Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on showtime.

Mr Lotharin viikko 36/2015

Maanantaina tein päivällä Mr Lothar Production vaatevaraston inventaarion ja tilasin lisää vaatteita valmistajalta, ilta meni kavereiden kanssa rannanraivaustalkoissa ja saunoessa Torvilahden mökilläni.

Tiistaina ammattimetsurit kävi kaatamassa pahimmat puut mökkitontilta ja minun loppupäivä menikin sitten niitä pois raivatessa.

Keskiviikkona kävin päivällä katselemassa uusia kalusteita Mikkelissä sekä asentamassa yhden Husqvarna Automowerin JS-Motorsin omistajan kanssa, ilta meni Leppäniemen huvilalla mökkitalkkarin hommissa ja grillaillessa sekä soudellessa.

Torstaina tein kaupat yhdestä rantatontista ja kävin vastaanottamassa vuokralaiset Virransalmen mökilleni.

Perjantaina läksin jo aamusta ajelemaan Turkua kohti, otin Mr New Yorkin matkalla Lahdesta kyytiin ja Turkuun päästyämme kävimme tsekkaamassa ShowTimen esiintymis- ja pukeutumistilat. Sen jälkeen menimme hotellille ja siitä syömään jonka jälkeen ehdimme vielä hengähtää hetken ennen Club TurkuSex tapahtuman alkua. Ilta meni nopeasti juontajan hommia hoitaessa ja kävin myös kertaalleen itsekin esiintymässä ShowTimen lavalla. Valomerkin jälkeen läksimme jatkoille Apolloon ja sieltä vielä tyttölauman kanssa jatkoille erääseen yksityisasuntoon. Perjantaina julkaistiin myös minun uran 206. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Sarah - Kevättalkoot! Videon juoni on seuraavanlainen: Päätin järjestää keväällä talkoot huvilallani ja Sarah lupasi tuoda minun vesiskootterin sinne tullessaan. Talkooväkeä odotellessa menin ulkoporealtaaseen ja kun Sarah tuli paikanpäälle pyysin hänetkin altaaseen, siitä alkoikin sitten sellaiset talkoot että oksat pois. Hoikka mutta muodokas Sarah sai sellaista kyytiä että heikompia hirvittää ja minun antaessa Sarahille suuseksiä mökkinaapuritkin varmaan kuulivat että huvilallani on jonkin mallin talkoot menossa. Miten äänekkäät talkoot jatkui näet vain tällä videolla! Mr Lothar ja Sarah - Kevättalkoot video löytyy nyt http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta.

Lauantaina menetin Ikea neytsyyteni, kävin nimittäin päivällä ostamassa sieltä pinnasängyn, patjan, peiton, tyynyn sekä ruokailuvälineitä. Sen jälkeen tulikin jo melkein kiire ShowTimeen jossa oli vuorossa Club TurkuSex tapahtuman toinen ilta. Minun ja Mr New Yorkin lisäksi siellä oli esiintymässä 8 naisesiintyjää sekä yleisöstripteasekilpailuun osallistuneet henkilöt. ShowTimestä matka jatkui taas valomerkin jälkeen Apolloon jatkoille ja sieltä jatkojen jatkoille kavereideni hotellihuoneeseen.

Sunnuntaina saavuimme suoraan jatkoilta oman hotellin aamupalle ja sen jälkeen läksimme ajelemaan kotia kohti, minä tosin kävin matkalla huvilalla hiukka lepäilemässä sillä silmät ei meinannut pysyä millään auki kotimatkalla.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari