Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Suolahti.

Mr Lotharin viikko 12/2013  1

Maanantaina kävin tilaamassa itselleni 2014 vuosimallin Lynx Rave RE 800R E-TEC:n JS-Motorsilta Mikkelistä.

Tiistaina vein aamupäivällä kaverini F 800 Tucker Hibbert Race Replica Artic Catin Lahteen Pro Assistancelle alustan laittoon. Päivä meni huvilalla talonmiehen hommissa ja illalla kävin kavereideni kanssa Lappeenrannassa katsomassa BRP:n kiertueella livenä milaisia ovat vuoden 2014 moottorikelkat ja tulihan niillä hiukka ajettuakin.

Keskiviikkona kävin yhden kaverini kanssa Vantaalla ja paluumatkalla Lahdessa katsomassa kuinka Artic Catin alustanlaitto edistyy.

Torstaina tein aamulla hiukka keikkojen laskutushommia, jonka jälkeen läksin hakemaan pari Artic Catia Pro Assistancelta Lahdesta ja vein ne Mikkeliin JS-Motorsille.

Perjantaina menin päivällä Mikkeliin josta ajelimme JS-Motorsin omistajan kanssa moottorikelkoilla Anttolan kautta Ristiinaan ja sieltä sitten vielä takaisin Mikkeliin, jonka jälkeen kävimme saunomassa ja siten minun olikin jo aika lähteä esiintymiskeikalla Suolahdelle. Illan keikka oli Erotic Night by Mr Lothar & Miss Nica Night Club Lulussa ja keikan jälkeen ajelin vielä Jyväskylään yöksi. Perjantaina julkaistiin myös minun uran 158. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Kathrine - Itku pitkästä ilosta K18! Kyseisellä videolla olen huvilalla lomailemassa Kathrine nimisen tytön kanssa, minun kohentaessa takkatulta Kathrine astelee paikanpäälle seksikkäisiin alusvaatteisiin sonnustautuneena ja miten ollakaan takka jää toiseksi ja siirryn kuumaakin kuumemman Kathrinen kimppuun. Aluksi Kathrine ottaa minulta suihin saaden itse samaan aikaan sormihoitoa, tämän jälkeen siirrytään nussimaan sohvalle. Nussin Kathrinea todella rajuun tyyliin sekä edestä että takaa ja Kathrinen tyyli ratsastaakin on lähinnä kiitolaukkaa. Kathrinen lauetessa todella rajusti hän alkaa itkeä onnesta eli vanha sanonta pitää siis paikkansa. VAROITUS! Tämä video sisältää myös minun videoille ei niin tyypillistä toimintaa eli halailua, suutelemista, yms. Tämä K18-video löytyy nyt osoitteesta http://www.aikuisvideo.com/video/index.php?p=video&id=695

Lauantaina ajelin jo päivällä Tampereen kautta Poriin jossa otin pienet päiväunet Cumuluksessa, jonka jälkeen kävin syömässä. Ruokailun jälkeen pari kaveriani tuli morjestamaan minua hotellille ja sitten lähdimme porukalla Discotheque Cabaretiin. Illan keikalla esiinnyimme Jessican kanssa molemmat ensin kertaalleen yksin ja sen lisäksi vedimme yhteisshown jonka jälkeen minä juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun johon osallistui ennätysmäärä yleisöä. Keikan jälkeen oli vielä pienet jatkotkin ja nukkumaan pääsin joskus puoli viiden aikaan aamulla.

Sunnuntaina heräsin jo puoli seitsemän aikoihin ja läksin ajelemaan Mäntyharjua kohti. Mäntyharjulle päästyäni vaihdoin vain mootorikelkailuvarusteet päälleni, kävin tankkaamassa kelkan ja läksin yhden kaverini kanssa moottorikelkkailemaan. Kelkkareissun jälkeen katselin F1-koosteen telkkarista ja kävin saunomassa, jonka jälkeen olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.mrlothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 23/2012  1

Maanantaina hain päivällä veneeni talvisäilöstä ja laskin sen vesille, illalla kävin vielä koeajamassa venettä yhden tytön kanssa jonka jälkeen menimme yhdelle minun huvilalle jossa ajohommat muuttui hiukka toisenlaisiksi.

Tiistaina päivä meni veneen säädössä ja siihen soittimia asentaessa, illalla tein kauppakirjat valmiiksi yhden kiinteistöni myymistä varten.

Keskiviikkona menin yhdeksän aikaan aamulla Mäntyharjun Säästöpankkiin jossa tein kiinteistökaupat loppuun ostajien kanssa ja sen jälken kävin sijoittamassa kiinteistöstä saamani rahat Nordeassa. Iltapäivällä kävin ostamassa uuden sängyn ja loppupäivä menikin sitten paria kesämökkiäni kesäkuntoon laitellessa. Keskiviikkona julkaistiin myös minun uran 131. video, Mr Lothar & Alice - Pumppausta ja mittailua.

Torstaina tein aamulla hiukka konttorihommia, jonka jälkeen läksin taas käsämökille puuhastelemaan kaikenlaista.

Perjantaina asensin päivällä uutta antennia yhteen kesämökeistäni ja illalla läksin ajelemaan Suolahtea kohti, matkalla pysähdyin moikkaamaan paria kaveria Jyväskylässä. Suolahdelle päästyäni kävin syömässä ja tsekkaamassa majoituksen, jonka jälkeen minut oli kutsuttu katsomaan Juha Kankkusen yksityistä autokokoelmaa Laukaaseen ja itse mestari toimi autojen esittelijänä. Autoja katsellessa ja niiden historiaa kuunnellessa sekä hiukka kuskin paikkojakin testaillessa meni pari tuntia kuin siivillä, täytyy sanoa että olihan hienoja laitteita ja vierailun kruunasi se että Juha antoi minulle muistoksi vierailusta yhden ajopuvun jolla hän oli ajanut kilpaa. Minä puolestani lupasin Juhalle että aion "ajaa" tuo ajopuku päällä jossakin minun videossa. Autoista ja monesta muustakin asiasta meillä olisi riittänyt juttua vaikka koko illaksi ja yöksi, mutta minun piti lähteä sorvin ääreen eli ravintola Viljokseen jossa oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany. Keikan jälkeen heitin yhden kaverini sekä yhden tytön hänen asunnolleen ja sen jälkeen kurvailin Melanyn kanssa meidän majoituspaikkaan.

Lauantaina ajelimme kahdentoista aikaan Äänekoskelle josta otimme Jennan kyytiin ja jatkoimme matkaa Veteliin Kemoran moottoriradalle jossa meidän oli määrä esiintyä Radalle.com Festivaleilla. Päivä meni aurinkoa ottaessa sekä autoja ja rata-ajoa katsellessa, mutta illalla alkoi taas esiintymishommat. Kuuden aikaan oli vuorossa vaahtoshow, sen jälkeen muutama bändi ja illan lopuksi Fire & Strip Show. Sen jälkeen ajelimme Huhtaniemen Mökkikylään josta meille oli varattu yksi mökki jonne jäimme sitten yöksikin.

Sunnuntaina heräilimme kymmenen aikaan, pakkasimme tavarat autoon ja läksimme ajelemaan Hirvaskankaan ABC:tä kohti jossa tyttöillä oli oma auto odottamassa, tytöt kyydistäni jätettyäni meinasin ensin jäädä Jyväskylään mutta loppujen lopuksi ajelinkin sitten suoraan Mäntyharjulle jonne päästyäni kömmin suoraan omaan sänkyyn peiton alle laiskottelemaan. Illalla katselin televisiosta Espanja-Italia futismatsin ja Kanadan F1-kisan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php