyt hänen asunnolleen nukkumaan. Ruokatunnin aikaan hän pyysi minut työpaikalleen syömään ja kysyi että jäisinkö vielä Seinäjoelle kunnes hän pääsee töistä ja koska minulla ei ollut kiireitä jäin. Tytön päästyä töistä meni pari tuntia seksiä harrastaen jonka jälkeen meillä olikin jo niin nälkä että läksimme syömään ravintola Matadoriin. Siinä vaiheessa kun olin viemässä tyttöä takaisin kotiinsa hänen omakotitalon risteykseen kurvasi auto ja tyttö ryntäsi sisälle taloon sanoen että siihen ilmestyi mies jota hän on tapaillut, josta hän oli kuitenkin "unohtanut" kertoa minulle! Tilanteesta selvittiin ilman sen suurempia kommelluksia, mutta olihan tuo aika sikamaista sekä minua että sitä toista kundia kohtaan. Minä en ole kuitenkaan herkkänahkaisimpia ja niinpä läksin ajelemaan rauhassa kotia kohti.

Tiistai meni huvilallani mökkitalkkarin hommia tehdessä ja lomaillessa.

Keskiviikkona lisäilin 31.10-1.11.2014 Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetyiltä sEXHIBITION messuilta sekä niiden jatkoilta otettuja kuvia kotisivujeni kuvagalleriaan.

Torstaina kuvasimme Mr Lothar & Assassin Von Death - Hypnoosi seksiä nimisen videon. Tällä videolla menen hypnotisoitavaksi koska en saa nukuttua työstressin takia, aluksi homma eteneekin suht normaalisti ja vaivun syvään uneen vaikka hypnotisoija onkin pukeutunut todella seksikkääseen PVC-asuun. Minun jouduttua hypnoosin valtaan, päättää hoitaja hyödyntää tilanteen ja alkaa harrastaa seksiä minun kanssa. Aluksi hoitsu ottaa minulta suihin, sen jälkeen nussin hoitsua edestä ja takaa sekä välillä rintojen väliinkin laueten lopulta komeassa kaaressa hoitsun täyteläisille rinnoille. Herääkin kysymys, olinkohan minä sittenkään hypnoosin vallassa?

Perjantai menikin sitten ihan vaan lepäilyn ja BB-finaalin katselun merkeissä.

Lauantaina läksin jo päivällä ajelemaan Helsinkiä kohti josta nappasin Sarahin kyytiini ja ajelimme Auraan jossa oli Erotic Night by Mr Lothar & Sarah & Nica ravintola Haarikassa. Sarah veti ensimmäisen shown puoli yhden aikaan, minun soolosetti oli vuorossa yhdeltä, Nican soolo puoli kahdelta ja Mr Lothar & Sarah & Nica show tasan kahdelta, sen jälkeen minä juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun. Baarista matka jatkui yhdelle mökille jonne jäimme sitten yöksi.

Sunnuntaina vein Sarahin Helsinkiin jonka jälkeen kävin kuvaamassa Akun ja Jaakon innoittamana Posse TV-ohjelmasta tutusta suihkurallista K18 version eli menin pimputtamaan ihmisten ovikelloja ja kysyin päästä suihkuun, jonne päästyäni pyysin asunnon omistajankin mukaan suihkuun ja senhän arvaa mitä siitä seuraa. Tällä videolla ujohko Rinni päätyy pienen empimisen jälkeen minun kanssa suihkuun ja kun suihkussa tulee syväpuhdasta jälkeä niin siirrytään makuuhuoneen puolelle jossa sotken muodokkaan Rinnin spermalla nussittuani häntä ensin hiukka joka suunnasta. Mr Lothar & Rinni - K18 Suihkuralli video julkaistaan http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa heti kun vain ehditään. Videon tekemisen jälkeen ajelin takaisin Helsingin keskustaan jossa menin yhden tytön kanssa syömään Stefan's Steakhouseen ja täytyy myöntää että oli kyllä taas niin huikeat pihvit että ei paremmista väliä. Ruokailun jälkeen menimme tytön asunnolle ja parin tunnin pötköttelyn jälkeen minä läksin ajelemaan kotia kohti.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 45/2014

Maanantaina hoidin keikkojen laskutuksia ja tein varustehuoltoa, Iltalehti myös uutisoi minun tuloista http://www.iltalehti.fi/verot/2014110318802892_vr.shtml

Tiistaina lisäilin 31.10-1.11.2014 Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetyiltä sEXHIBITION messuilta otettuja kuvia kotisivujeni kuvagalleriaan http://www.MrLothar.fi/galleria

Keskiviikkona vietin syntymäpäiviäni ja julkaistiin minun aikuisviihdeuran 193. video, video on nimeltään Mr Lothar & Syntymäpäivälahja - Eroottinen hieronta K18 Videon juoni on seuraavanlainen: Minulla on syntymäpäivät ja kun menen hotellihuoneeseeni siellä odottaa mieluinen yllätys, huoneessa on nimittäin eroottinen hieroja joka on pukeutunut vain alusvaatteisiin ja hänen silmillään on naamio jotta en tunnistaisi häntä. Minun riisuttua vaatteeni ja käytyä makaamaan sängylle selälleen hieroja alkaa aluksi hieroa minun käsivarsia mutta aika äkkiä kädet hakeutuvat kullin ympärille joka herää välittömästi jolloin hieroja ottaa suunsakin käyttöön ottaen välillä koko kullin juurta myöten nieluunsa. Sen jälkeen osat vaihtuvat ja hierojasta tuleekin hierottava, keskityn myös aika paljon genitaalialueiden hierontaan ja aikani hierottuani upotan räjähtämispisteessä olevan kyrpäni hierojan pieneen pilluun saaden syntymäpäivälahjan antajan vaikeroimaan nautinnosta. Tällä videolla rakastellaan asentoja tiuhaan tahtiin vaihdellen sekä selkeästi seksistä nauttien! Mr Lothar & Syntymäpäivälahja - Eroottinen hieronta video löytyy nyt http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta.

Torstaina kävin pyörähtämässä huvilallani ja vaihdoin Bemariin talvirenkaat.

Perjantaina vastaanotin huvilalle vuokralaiset jonka jälkeen läksin ajelemaan Noormarkkua kohti. Matkalta otin kyytiini Nanan ja kävimme ottamassa huoneen hotelli Amadosta Porista jonka jälkeen suuntasimme Erotic Night keikalle ravintola Alvariin Noormarkkuun. Noormarkun keikalla alkuilta meni Mr Lothar Production vaatteita myydessä ja asiakkaiden kanssa jutellessa, myöhemmin illalla oli ensin Nanan sooloshown vuoro, sitten minun sooloshow ja sitten Mr Lothar & Nana yhteisshow jonka jälkeen juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun.

Lauantaina ajelin puolen päivän aikaan Tampereelle jonne päästyäni otin hotellihuoneen Rautatienkadun Cumuluksesta ja tapasin yhtä tyyppiä. Illalla Pamela tuli Maken kanssa Tampereelle ja läksimme siitä minun autolla Ylöjärvelle jossa meillä oli Erotic Night keikka ravintola Palowouti:ssa. Alkuilta meni taas Mr Lothar Production videoita ja vaatteita myydessä sekä asiakkaiden kanssa jutellessa, yhden aikaan yöllä oli Pamelan soolosetin vuoro, puolisen tuntia sen jälkeen minun shown vuoro ja puoli tuntia siitä meidän yhteisshown vuoro. Ennen valomerkkiä ehdimme vielä pitää yleisöstripteasekilpailun ja sen jälkeen läksimmekin hotellille jatkoille.

Sunnuntaina olin jo lähdössä ajelemaan Mäntyharjua kohti kun sain viestin yhdeltä kaveriltani Seinäjoelta ja niinpä päätinkin kurvata hänen luokseen kylään, illalla kävimme hänen äitinsä kanssa syömässä ja hänen isän luona isänpäiväkahveilla jonka jälkeen katselimme vielä Big Brother Talk Shown.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 39/2014

Maanantaina postittelin Mr Lothar Production vaatteita niitä tilanneille. Mr Lothar Production vaatteita voi siis ostaa minun keikoilta: T-paidoista löytyy nyt mustaa, valkoista ja oranssia valkoisella/mustalla painatuksella S-XXL kokoa 15€/kpl, topeissa mustaa/fuksiaa pinkillä/mustalla painatuksella XS-XL kokoa 15€/kpl, huppareista mustaa (yleismalli) ja vaaleanpunaista, pinkkiä sekä valkoista (naistenmalli) valkoisella/mustalla painatuksella XS-XXL kokoa 35€/kpl. Nopeimmille myynnissä rajoitettu erä Mr Lothar Production huppareita, toppeja ja T-paitoja joissa on normaalien painatusten lisäksi selässä teksti "Panee varmasti" tai "Panee firman piikkiin". Myynnissä myös Pornotähdelle Morsian DVD:tä joka sisältää videot: Mr Lothar & Kristina - Pornotähdelle morsian, Mr Lothar & Helena - Lampunhenki, Mr Lothar & Cindy - Biljardi vs Seksi, Mr Lothar & Tampereen tyttö - Seksiä saunalautalla, Mr Lothar & Minttu Gallela - SM-studio, Mr Lothar & Inka - Mallitytölle munaa ja Mr Lothar & Nitta - Jettiveneen koeajo. Voit tilata tuotteita myös sähköpostitse osoitteesta Mr.Lothar@pp.inet.fi suoraan kotiin toimitettuna, mutta silloin hintoihin lisätään toimituskulut.

Tiistaina kävin Mikkelissä hakemassa Bemarini takuukorjauksesta ja samalla reissulla kävin katsomassa yhden yksityiskeikan esiintymispaikkaa sekä JS-Motorsilla uutta mönkijää.

Keskiviikkona sovin pari esiintymiskeikkaa ja suunnittelin 31.10-1.11.2014 Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävien sEXHIBITION messujen Puuhalavan sekä Peepshown ohjelmaa.

Torstaina kävin huvilalla vaihtamassa koneellisen ilmanvaihdon suodattimet ja vastaanottamassa vuokralaiset.

Perjantaina olin yksityiskeikalla Mikkelissä, kyseessä oli syntymäpäivät yhdellä mökillä jossa vedin Fire & Stripshown.

Lauantaina oli viimeinen vapaa viikonloppu pitkään aikaan sillä ensi viikonlopusta eteenpäin on yhtä lukuun ottamatta kaikki lauantait esiintymiskeikkoja jouluun saakka ja niinpä läksinkin pyörähtämään paikallisissa baareissa kavereita moikkaamassa.

Sunnuntaina tein yhden keikan mainoksen, mutta muuten päivä menikin huvilalla hengaillessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 44/2012

Maanantaina tein taas Radio SuomiPOP:in maakuntaraportterin hommia.

Tiistai meni esiintymiskeikkojen neuvotteluissa ja keikkakalentereiden päivityksessä ajantasalle.

Keskiviikkona julkaistiin minun 145. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Marianne - Päiväuni K18! Tällä videolla olen keikkareissulla ja meinaan ottaa päiväunet hotellilla ennen illan keikkaa, mutta päiväunet vaihtuukin päiväpanoiksi kun facebookin kautta yhteyttäottanut Marianne tulee huoneeseeni ja alkaa ottamaan minulta suihin. Tyttö on makea kuin Marianne karkki. Suihinoton jälkeen Marianne alkaa ratsastaa, jonka jälkeen minä innostun nussimaan Mariannea takaapäin sellaista tahtia että heikompia hirvittää ja roiskin lopuksi lastini Mariannen selälle. Kauhea sotku! Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Torstaina läksin jo aamulla Helsinkiin, jonne päästyäni kävin ensin MilliKlubilla moikkaamassa ravintolapäällikköä ja sen jälkeen menin Kaapelitehtaalle tsekkaamaan miten Helsingin sEXHIBITION messujen osastojen sekä lavojen rakentaminen eteni. Kaapelitehtaalta suuntasin Holiday Inn Ruoholahteen josta otin huoneen, kävin suihkussa ja sitten olikin jo aika suunnata Big Brother talolle Espooseen BB Extran kuvauksiin. BB Extran jälkeen ajelin takaisin hotellille jonne saapui myös Susu jonka kanssa kuvasin Varaslähtö sEXHIBITION messuille videon. Kyseisen videon esittelyteksti on seuraavanlainen: Mr Lothar saapuu Helsinkiin jo vuorokautta ennen kuin sEXHIBITION messut alkaa, sillä hänellä on torstaina BB Extran kuvaukset. TV-kuvauksien jälkeen Lotharia odottaa hotellihuoneessa mieleinen yllätys sillä hänet on majoitettu samaan huoneeseen Susun kanssa ja huoneeseen tullessaan Lothar löytää Susun tyydyttämästä itseään vuoteesta, herrasmiehenä Lothar tarjoaa tietenkin apua ja kohta hotellihuonessa nussitaankin jo täyttä häkää. Tämä video on muuten samalla Susun uusien silikonirintojen koeajovideo ja se julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Perjantaina alkoikin sitten jo Helsingin sEXHIBITION messut Kaapelitehtaalla, minun osalta messut alkoi sillä että katselin päälavan esityksiä ja kiertelin messuilla moikkaamassa tuttuja. Kuudelta alkoi sitten varsinaiset työtkin kun siirryin Puuhalavan juontajan hommiin joissa minun apujuontajana oli Big Brother talossakin seksiä harrastanut Sarah ja 21.30 olikin jo vuorossa Mr Lothar & Puuhalava esittäytyy show messujen päälavalla, kyseinen show on yleensä yksi messujen tuhmimmista esityksistä ja niin se oli tälläkin kertaa sillä lavalla nähtiin samaan aikaan parikymmentä ihmistä strippaamassa, harrastamassa suuseksiä ja harrastettiinhan siellä ihan liveaktejakin. Päälavan esityksemme jälkeen siirryimme takaisin Puuhalavalle jossa homma jatkui yleisöstripteasella ja sielläkin nähtiin perinteiseen aika joukko suuseksin harrastajia, liveakteja ja ryhmäseksiäkin. Erityismaininnan voisi antaa yhdelle tytölle joka oli todella kauan lavalla hoidellen useammankin kundin. Puuharavintolassa tuli valomerkki puoli yhdeltä ja kävin vielä katsomassa messujen viimeisen shown kavereideni kanssa jonka jälkeen nappasin kolme tyttöä mukaani ja suuntasimme messujen virallisille jatkoille MilliKlubille. Valomerkin jälkeen lupasin heittää yhden tytön kotiinsa Espooseen, poikkesimme kuitenkin matkalla hotellilla ja siinä menikin sitten pari tuntia jonka ansiosta pääsin lopulta nukkumaan vasta seitsemän jälkeen aamulla.

Lauantaina aamupäivä menikin sitten sängyn pohjalla, mutta kahden aikaan siirryin taas Kaapelitehtaalle jossa sEXHIBITION messut jatkuivat. Minun iltapäivä meni päälavan esityksiä katsellessa ja varsinaiset työt alkoi viiden jälkeen Puuhalavan juontajan hommilla, Mr Lothar & Puuhalava esittäytyy päälavalla show oli taas 21.30 jonka jälkeen loppu messut meni Puuhalavalla Sarahin kanssa juontajan hommissa. Lauantaina Puuhalavalla nähtiin hiukka vähemmin yleisönedustajia kuin perjantaina, mutta joukkoon mahtui kyllä todellisia helmiäkin ja muutama todella erikoinen esiintyjä. Puuhalavan valomerkin jälkeen eli 0.30 läksin Sarahin kanssa Milliklubille isännöimään messujen virallisia jatkoja, josta matka jatkui valomerkin jälkeen hotellille.

Sunnuntaina ehdin juuri ja juuri aamupalalle, jonka jälkeen läksinkin ajelemaan kotia kohti. Kotimatka oli yhtä tuskaa ja meinasin ajaa parikin kolaria viikonlopun univelkojen ansiosta, niinpä kotiin päästyäni kömminkin suoraan omaan sänkyyn päiväunille. Illalla heräsin vaan sen verran että katselin Big Brother Talk Shown tellkarista ja jatkoin unia.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/anssi.viskari/photos ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 47/2010

Maanantai meni kotipaikkani öljypolttimen huoltohommissa ja nuohoojan kanssa minun kiinteistöjä kiertäessä.

Tiistaina sain kutsun poliisi kuulusteluihin ja siellä menikin sitten melkein koko päivä, saas nähdä miten nettiherjaajien käy.

Keskiviikkona varasin itselleni ajan perjantaiksi kavitaatiohoitoon Asema 40 nimiseen paikkaan.

Torstaina pakkasin messutavarat ja esiintymisvaatteet autoon jonka jälkeen suuntasin Bemarin keulan kohti Helsinkiä. Helsinkiin päästyäni menin ensimmäisenä pesettämään auton edustuskuntoon, sen jälkeen menin tarkistamaan jäähallille sEXHIBITION messujen VIP-tilan ja Puuhalavan sekä päälavan. Sen jälkeen kun olin tarkistanut että esiintymispaikat sekä kaikki muukin on kunnossa jäähallilla, läksin hotellille ja aloin säätää muutamaa viime hetken esiintyjäjuttua viikonloppua varten. Kymmenen aikaan läksin yhden tytön kanssa syömään hotellin ravintolaan ja niinhän siinä sitten kävi että hän tuli yöksi minun hotellihuoneeseen.

Perjantaina kävimme kymmenen aikaan aamupalalla, jonka jälkeen läksimme jäähallille tekemään viimehetken tarkastuksia ja viemään Mr Lothar Production vaatteet JoyFactoryn osastolle myytäväksi. Sen jälkeen minulla olikin jo kiire mennä Asema 40:lle tilaamaani kavitaatiohoitoon. Kavitaatiohoidon jälkeen ajelin takaisin jäähallille, vein esiintymistavarani pukuhuoneeseen ja sitten kello olikin jo sen verran että messut aukesivat. Minun piti alun perin olla samassa pukuhuoneessa espanjalaisten kundien kanssa, mutta minä vaihdoin mieluummin pukuhuoneeseen jossa oli minun lisäksi ruotsalaiset Cheetah ja T2 sekä pari suomalaista esiintyjätyttöä. Aluksi messut meni minun osalta päälavan esityksiä katsellessa, mutta 16.45 minä aloitit varsinaiset työtkin juontamalla ensimmäisen esiintyjän Puuhalavalla. Sen jälkeen aika menikin Puuhalavan esiintyjiä lavalle juontaessa, kunnes 19.00 oli vuorossa Mr Lothar & Puuhalava show päälavalla. Kyseiseen esitykseen osallistui minun lisäkseni noin 20 muuta ihmistä ja se oli taas kerran aikamoinen härdelli. Tuon esityksen jälkeen kävin ruokailemassa, jonka jälkeen pitikin jo kiiruhtaa juontamaan lesboshow Puuhalavalle. Lesboshown jälkeen alkoi Ilmaseksin SM-kilpailun karsinnat jotka kesti pari tuntia. Pieni videonäyte perjantain karsinnoista löytyy osoitteesta http://www.iltalehti.fi/nettitv/?29787316 Sitten päästiin vaiheeseen jossa yleisön edustajat näyttivät strippaustaitojaan Puuhalavalla ja olipa siellä jotain suihinotto juttujakin. Erään juonnon aikana yksi tyttö tuli lavan sivusta jututtamaan minua ja hetken kuluttua hän otti minulta suihin samalla kun minä juonsin lavan tapahtumia, lopulta homma meni siihen että minä nussin tuota tyttöä takaapäin samalla kun juonsin lavalla tapahtunutta yleisöstrippausta. Yläkerrasssa tuli valomerkki 00.30 ja silloin minä siirryin alakertaan katsomaan Cheetahin ja T2 liveaktia, joka jäi minun mielestä kuitenkin hiukka puolitiehen. Cheetahin ja T2 shown jälkeen läksimme jatkoille Milliklubille. Aluksi minä keskityin Milliklubilla siihen että kavereillani oli tarpeeksi juotavaa, mutta valomerkin aikaan keskityin johonkin ihan muuhun. Hotellille läksin parin tytön ja yhden kundin kanssa, minä otin tytöistä toisen huoneeseeni ja kaverini toisen.

Lauantaina kävin aamupalalla, tsekkasin minulle tulleet sähköpostit ja sitten olikin jo aika lähteä jäähallille. Messualueelle päästyäni otin alkuajan aika rennosti päälavan esityksiä kuvaillen ja lepäillen. 15.45 alkoi sitten taas varsinaiset työtkin eli Puuhalavan juonnot, juontojen välissä toimin VIP-isäntänä. Lauantaina Mr Lothar & Puuhalava show päälavalla oli 20.30 ja meitä oli esityksessä vielä perjantaitakin enemmin. Päälavan esiintymisemme jälkeen kävin perinteiseen tapaan ruokailemassa, sitten pitikön jo kiiruhtaa yläkertaan juontamaan lesboshow Puuhalavalle. Lesboshown jälkeen alkoi Ilmapanon SM-kilpailun finaali, jonka juontaminen oli myös minun homma. Ilmapanon SM-kilpailun voitti Alice Wonderland ja yleisön suosikiksi valittiin Ari niminen kilpailija. Ilmaseksikilpailun jälkeen lavalla alkoi taas tapahtua hiukka tuhmempia asioita. Ennen puolta yötä meininki villiintyi sellaiseksi että yksi lavalla stripannut tyttö tuli ottamaan minulta suihin, tuossa vaiheessa yleisönjoukosta lavalle nousi kaunis italialainen nainen joka halusi myös stripata ja ottaa minulta suihin. Lopulta homma meni nussimiseksi, harmi vaan että kello alkoi näyttää sellaisia lukemia että minun piti lähteä valmistautumaan päälavan viimeiseen esitykseen johon T2 oli pyytänyt minut mukaan nussimaan hänen tyttöystäväänsä. No toisaalta ei tuo nyt niin harmi ollut sillä T2:sen tyttöystävä Cheetah oli tummaihoinen tyttö joka oli todella kuuma pakkaus, minä otin tasoituksen vuoksi lavalle mukaan yhden vaalean tytön ja niinpä päälavan viimeinen show meni jonkin asteiseksi ryhmäseksiksi. Messujen sulkeuduttua läksimme sEXHIBITION messujen virallisille jatkoille Milliklubille jossa minä keskityin taas aluksi viinan tilaamiseen siinä määrin että laskin tilanneeni viikonlopun aikana lähemmäksi 500 drinkkiä! Kolmen aikaan pääsin itsekin nauttimaan vapaa-ajasta muiden esiintyjien sekä kavereideni seurassa. Valomerkin jälkeen päätimme lähteä messujen viimeiseen esitykseen osallistuneella porukalla jatkojen jatkoille Cheetahin ja T2 hotellihuoneeseen eli jatkamaan siitä mihin homma oli lopetettu messujen päälavalla. Joskus kuuden aikaan aamulla minä siirryin toisen tytöistä kanssa minun omaan huoneeseen.

Sunnuntain aloitin taas maittavalla aamupalalla jonka jälkeen siirsin kuvat kavereideni kameroista minun tietokoneelle, huoneessani yöpynyt tyttö ei kuitenkaan vielä tuossakaan vaiheessa osoittanut heräämisen merkkejä mutta naapuri huoneesta alkoi kuulua nussimisen ääniä. Minä otin videokameran mukaani, menin ja koputin heidän oveensa, sillä sehän oli Cheetahin ja T2 huone. T2 ja Cheetah pyysivät minut mukaan seksileikkeihinsä ja niinpä hetken kuluttua minä ja T2 nussimme Cheetahia milloin mistäkin suunnasta oikein huolella. Ilmassa oli selkeää Suomi-Ruotsi ottelun henkeä ja siksi pyysinkin Cheetahilta ja T2:lta nimet julkaisusopimuksiin eli kyseinen video tullaan julkaisemaan heti kun vain mahdollista minun kotisivujen kuvat ja videot osiossa osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videon kuvaamisen jälkeen huoneeseeni jäänyt tyttö sitten soittikin minulle ja ihmetteli missä minä olen, tuossa vaiheessa kello oli jo sen verran että meinasi tulla kiire pakata tavarat ja häipyä hotellista. Cheetah, T2 eikä huoneessani yöpynyt tyttö olleet ehtineet aamupalalle ja niinpä veinkin heidät sitten syömään kiinalaiseen ravintolaan. Sen jälkeen Cheetahin ja T2:n piti lähteä satamaan sillä heidän laiva Ruotsiin läksi 17.30, minä olin niin väsynyt että menin vielä huoneessani yöpyneen tytön luokse laiskottelemaan ja jäin lopulta yöksikin hänen luokseen.

PS. sEXHIBITION messuilta ja niiden jatkoilta otettuja kuvia löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=733149


Mr Lotharin viikko 18/2010

Maanantaina otin Ferrarin käyttöön ensimmäistä kertaa talven jäljiltä ja lähdin käymään Mikkelissä rekisteröimässä viime viikolla ostamani vesijetin omiin nimiini. Samalla reissulla kävin katselemassa mönkijöitä JS-Motorsissa ja Rantakoneessa, sekä ostamassa sEXHIBITION messujen VIP-tiloihin ilmalla pumpattavan sängyn.

Tiistai meni lähinnä yhden ulkomaan messukeikan neuvotteluissa.

Keskiviikkona pakkasin sEXHIBITION messuilla tarvittavat tavarat Bemarin takakonttiin.

Torstaina suuntasin kulkuni jo aamupäivällä Helsinkiä kohti. Helsinkiin päästyäni kävin ensin tsekkaamassa jäähallilla missä vaiheessa messujen rakentelu oli ja tarkistamassa Puuhalavan sekä VIP-alueen systeemit. Jäähallilta matka jatkui hotellille ja koska minulla oli tuossa välissä pari tuntia ylimääräistä aikaa, niin soitin yhdelle tytölle joka oli kysellyt päästä tekemään aikuisviihdevideoita minun kanssa. Samantha niminen tyttö oli heti valmis saapumaan kuvauksiin ja niinpä kuvasimmekin sitten ns. koekuvausvideon minun hotellihuoneessani. Kyseinen koekuvausvideo tullaan julkaisemaan minun kotisivuilla osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Pornokuvauksien jälkeen minun pitikin sitten kiirehtiä takaisin hallille tarkistamaan oliko minun pyytämät muutokset VIP-tilan kokoon toteutettu ja olihan ne. En ehtinyt olla hallilla kuin hetken, sitten minä kurvasinkin hakemaan Melanyn kyytiini ja läksimme Radalle.com Festival´s mainoskuvauksiin studiolle. Samoihin kuvauksiin meidän kanssa osallistui myös Jade ja Irina, alun perin kuvauksien piti kestää kolme tuntia mutta lopulta niissä menikin sitten viitisen tuntia. Minun kohdalla pääpaino oli kuvissa joissa oli minun lisäksi Jade ja Melany, kyseisissä kuvissa minä puhaltelin tulta ylävartalo paljaana tyttöjen seuratessa hommaa molemmin puolin minimaalisen pieniin bikineihin pukeutuneena. Tytöt kuvasivat myös vaahtoshow mainoskuvia ja täytyy kyllä myöntää että he näyttivät sekä kuvissa että itse kuvauksissa syötävän hyviltä, ihan tuli vesi kielelle. Radalle.com kuvauksien jälkeen vein Melanyn kotiinsa ja läksin itse hotellille nukkumaan.

Perjantaina menin jäähallille jo kymmenen aikaan aamulla ja laittelin loppuja VIP-alueen juttuja kondikseen, sekä tarkistin että kaikki muukin on niin kuin pitääkin. Messut aukesivat kahdelta ja perinteiseen tapaan minä katselin aluksi muutaman päälavan esityksen ennen kuin ohjelma alkoi Puuharavintolassa. Viiden aikaan alkoi varsinaiset työt Puuhalavan ammattiesiintyjien lavalle juontamisen merkeissä ja seiskalta oli vuorossa Mr Lothar & Puuhalava esittäytyy show päälavalla kaikkine panokone testeineen. Sen jälkeen alkoikin sitten hyvinkin nonstop meininki Puuharavintolassa ja sen lavalla. Taukoja ei juuri ollut ja niistäkin osa meni show hommaksi kun päätin mm. harrastaa taukojumppaa yhden tytön kanssa liveaktin merkeissä VIP-tiloissa. Yleisö oli aluksi hiukka nihkeää osallistumaan Puuhalavan peleihin ja leikkeihin, mutta myöhemmin illalla päästiin sitten itse asiaankin ja mm. pillunnuolennan ja suihinoton SM-kisojen karsinta johti siihen että lavalla nähtiin kuuden hengen ryhmäseksiä livenä. Puoli yhden aikaan peli piti kuitenkin viheltää poikki ja läksimme jatkoille Milli Klubille. Osa esiintyjätytöistä innostui hiukka esiintymään sielläkin, perjantaina ei kuitenkaan kärsinyt vielä juhlia ihan täysillä sillä lauantaina piti vielä jaksaa esiintyä messuilla. Itse läksinkin jo hiukka ennen valomerkkiä yhden tytön kanssa hotellille.

Lauantaina menin hallille puolen päivän aikaan ja videoin sitten arkistoihini muutaman päälavan esityksenkin ennen kuin varsinaiset työt taas kutsuivat eli juontohommat 3. kerroksen lavalla. Lauantain osalta täytyy myöntää että minä olin jo hiukka väsynyt parin edellisen yön lyhyistä unista johtuen, mutta jostain kaivoin kuitenkin sen verran virtaa esiin että vedin illan aikana itsekin pari liveaktia ja sain hommat hoidettua muutenkin kunnialla. Milli Klubille päästyäni olin tosin niin väsynyt että en juuri jaksanut jutella muiden kuin tarjoilijatytön kanssa, osa syy siihen oli se että tilasin häneltä ensimmäisen puolentoista tunnin aikana baarissa ollessani kolmesataa drinkkiä. Pari kaveriani alkoi jo toppuutella tilausintoani, toinen siitä syystä että en ehtinyt jutella muiden kuin tarjoilijan kanssa ja toinen siitä syystä että hän epäili että kukaan ei ehdi juoda kyseisiä juomia. Väsymyksestä huolimatta sinnittelin virallisilla jatkoilla loppuun saakka, sillä halusin nähdä selviytyykö kaverini tilaamastani viinamäärästä ja mikä meininki on neljän aikaan. Osa porukasta läksi vielä johonkin jatkojen jatkoillekin, mutta minä suuntasin tuossa vaiheessa taas yhden tytön kanssa hotellille.

Sunnuntaina vein hotellilla kanssani yöpyneen tytön kotiinsa ja jatkoin parin muun tytön kanssa matkaa Lahteen, tuossa vaiheessa nukkumatti yritti jo painaa silmäluomia niin kovasti kiinni että päätin jäädä toisen tytöistä luokse hiukka lepäilemään. Herättyäni minussa olikin sitten sen verran virtaa että päätin vielä lähteä käymään yhden toisenkin tytön luona kylässä ja loppujen lopuksi jäin sitten hänen luokseen yöksikin.

PS. Lisään sEXHIBITION messuilta ja niiden jatkoilta otettuja kuvia osoitteeseen http://www.kuvake.net/MrLothar heti kun vain ehdin.