Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Sophia.

Mr Lotharin viikko 7/2015

Maanantaina tein parin esiintymiskeikan mainokset ja lähetin ne ravintoloille.

Tiistaina kävin tilaamassa moottorikelkkaani pieniä päivityksiä JS-Motorsilta ja sen jälkeen kävimme viemässä yhdelle mökille saunan rakennustarvikkeita sekä putsasimme sen mökin terassin lumesta.

Keskiviikko sain tietokoneen huollosta ja päivä menikin sitten siihen ohjelmia uudelleen asennellessa sekä päivitellessä.

Torstaina oli vuorossa yhden taloyhtiön hallituksen kokous.

Perjantaina julkaistiin minun uran 197. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Melissa - Ensikertalaisen koekuvaus. Videon juoni on seuraavanlainen: Melissa haluaa päästä esiintymään aikuisviihdevideoissa ja on saapunut minun haastatteluun. Aluksi kyselen miksi Melissa haluaa tehdä videoita mutta suht äkkiä siirrytään puheista tekoihin. Ensin Melissa ottaa minulta suihin, jonka jälkeen sormetan ja nuolen Melissan märäksi. Seuraavaksi Melissa saa näyttää taitonsa ratsastaen kivikovalla kullillani, jonki aikaa ratsastuksesta nautittuani otan ohjat käsiini ja nussin Melissaa huolella takaapäin. Millaisen nimmarin kirjoitan Melissan työnhakukaavakkeeseen selviää tämä video katsomalla. Mr Lothar ja Melissa - Ensikertalaisen koekuvaus video löytyy nyt http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta.

Lauantaina läksin heti aamusta Inkooseen jossa päivä meni Finnish Crosskart Challenge sarjan ensimmäistä osakilpailua katsellessa. Videomateriaalia joka sisältää mm. Marcus Grönholmin ja Mika Kallion taidonnäytteet crosskartilla löytyy https://www.youtube.com/watch?v=Jc_bbBCND2U&list=UUgqrwcZNlo9YLfJj0sU0Ozw osoitteesta. Inkoosta matka jatkuin illaksi Uuteenkaupunkiin, jonne päästyäni kävin syömässä maittavan illallisen hotellin ravintolassa ja sen jälkeen ehdin katsella hiukka televisiota sekä levätä hotellihuoneessa ennen illan keikkaa. Night Club Reeinan keikalla olin esiintymässä yksin ja tupa oli ihan täynnä.

Sunnuntaina ajelin heti aamusta Tampereelle jossa kuvasin aikuisviihdevideo Sophia nimisen uuden mallin kanssa. Mr Lothar & Sophia - Aamiaiseksi munaa ja piirakkaa videon juoni on seuraavanlainen: Sophia herää aamulla ja huutaa sängystä minulle että onko aamupala valmis jolloin katson jääkaappiin jossa ei ole muuta kuin valo, mutta nokkelana miehenä sanon että puolikova muna löytyisi kyllä ja kaivan kullini esiin. Nälkäinen Sophia käy heti kiinni lihaan ja muna onkin hetkessä kivikova, sen jälkeen kaivetaan esiin Sophian piirakka ja aletaan herkuttelemaan antimista keittiönpöydällä. Aikansa pöydällä nussittuamme siirrymme nauttimaan aamiaista sänkyyn jossa Sophia tärisee orgasmin kourissa useampaankin kertaan ja lopuksi minä roiskin lastini Sophian pakaroille. Kuinka monen minuutin muna pitääkään tilata kokilta että saa tälläisen aamiaisen? Mr Lothar & Sophia - Aamiaiseksi munaa ja piirakkaa video julkaistaan heti kun vain ehditään http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa. Kuvauksien jälkeen otin pienet päiväunet hotellilla ja sitten ajelin kotiin, jonne päästyäni lisäilin vielä kuvia viikon tapahtumista kotisivuilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari