Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on suurpeli.

Mr Lotharin viikko 32/2015

Maanantai meni ralli- ja esiintymisreissuista toipuessa.

Tiistaina ajoin päivällä 2. asuntoni nurmikot, illalla läksin käymään Jamon ja Amin kanssa Lappeenrannassa.

Keskiviikkona tein hiukka mökkitalkkarin hommia Virransalmen mökilläni ja loppupäivä menikin sitten Leppäniemen huvilalla aurinkoa otaessa sekä uidessa.

Torstaina hain JS-Motorsin omistajan kanssa yhden toisen Husqvarna kauppiaan loppuvaraston Lappeenrannasta Mikkeliin.

Perjantaina kävin ensin vastaanottamassa vuokralaiset huvilalleni ja sen jälkeen läksin jetteilemään/veneilemään Pyhävedelle, illalla kävin vielä kavereiden kanssa lonkerolla Old Iiwarin terassilla.

Lauantaina oli vuorossa Jämsän Paintball Suurpeli. Suuntasin Ferrarin keulan Jämsää kohti jo kuuden aikaan aamulla ja Jämsään päästyäni jouduinkin odottelemaan hetken Nicaa ja Jessicaa jotka tulivat myös edustamaan Mr Lothar Productionia Suurpeliin. Tyttöjen saavuttua paikanpäälle kävimme ilmoittautumassa peliin ja hakemassa itsellemme vuokravarusteet eli paintball aseet, maskit, haalarit, bulkkivyöt sekä pari laatikkoa värikuulia. Seuraavana oli vuorossa varusteiden vaihto ja aseiden sekä bulkkien täyttäminen värikuulilla jonka jälkeen menimme keltaisten leiriin tapaamaan joukkueen johtajaa sekä kuuntelemaan ensimmäisen erän hyökkäyssuunnitelmaa. Ensimmäisessä erässä hyökkäsimme vihreiden kanssa punaisia vastaan, aluksi eteneminen tuntui todella vaikealta mutta kun vain jaksoimme yrittää sinnikkäästi niin lopulta onnistuimme hyökkäyksessä kohtuullisesti. Ensimmäisen ja toisen erän välissä pelattiin kolme erää kuivurissa pumppupyssyillä, minä osallistuin niistä kahteen jälkimmäiseen erään. Ruokailun jälkeen oli vuorossa Suurpelin 2. erä jossa keltaiset hyökkäsi punaisten kanssa vihreitä vastaan, tässä erässä näytin hiukka kilven kanssa etenemisen mallia muille pelaajille ja lensin yhdessä kohtaa voltilla ojaankin kun rynnin yhdestä pusikosta läpi, samalla maskini lipassa kiinni ollut GoPro-kamera irtosi ja tippui ojaan mutta onneksi löysin sen myöhemmin ja niinpä tekin pääsette http://www.youtube.com/user/AnssiViskari osoitteeseen lisäämistäni videoista katselemaan miltä pelaaminen näytti minun näkökulmasta. Onneksi toisen ja kolmannen erän välissä oli hiukka pidempi tauko sillä kuuma keli yhdistettynä reilun kolme kilometriä per erä tetsaamiseen otti ainakin minun voimille. Kolmannessa erässä keltaiset puollusti punaisia ja vihreitä vastaan, alku meni varsin hyvin ja tuntui siltä että hyökkäävät joukkueet eivät pääse millään puollustuslinjamme ohi, lopulta linja kuitenkin murtui ja sitten olimmekin aika pahassa pulassa mutta taistelimme urheasti loppuminuuteille saakka. Pelin jälkeen toimimme vielä palkintojen jakajina ja arvonnan onnettarina. Palkintojen jaon jälkeen ajelin kotiin, kävin saunassa ja olin ihan valmis nukkumatin maailmaan. OLi kyllä taas kerran niin huikea Suurpeli-reissu että päätin osalistua ensi vuonnakin Suurpeliin.

Sunnuntai menikin sitten vuorotellen Leppäniemen huvilalla ja Virransalmen mökillä auringossa makailun ja uimisen merkeissä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 33/2014

Maanantaina rakensin Virransalmen mökilleni kesäkeittiön ja järjestelin ulkovaraston josta löytyikin todella vanha Evinruden perämoottori.

Tiistaina tein vastustamisilmoituksen Sisä-Suomen syyttäjänvirastoon edellisenä perjantaina saamastani ylinopeussakosta.

Keskiviikkona yksi nainen tuli päivällä hieromaan minut Virransalmen mökilleni vetreään kuntoon viikonloppua varten, sen jälkeen kävin hakemassa kaupasta tarvikkeita ja koukkasin yhden kaverini mukaan joka tuli mökille kalastamaan sillä aikaa kun minä viimeistelin kesäkeittiön putkityöt.

Torstaina asensin mökin terassille vielä muutaman tuuli/sadesuojan jonka jälkeen oli kasaus vuorossa Kawasakin jetski ja sen koeajaminen, jonka jälkeen ajelin vielä kotipaikkani nurmikot ja tein pienen kuntotestin jossa meni 17 leukaa sekä 20 toistoa omalla painolla penkistä.

Perjantaina kävin päivällä tekemässä vielä mökkitalkkarin hommia Leppäniemen huvilallani mutta uuden vuokralaiset vastaanotettuani läksin ajelemaan Kuortaneelle jossa oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Ms Nica ravintola Nokiotassa. Alkuilta meni Mr Lothar Production vaatteita myydessä ja asiakkaiden kanssa yhteiskuvissa poseeratessa mutta puolen yön jälkeen alkoi showt Nican soolosetillä, minun eka show oli vuorossa sen jälkeen ja sitten vedimme yhteysshown sekä sokerina pohjalla minä juonsin vielä illan lopuksi yleisöstripteasekilpailun joka oli taas ihan parasta viihdettä. Ikävä kyllä keikan jälkeen ei tällä kertaa pystynyt pitämään mitään jatkoja koska lauantaina oli aikanen herätys.

Lauantaina heräilimme jo puoli kuuden aikaan aamulla ja läksimme ajelemaan Jämsää kohti jossa minä, Nica, Safyra ja Timo osallistuimme Jämsä Paintball Suurpeliin keltaisessa joukkueessa. Ensimmäinen erä tuntui yllättävän pitkältä ja raskaalta, varmaankin edellisen yön parin tunnin unista johtuen ja sainkin ensimmäiset osumat melkein heti erän alussa ja erän kohokohdakseni muodostui se kun ihan erän lopussa etenin kahta kilpeä yksin liikutellen pelikentän yli juuri ja juuri näköetäisyydelle kuivurista. Toisessa erässä alkoi tetsaaminen luonnistua jo huomattavasti paremmin ja siinä erässä tein yhden todella räväkän rynnäkön vajaan jossa oli yksi lipuista, pääsin jo näköetäisyydelle lipusta mutta sitten joku ilmeisestikin oma pelaaja haavoitti minua ampumalla, lääkintämiehen hoidon jälkeen homma jatkui ja pääsimmekin kuivurille saakka. Kolmannessa erässä oli meidän eli keltaisten vuoro puollustaa ja minä menin yhden ajoneuvon kyytiin ampujaksi, homma toimi kuin junan vessa ja saimme vihollisten pahimman hyökkäyksen torjuttua minun mielestä juurikin ajoneuvojen avulla ihan viime metreillä jonka jälkeen he lannistuivat ilmeisesti hiukka koska eivät päässeet enää loppuerässä kovinkaan lähelle kuivuria. Erän aikana minun aseesta loppui ilma kahdesti, ekalla kerralla kävimme täyttämässä minun aseen ilmasäiliön mutta tokalla kerralla vaihdoin asetta yhden normaalipelaajan kanssa ja ihan erän lopussa teimme vielä hurjan rynnäkön ajoneuvolla vastustajan etulinjaa kohti jolloin saimme sitten itsekin PST-osuman mutta erää oli tuolloin jäljellä noin minuutti ja minä olin jo ampunut lähes kaikki 2500 kuulaa jotka olin varannut kolmanteen erään. Sain suorituksistani palkinnoksi kaikkiaan kolme arvontalipuketta joista yhden annoin asettaan minun kanssa vaihtaneelle henkilölle, sillä hän osoitti että yksi joukkueen puolesta henki oli tallessa. Pelin jälkeen hoidimme vielä Nican, Safyran sekä tulkin kera palkintojen jaon ja arvonnan, sitten olikin jo aika kiirehtiä pesulle sillä minulla oli illalla vielä yksityiskeikka Kouvolan kulmilla. Paintball on sen verran hauskaa että kannattaa teidänkin tutustua http://www.suurpeli.fi ja http://www.jamsanpaintball.fi sekä http://www.paintball.fi jos ette ole jo tutustunut, minä harkitsen vakavasti keväällä Viroon pelaamaan lähtemistäkin sen verran kovan puraisun sain Suurpelistä! Kouvolan yksityiskeikalla olin pukeutunut poliisiksi ja menin keskeyttämään synttäribileet joiden sankari oli 40 vuotta täyttävä nainen, otin hänet kuulusteltavaksi mutta hänet tuoliin saatuani aloinkin stripata hänelle ja tehdä tulitemppuja. Shown jälkeen jäin vielä joksikin aikaa viettämään aikaa bileisiin mutta koska minulla oli sunnuntainakin suht aikainen herätys niin en voinut jäädä loppuun saakka. Kotimatkalla jouduin pysähtymään useammankin kerran jaloittelemaan sillä olin niin väsynyt että muuten olisin voinut ajaa vaikka kolarin.

Sunnuntaina heräilin aikaisin aamulla ja läksin serkkuni kanssa Ferrarillani Jyväskylää kohti jonne oli saapunut 25 muutakin Ferrari Club Finlandin jäsentä autoineen, sieltä matka jatkui Juha Kankkusen luo jossa tutustuimme hänen auto kokoelmaansa. Sen jälkeen kun muut Ferraristit oli jo lähteneet me jäätiin serkkuni sekä yhden 458:n omistajan ja Kankkusen sekä Kumpulaisen kanssa turinoimaan vielä joksikin aikaa iltapäiväkahvien merkeissä. Kankkusen luota ajelin serkkuni kanssa kotipaikalleni, josta hän läksi kotiinsa ja minä vaihdoin vain autoa jonka jälkeen minun piti mennä vielä tekemään hiukka mökkitalkkarin hommia vaikka superviikonloppu olikin vienyt minusta kaiken virran. Videokooste viikonlopusta löytyy https://www.youtube.com/watch?v=v8AF9xEeZVE&list=UUgqrwcZNlo9YLfJj0sU0Ozw osoitteesta.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 32/2013

Maanantaina vaihdoin Bemariini renkaat, ajelin kotipaikkani sekä Lahnaniemen mökkini nurmikot ja tein polttopuita jonka jälkeen kävin iltauinnilla. Maanantaina saapui myös uusi erä Mr Lothar Production vaatteita, nyt valikoimassa on myös naisten valkoinen vetoketjuhuppari! Mr Lothar Production tuotteita voit ostaa minun keikoilta: T-paidoista löytyy nyt mustaa, valkoista ja oranssia valkoisella/mustalla painatuksella S-XXL kokoa 15€/kpl, topeissa mustaa/fuksiaa pinkillä/mustalla painatuksella XS-XL kokoa 15€/kpl, huppareista mustaa (yleismalli) ja vaaleanpunaista, pinkkiä sekä valkoista (naistenmalli) valkoisella/mustalla painatuksella XS-XXL kokoa 35€/kpl. Myynnissä myös rajoitettu erä Mr Lothar Production huppareita, toppeja ja T-paitoja joissa on normaalien painatusten lisäksi selässä teksti "Panee varmasti", "Panee halvalla" tai "Panee firman piikkiin"! Voit tilata tuotteita myös sähköpostitse osoitteesta Mr.Lothar@pp.inet.fi suoraan kotiin toimitettuna, mutta silloin hintoihin lisätään toimituskulut.

Tiistai menikin sitten Pyhävedellä veneen kannella aurinkoa ottaessa ja Jet Ski:llä kavereiden kanssa ajellessa. Tiistaina julkaistiin myös minun uran 169. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Sara - Yllätys oven takana K18! Kyseisellä videolla olen keikkamatkalla Tampereella lepäilemässä hotellihuoneessaan ja ennen keikkaa oveen koputetaan, kun aukaisen oven on siellä Sara jota olen kysynyt videoihini monta vuotta aikaisemmin. Sara ilmoittaa että tuli nyt tekemään sen videon johon häntä on pyydetty, minun sanoessa että tämä tuli hiukka äkkiä Sara työntää minut selälleen sänkyyn ja alkaa ottaa minulta suihin. Kullin jäykistyttyä lepääminen unohtuu ja hotellihuoneessa nussitaan suunnasta jos toisestakin siihen malliin että naapuritkin varmaan kuulee sen. Mr Lothar & Sara - Yllätys oven takana video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikkona postittelin aamupäivällä Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille. Iltapäivällä läksin testaamaan kaverini venettä Vuohijärvelle ja sen jälkeen läksimme ajelemaan jeteillä pienen maisema-ajelun jonka lopuksi päädyimme Orilammen Majalle syömään. Ruokailun jälkeen ajelimme takaisin kaverini mökille josta nostin oman vesiskootterini traileriin ja läksin mökkitalkkarin hommiin Leppäniemen huvilalleni. Mökkitalkkarin hommien sivussa tuli harrastettua hiukka luontokuvaustakin kun huomasin hiiriemon siirtelevän lähimetsässä poikasiaan kolosta toiseen.

Torstaina oli sadepäivä ja niinpä läksin hieromaan autokauppoja Mikkelin autoliikkeisiin, ensin kävin koeajamassa paria BMW X3:sta Rinta-Joupilla ja sen jälkeen tsekkaamassa pari X5:sta Karikon Autotalossa. Autokaupoista suuntasin JS-Motorsille katselemaan muita kesäleluja, jonka jälkeen läksin Jamon kanssa syömään. Torstaina tuli illalla sovittua muutama esiintymiskeikka ja merkattua ne keikkakalenteriini osoitteeseen http://www.MrLothar.fi/keikkakalenteri.php

Perjantaina kävin vastaanottamassa vuokralaiset Leppäniemen huvilallani, sovin puhelimitse että vaihdan Bemarini ja pakkasin laukun lauantaita varten.

Lauantaina heräsin jo viideltä aamulla, sillä minun oli määrä lähteä kahden esiintyjätyttöni kanssa Suurpeliin Jämsään. Aluksi olimme aika turistin näköisiä kun kaikki muut oli pukeutuneet jo pelivarusteisiin mutta me liikuimme ns. siviilit päällä, mutta sen jälkeen kun saimme ilmoittauduttua ja haettua vuokravarusteet itsellemme sekä laitettua täyden pelivarustuksen päälle sulauduimme joukkoon todella hyvin. Onneksi paikalla oli myös henkilöitä jotka kertoivat meille pelin ideasta ja siitä minne meidän piti mennä milloinkin, tosin ensimmäisen erän alussa me olimme silti aika varovaisia mutta pelin edetessä pääsimme siihen kokoajan paremmin sisään ja taistelimme ihan eturintamassakin. Peli kesti koko päivän, erien välisillä tauoilla kävimme vain syömässä ja minä pääsin testaamaan liekinheitintäkin. Jämsä Paintball http://www.jamsanpaintball.fi oli kyllä järjestänyt hienon tapahtuman ja pelialue oli todella iso eli siellä pelaamassa käymistä voi suositella muillekin, kuvia ja videoita tapahtumasta tulee osoitteeseen http://www.suurpeli.fi sekä tietty minun kotisivuille.

Sunnuntaina päivä meni taas mökkitalkkarin hommissa, ensin kävin Virransalmen mökilläni ja sen jälkeen menin tsekkaamaan Leppäniemen huvilalleni että paikat on kunnossa. Illalla ajelin takaisin kotipaikalleni, katselin televisiosta yleisurheilun MM-kisoja ja sen jälkeen olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan. Sunnuntaina kaivettiin 6-7.9.2013 järjestettävien TurkkuSex messujen kunniaksi esiin arkistojen kätköistä Mr Lothar ja Lilly - TurkkuSex jatkot video. Kyseisellä videolla pokaan TurkkuSex messuilta shottimyyjän Lillyn ja suunnistan jatkoille hänen kanssaan. Yllättäen jatkot ovatkin minun hotellihuoneessa!!! Kuvankaunis blondi, mahtava notkea ja hoikka runko. Pyöreä kiinteä pylly, pitkät jalat, pitkä vaalea kikkara tukka, olen myyty mies. Suorastaan hellää leikkiä hotellihuoneen sängyllä, ennenkuin tositoimet alkavat. Lämmittelen tyttöä pitkään ja puhun mukavia. Esileikki vaihe on pitkä ja herkkä, minkä jälkeen alkaa suuseksi ja sitten pääsemmekin jo panoon. Panen kaunotarta päältä ja takaapäin. Uskomatoman kaunis runko ja seksikäs takapuoli pystyssä tyttö odottaa lisää munaa. Monet asennot kokeillaan läpi ja kamera hyppii minun kädessä kun tyttö ratsastaa ahnaasti minun päällä. Mr Lothar ja Lilly - TurkkuSex jatkot video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari