Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Siilinjärvi.

Mr Lotharin viikko 4/2013  1

Maanantaina läksin kolmen kaverini kanssa ajelemaan yhden aikaan päivällä Mäntyharjulta Rukaa kohti, ensimmäinen pysähdys oli Mikkelissä jossa kävin hakemassa GoPro Hero3 kamerani säädöstä valokuvaamosta ja sen jälken kävimme hakemassa parille kaverille hiukka ajovarusteita JS-Motorsilta. Mikkelistä matka jatkui Iisalmeen jossa kävimme syömässä ja tankkaamassa auton, loppumatka Rukalle menikin ihan vain yhdellä pikaisella linja-autopysäkki stopilla ja niinpä olimme perillä yhdentoista aikaan illalla ja samoihin aikoihin Rukalle saapui yksi Joensuulainenkin kaverimme, majoittautumisen ja pienen iltapalan jälkeen olimme valmiita nukkumatin maailmaan.

Tiistaina kävimme heti aamupalan syötyämme vuokraamassa moottorikelkan yhdelle kavereistani, jonka jälkeen läksimme viiden kelkan voimin ajelemaan Rukalta Venäjän rajaa kohti. Matkalla Rukalta Kuntivaaralle reitti oli todella monipuolista ja nautinnollista ajella välillä hienoja maisemia katsellen ja välillä taas suht vauhdikkaasti ajaen, eräässä paannejäisessä kohdassa jopa niin vauhdikkaasti että suistuin ulos reitiltä. Kuntivaaralle päästyämme sytytimme tulet kotaan, paistoimme makkaraa ja nautimme maisemista. Ruokatunnin jälkeen läksimme ajelemaan pikkuhiljaa takaisin Rukaa kohti. Matkalla ajoin yhteen nyppylään sen verran reippaasti että otin oikein kunnon ilmalennot, harmi että kyseinen suoritus ei näytä kypäräkameralla kuvattuna juurikaan miltään. Takaisin Rukalle päästyämme, kävimme yhdessä kahviossa ja ajoimme vielä niin ylös Rukan huipulle kuin virallisia reittejä pitkin pääsee. Sitten kello olikin jo niin paljon että läksimme palauttamaan vuokrakelkan, saunomaan huvilalle ja sen jälkeen syömään ravintola Coloradoon. Huvilalle palattuamme valvoimme vielä jonkin aikaa ja nukkumatti taisi tulla kylään joskus puolen yön aikoihin.

Keskiviikkona minä heräsin taas hiukka aikaisemmin kuin muut, söin aamupalaa ja surffailin netissä kunnes muut heräsi. Ulkona olisuht kipakka keli eli noin 20 asteen pakkanen, mutta päätimme kuitenkin lähteä käymään moottorikelkoilla Kuusamossa. Alkumatkasta sormet meinasi jäätyä, mutta muuten oli ihan lämpöinen sillä reitti oli suht patikkoista jopa siinä määrin että yksi kavereistani meinasi jo kääntyä kesken matkan takaisin mutta sain puhuttua hänetkin jatkamaan matkaa. Kuusamoon päästyämme pidimme kunnon tauon, tankkasimme kelkat ja kävimme syömässä. Paluumatkan ajoimme eri reittiä, siinä oli aluksi jonkin verran jäällä ajoa ja sen verran patikkoa että yhdestä Polariksesta katkesi hakasjousi ja niinpä kyseinen kelkkailija jatkoi matkaa taksilla. Sikäli koomista että siinä vaiheessa kun Polarismiehen kelkka hajosi muuttui reitti todella tasaiseksi. Kuusamosta Rukalle paluumatkalla ajoin yhden mutkan pitkäksi ja meinasin ajaa pieneen jokeen, muutan matka meni ilman ongelmia. Mökille päästyämme kävimme taas saunomassa ja sen jälkeen läksimme syömään ravintolaan, jonka jälken porukka olikin jo aika valmista nukkumaan.

Torstaina söimme aamupalan, pakkasimme kelkat kärryyn ja läksimme ajelemaan Mäntyharjua kohti kymmenen aikaan aamulla. Ensimmäinen pysähdys oli Kajaanissa jossa tankkasimme auton ja kävimme syömässä pienen välipalan paikallisella ABC:llä. Kajaanin jälken seuraava pysähdys oli Varkaudessa jossa oli vuorossa ruokatunti, jonka jälken ajelimmekin suoraan Mäntyharjulle jossa purimme samalla vauhdilla kelkat kärrystä.

Perjantaina päivä meni huvilalla vuokralaisia odotellessa ja illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Safyra & Paola Jyväskylän Giggling Marlinissa. Ennen illan keikkaa kävimme porukalla syömässä ravintola Huviretkessä. Esiintymiset aloitti Safyra vartin yli kaksitoista omalla soolollaan, yhdeltä oli minun sooloshown vuoro, varttia vaille kaksi oli vuorossa Safyran & Paolan lesboshow ja puoli kolmelta minun & Paolan yhteisshow. Valomerkin jälkeen neljän tytön lauma yritti houkutella meitä kanssaan jatkoille, mutta koska minulla oli rankka viikko takana ja lauantainakin esiintymiskeikka niin kävin vain Paolan kanssa hakemassa hiukka syömistä ja menimme sen jälkeen suoraan hotellille.

Lauantaina kävimme aamupalan jälkeen pyörähtämässä Antishopissa ja sitten läksimmekin ajelemaan Kihniötä kohti. Perille päästyämme majoituimme kelohuvilaan ja vaikka olin jättänyt edellisiltana jatkotkin väliin olin edelleen niin väsynyt että nukuin päiväunet. Päiväunien jälkeen läksin Paolan kanssa syömään ravintola Pyhäniemeen ja sen jälkeen katsomaan Putousta sekä saunomaan huvilalle, sitten kello olikin jo sen verran että oli aika mennä starttaamaan Erotic Night by Mr Lothar & Paola ravintola Pyhäniemeen. Minun ensimmäinen show oli private show puoli kahdentoista aikaan yhdelle naiselle, varsinaiset showt alkoi yhdeltä Paolan soololla ja sen jälkeen oli vuorossa minun sooloshow jonka jälkeen minun ja Paolan yhteisshow. Valomerkin jälkeen saimme taas useammankin kutsun jatkoille, mutta tälläkin kertaa pieni yöpala ja omat jatkot nukkumatin kanssa vei voiton.

Sunnuntaina vein Paolan Jyväskylään ja jatkoin itse siitä matkaa Mäntyharjulle jossa kävin pyörähtämässä huvilallani. Sunnuntaina julkaistiin myös minun uran 153. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Saryanna - Takahuoneessa tapahtuu K18! Tällä videolla olen esiintymiskeikalla Ravintola Old Foxissa Siilinjärvellä ja esiintymisen jälkeen lepäilen sekä syön pientä iltapalaa takahuoneessa kun sinne kävelee yksi ravintolan asiakkaista. Huomauttaessani Saryannalle että takahuone on vain henkilökuntaa varten, hän sanoi että hänen mielestä ravintolan esiintymislattialla nähty show jäi hiukka kesken ja niinpä hän imaisikin minun kullin huuliensa väliin. Lopputuloksen saatattekin arvata, nussin Saryannaa huolella suunnasta jos toisestakin ja roiskin lastini lopuksi hänen selälle ja löysipä osa satsista tiensä Saryannan suuhunkin. Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/anssi.viskari/photos ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 49/2012  1

Maanantaina teimme aikuisviihdevideon yhden uuden mallin kanssa, kyseisen videon nimeksi tulee Mr Lothar & Kathrine - Itku pitkästä ilosta. Videon esittelyteksti on seuraavanlainen: Mr Lothar on huvilallaan lomailemassa Kathrine nimisen tytön kanssa, Lotharin kohentaessa takkatulta Kathrine astelee paikanpäälle seksikkäisiin alusvaatteisiin sonnustautuneena ja miten ollakaan takka jää toiseksi Lotharin siirtyessä kuumaakin kuumemman Kathrinen kimppuun. Aluksi Kathrine ottaa Lotharilta suihin saaden itse samaan aikaan sormihoitoa, tämän jälkeen siirrytään nussimaan sohvalle. Lothar nussii Kathrinea todella rajuun tyyliin sekä edestä että takaa ja Kathrinen tyyli ratsastaakin on lähinnä kiitolaukkaa. Kathrinen lauetessa todella rajusti hän alkaa itkeä onnesta eli vanha sanonta pitää siis paikkansa. VAROITUS! Tämä video sisältää myös Lotharin videoille ei niin tyypillistä toimintaa eli halailua, suutelemista, yms. Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina vein kuvauksissa olleen tytön junalle ja tein sen jälkeen hiukka paperihommia sekä tilasin kotipaikalleni lämmitysöljyä.

Keskiviikkona oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Safyra & Susannea Ravintola Old Fox:ssa Siilinjärvellä. Illan ensimmäinen show oli Safyran soolo, sen jälkeen oli vuorossa minun sooloshow, sitten Safyran & Susannean lesbosetti ja sitten Mr Lothar & Susannea yhteisshow. Sen jälkeen kuvasinkin sitten Mr Lothar & Saryanna - Takahuoneessa tapahtuu videon jonka esittelyteksti on seuraavanlainen: Mr Lothar on esiintymiskeikalla Ravintola Old Foxissa Siilinjärvellä ja esiintymisen jälkeen hän lepäilee sekä syö pientä iltapalaa takahuoneessa kun sinne kävelee yksi ravintolan asiakkaista. Lotharin huomauttaessa Saryanna nimiselle naiselle että takahuone on vain henkilökuntaa varten, Saryanna sanoo että hänen mielestä ravintolan esiintymislattialla nähty show jäi hiukka kesken ja niinpä hän imaiseekin pelkkään pyyhkeeseen sonnustautuneen Lotharin kullin huuliensa väliin. Lopputuloksen saatattekin arvata, Lothar nussii Saryannaa huolella suunnasta jos toisestakin roiskien lastinsa lopuksi hänen selälle ja löytääpä osa satsista tiensä Saryannan suuhunkin. Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php
Videon kuvauksen jälkeen vedin vielä asiakkaille yleisöstripteasekilpailun ja täytyy myöntää että oli kyllä taas kerran aika villiä menoa. Valomerkin jälkeen läksin kolmen tytön kanssa hotellille, jossa tuli siten vielä nussittua yhtä heistä melkein aamuun saakka.

Torstaina kävimme aamupalalla ja sen jälkeen läksimme ajelemaan Mäntyharjua kohti, yksi tytöistä jäi Juvalle ja pari heitin Mäntyharjussa rautatieasemalle josta he jatkoivat matkaa junalla eteenpäin. Kotiin päästyäni kömmin suoraan omaan sänkyyn peiton alle ja otin päiväunet. Illalla katselin linnan juhlia ja kävin saunomassa, jonka jälkeen olinkin sitten taas valmis nukkumatin maailmaan.

Perjantaina läksin jo aamusta Helsinkiä kohti ja sinne päästyäni menin ensimmäisenä Teknari TV-ohjelman kuvauksiin. Kuvaukset alkoivat autonpesukohtauksella jonka jälkeen läksin ohjelman juontajan sekä kuvaajan kanssa syömään ravintola Siltaseen. Ruokatunnin jälkeen siirryimme meren äärelle kuvaamaan osan ohjelmasta ja osa kuvattiin itäväylällä. Kuvausten jälkeen kävimme vielä Teknarin tuotantotiloilla teellä jonka jälkeen minä heitin kuvaajan Helsingin keskustaan ja läksin itse tekemään aikuisviihdevideota Espooseen. Mr Lothar & Taina - Televisio vs Seksi videon esittelyteksti on seuraavanlainen:
Mr Lothar on katselemassa televisiota kun Taina tulee tahallaan seisomaan telkkarin eteen seksikkäisiin alusvaateisiin pukeutuneena, Lothar on kuitenkin päättänyt katsella televisiota ja käskee Tainaa siirtymään pois tieltä. Taina tekee työtä käskettyä ja siirtyy ottamaan Lotharilta suihin kysyen, onko nyt parempi jolloin Lothar painaa Tainan päätä alemmaksi ja yrittää katsella edelleen televisiosta tulevaa Wipeout ohjelmaa Tainan muhkean takamuksen yli samalla huulihoidosta nautiskellen. Kun kulli kovenee, Lotharin keskittyminen telkkarin katseluun herpaantuu ja sen kuinka sitten käy näette tällä videolla. Suosittelemme tätä videota etenkin rehevämmistä naisista pitäville katselijoille! Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php
Videon kuvauksen jälkeen vein Tainan kotiinsa ja läksin itse Erotic Night by Mr Lothar & Tina keikalle, paikkana oli tällä kertaa ravintola Kohinoor Vantaalla. Tina esiintyi ensin soolona kahdentoista aikaan, minä soolona puoli yhden aikaan ja yhteisshown vedimme puoli kahdelta jonka jälkeen minä läksinkin sitten suht nopeasti hotellille mutta loppujen lopuksi pääsin nukkumaan vasta neljän aikaan yöllä.

Lauantaina heräsin suht ajoissa ja kävin hotellin aamupalalla jonka jälken menin takaisin nukkumaan, kahden aikaan läksin sitten ajelemaan Tamperetta kohti jossa minulla oli yksityiskeikka yksien tyttöjen pikkujouluissa. Pikkujoulukeikan jälkeen ajelin takaisin pääkaupunkiseudulle jossa minulla oli Erotic Night keikka Tinan kanssa Ravintola Tillikassa. Tillikassa Tina esiintyi ensin yksin yhdeltä, jonka jälkeen minä esiinnyin yksin kahdelta mutta otin kyllä esitykseeni yleisön joukosta niin villin tytön että show meni jopa jonkin asteiseksi parishowksi, puoli kolmelta oli sitten vuorossa illan varsinainen parishow eli minun ja Tinan yhteisesitys. Valomerkin jälkeen läksin parin tytön kanssa jatkoille joista toinen vietiin kuitenkin melkein heti kotiinsa, mutta toisen kanssa päädyin yhdelle Lahden moottoritien levähdysalueelle harrastamaan seksiä Bemarissa. Juuri kun olimme päässeet hommiin kurvasi levähdysalueelle yksi auto josta ylös nousseet kundit huomasivat heti mitä minun autossa tapahtui ja he jäivät katselemaan liveaktia kuin eivät olisi ennen nähnyt kenenkään harrastavan seksiä. Olin huomaavinani salamavalon välähdyksenkin jonka jälkeen näytinkin kundeille peukkua ja tyttö jota nussin teki samoi, sitten kundit tajusi vihdoin häipyä mutta niin häipyi hiukka panofiiliskin. Hiukka torsoksi jääneen aktin jälkeen päätimme tytön kanssa lähteä molemmat kotejamme kohti ja ottaa uusinnan joskus muulloin paremmassa paikassa. Kotiin päästyäni kello oli jo seitsemän aamulla.

Sunnuntaina kolailin kotipaikkani pihan lumesta, kävin saunomassa ja sain aikaan melkoisen keskustelun netissä kirjoittamalla viikon seikkailuistani facebookprofiilissani http://www.facebook.com/anssi.viskari

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/anssi.viskari/photos ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php