Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on showroom.

Mr Lotharin viikko 43/2015  1

Maanantaina alkoi kotipaikkani ikkuna, ovi ja julkisivuremontti, ensimmäisenä päivänä vaihdettiin kaikki muut paitsi kellarikerroksen ikkunat ja ovet.

Tiistaina remontin toisena päivänä alkoi vinyyliverhouksen laitto kotipaikkani ulkoseiniin.

Keskiviikkona remontti jatkui vinyylien asennuksen merkeissä, mutta minä läksin käyttämään Bemaria Rinta-Joupilla huollossa Mikkelissä ja illalla kävin auttamassa yhtä kaveriani hänen mökin keittiön työtasojen fiksaamisessa.

Torstaina kävin ensin Torvilahden kiinteistöni vesijättömaan lunastuskokouksessa ja sen jälkeen ostin yhden rantatontin Mäntyharjulta.

Perjantaina menin vierailemaan Posse-ohjelman harjoituksiin sillä Aku Hirviniemi, Jaska Saariluoma ja muu Possen porukka oli tilannut minut esiintymään yllätyssynttärilahjaksi Jenni Dahlmanille. Shown jäkeen kävin vain syömässä ja sitten palasin kaverini kanssa katsomaan Possen kuvauksia MTV3-studiolle. Studiolta matka jatkui Helsingin yöhön, ensin menimme Namun Showroomiin Premium Clubin avajaisiin ja niiden jälkeen minä kävin vielä pyörähtämässä MilliClubilla 30-31.10 Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävien sEXHIBITION messujen Virallisten jatkojen juttuja tsekkaamassa.

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Sarah Ravintola Wanha Mestari Orimattila, ilta eteni tutuksi käyneellä kaavalla eli Sarah esiintyi ensin soolona, sitten minä ja sen jälkeen oli vuorossa meidän yhteisshow sekä illan viimeisenä ohjelmanumerona yleisöstripteasekilpailu joka oli taas ihan hervottoman hauskaa katseltavaa.

Sunnuntaina tein kotipaikallani hiukka valmisteluja uuden sähkönsyöttökaapelin asennusta varten, mutta muuten päivä meni lähinnä televisiota katsellessa ja keikkareissuista toipuessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 19/2014  1

Maanantaina kasasimme parin kaverin kanssa saunan hirsikehikkoa yhdellä mökillä.

Tiistaina tein aikuisviihdevideon yhden uuden mallin kanssa, kyseisen videon juoni on jotakuinkin seuraavanlainen: Olen ajelemassa Ferrarillani huvilaani kohti kun huomaan linja-autopysäkillä kauniin naisen liftaamassa ja otan hänet tietenkin kyytiini. Kyytiin noustuaan Christiinaksi esittäytyvä nainen alkaa kysellä miksi auton rekisterikilvessä lukee TOY eli lelu ja hän alkaa hieroa minun etumusta jolloin jonkin mallin "lelu" alkaa pullistua eikä mene kuin heti ja liftari ottaa minulta suihin. Huvilan pihassa huomaan että mökin avaimet on jäänyt toiseen autoon ja niinpä käymme ottamaan aurinkoa nurmikolle levittämiemme pyyhkeiden päälle, mutta sehän menee melkein heti seksin harrastamiseksi. Aikansa eri asennoissa nussittuamme laukeamme molemat ja Christiinalle selviää miksi minun vaatteissa lukee Räjäytysyksikkö Oy ja Pommimies. Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikko meni Virransalmen mökilläni pihahommia tehdessä.

Torstaina tein antenniasennuksia yhdellä mökeistäni.

Perjantaina kuvasimme Mr Lothar seksiorjana videon yhden uuden mallin kanssa. Kyseisellä videolla olen ollut baarissa ja herään seuraavana aamuna sänkyyn kiinni köytettynä, latex asuun pukeutunut ja hurjilla lävistyksillä varustettu nainen on nimittäin päättänyt ottaa minut seksiorjakseen. Aluksi nainen kuristaa ja läpsii minua tehden selväksi kuka on pomo tässä sängyssä jonka jälkeen hän alkaa ottamaan minulta suihin ja nuolettaa itseään minulla, kun kullini saavuttaa täyden mitan alkaa hän sovitella sitä pieneen pilluunsa. Olen todella pahassa pulassa, tällä videolla näette kuinka selviän valtiattaren kynsistä. Video sisältää seksiä ja väkivaltaa eli se ei sovellu herkimmille ihmisille! Mr Lothar seksiorjana video julkaistaan mahdollisimman pian http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa.

Lauantaina vein perjantain kuvauksissa olleen mallin junalle jonka jälkeen otin pienet päiväunet ja sitten olikin aika suunnata Helsinkiin jossa esiinnyin kahdeksan aikaan illalla yksissä polttareissa. Poltarikeikan jälkeen menin yhdelle kaverilleni kylään, istuimme iltaa katsellen euroviisuja jonka jälkeen läksimme käymään Namussa, Showroomissa ja Milliklubilla.

Sunnuntaina heräilin kaverini asunnolta kymmenen aikoihin, kävin hakemassa muutaman muistikortin Härskiltä ja ajelin kotipaikalleni Mäntyharjulle jonne päästyäni yritin katsella F1-kisaa telkkarista mutta nukahdin kesken kisan ja heräsin vasta illalla. Illalla katselin sitten F1-kisan koosteen ja Suomen lätkämatsin sekä lisäilin hiukka kuvia kotisivuilleni jonka jälkeen olinkin taas ihan valmis menemään nukkumaan. Sunnuntaina julkaistiin myös minun uran 186. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Aikuinen Nainen - Kovaa ajoa K18! Kyseisellä videolla olen taas kerran keikkareissulla ja koska ajomatkat ovat pitkiä tarvitsee välillä pitää lepotaukoja, tällä kertaa menen lepäilemään 46 vuotiaan naisen luokse. Asunnossa on niin kuuma että siellä on pakko vähentää vaatteita, mikä taas johtaa siihen että nainen alkaa ottamaan minulta suihin. Minä annan naiselle vastineeksi käsikaasua sillä tyylillä että nainen ei meinaa pysyä sohvalla. Sen jälkeen lepääminen vaihtuukin taukojumpaksi, sillä alan nussia naista ja tekeenkin homman sen verran huolella että nainen laukeaa lopuksi sankasti kiroillen. Mr Lothar ja Aikuinen Nainen - Kovaa ajoa video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari