Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Tallinna.

Mr Lotharin viikko 19/2015

Maanantaina vein Ferrarin keväthuoltoon Helsinkiin Uniq Car Centeriin.

Tiistai meni yhden kaverini kanssa Tallinnassa.

Keskiviikkona tuli käytyä yhden kaverin kanssa Cantina Westissä syömässä jonka jälkeen porukkaan liittyi pari muutakin kaveria ja kävimme pyörähtämässä Kolmessa Kruunussa sekä avasimme veneilykauden.

Torstaina hain Ferrarin huollosta ja suuntasin Mäntyharjulle.

Perjantaina alkoikin sitten Mr Lothar Productionin Kevätkemut, porukkaa alkoi saapua huvilalleni neljän jälkeen iltapäivällä ja ensimmäisenä yönä kemutus jatkui aamu kuuteen saakka.

Lauantai meni suht samalla kaavalla kuin perjantaikin eli syötiin, juotiin, saunottiin, uitiin, jne.

Sunnuntaina vieraat poistuivat huvilalta ja minä jäin vielä sinne lepäilemään sekä laittamaan paikkoja kondikseen.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 27/2014

Maanantai meni viikonlopusta toipuessa.

Tiistaina läksin parin kaverini kanssa hakemaan yhtä venettä Tallinnasta, menimme Viroon Linda Linen ilta aluksella jonka jälkeen vietimme iltaa veneellä ja paikallisissa baareissa sen verran reippaasti että ei ehditty nukkumaan koko yönä.

Keskiviikkona aamupäivä meni Piritan satamassa veneellä hengaillessa, puolenpäivän aikoihin läksimme ajelemaan Suomea kohti vaikka parikin ammattilaista sanoi että merellä on niin kova tuuli ja korkeat aallot että he suosittelisivat paremman kelin odottomista. Aurinko kuitenkin paistoi ja se riitti meille, vene oli myös todella merikelpoinen ja sillä pystyi ajelemaan merellä mitä vauhtia vaan vaikka pieniä vesiroiskeita tuli välillä tuulilasin ylikin. Helsinkiin päästyämme otimme pienet päiväunet jonka jälkeen kutsuin muutaman kaverinikin käymään veneellä ja niinpä juhliminen jatkuikin pitkälle yöhön.

Torstaina päivä meni veneellä aurinkoa ottaen, mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan ja illalla minun piti lähteä kotikulmille hoitamaan työasioita.

Perjantaina päivä meni Leppäniemen huvilallani mökkitalkkarin hommissa ja uusia vuokralaisia odotellessa. Vuokralaisten saavuttua menin kotiin katselemaan MM-futista, Ranska-Saksa matsin jälkeen kävin pyörähtämässä Old Iiwarin terassilla ja sen jälkeen ilta jatkui Brasilia-Kolumbia ottelun katselulla.

Lauantaina kävin päivällä kurvailemassa hiukka Ferrarilla ja ilta meni taas MM-jalkapalloa katsellessa sekä paikallisen baarin terassilla kavereiden kanssa virvokkeita nautiskellessa.

Sunnuntaina kävin tekemässä hiukka mökkitalkkarin hommia Virransalmen mökeilläni ja vastaanottamassa uudet vuokralaiset niille, kotiin päästyäni lisäilin vielä kuvia nettisivuilleni ja sen jälkeen olinkin taas ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 22/2013

Maanantaina laitoin Ferraristani myynti-ilmoituksen Nettiauto.com sivustolle ja lisäilin kuvia nettisivujeni kuvagalleriaan.

Tiistaina ajoin kotipaikkani ja kävin vesiskootterilla Lahnaniemen mökilläni korjaamassa laituria, yritin myös ajaa sielläkin nurmikoita mutta ruohonleikkuri ei oikein meinannut toimia talven jäljiltä.

Keskiviikkona korjasin Lahnaniemen mökin ruohonleikkurin ja kävin ajamassa loput nurmikot sieltä, korjasin myös uimatikkaat ja asensin ne paikoilleen.

Torstaina läksin jo aamusta Helsinkiin, josta menin kahden kaverini kanssa Linda Linen kyydillä Tallinnaan hakemaan Formula 29 Fastech venettä. Päivä meni Tallinnassa shoppaillessa, ruokaillessa ja hienosta kelistä nautiskellessa. Illalla ajoimme sitten veneen Helsinkiin, josta minä jatkoin matkaa omalla autolla Mäntyharjulle.

Perjantaina laitoin Shuttle Craft veneeseeni akut paikoillen, jonka jälkeen kävin pyörähtämässä huvilallani ja sitten pitikin jo lähteä Tamperetta kohti jossa minulla oli illalla Ladies Night by Mr Lothar keikka ravintola Mestarin Krouvissa.

Lauantaina kuvasin päivällä Mr Lothar & Abigail - Eksyksissä nimisen videon. Kyseisellä videolla olen ajelulla Abigail nimisen tytön kanssa ja ajelemme tietä jota kumpikaan meistä ei tunne ennalta, tie loppuu keskelle ei mitään ja niinpä ehdotan pikku taukoa ajeluun. No senhän arvaa mitä minulla on mielessä, ei mene kuin hetki kun Bemarin penkit on käännetty makuuasentoon ja vaatteet alkaa vähentyä. Aluksi ollaan ihan vaan suutelulinjalla, mutta myöhemmin annamme molemmat toisillemme hiukka toisenlaista huulihoitoa joka johtaa siihen että lopulta autossa nussitaan oikein kunnolla. Tältä videolta voit todeta miten monessa asennossa autossa voikaan harrastaa seksiä! Kyseinen video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videon kuvauksen jälkeen ajelin Mikkeliin jossa olin yhtenä esiintyjänä Savon Eldorado tapahtumassa Jessican kanssa. Ennen meidän showta katselin muiden esiintyjien settejä ja osallistuin bikereiden kädenvääntökilpailuun jossa tulin jaetulle 3. sijalle. Minun ja Jessican shown jälkeen katselin vielä Francinen keikan ja kävin tyttöjen kanssa syömässä.

Sunnuntaina kävin ensin päivällä pyörähtämässä huvilallani ja sitten läksin ajelemaan veneellä/jetillä, illalla yksi tyttö tuli myös jetteilemään/veneilemään minun kanssa ja sen jälkeen kävimme vielä saunomassa minun ekomökillä

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php