Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Tampere.
Edellinen

Mr Lotharin viikko 1/2016  2

Maanantaina tein 30.1.2016 Karkkilan Bar Bomontissa olevan Erotic Night by Mr Lothar & Donna Heart & Sofia keikan mainokset ja kävin hyvästelemässä Leppäniemen huvilani Uuden Vuoden vuokralaiset.

Tiistai oli pyhitetty nuorten MM-lätkän katsomiselle.

Keskiviikkona kävin harrastamassa luontokuvausta Voikoskella.

Torstaina kävimme hakemassa parin kaverini kanssa JS-Motorsille uuden paineilmakompressorin Pieksämäeltä.

Perjantaina tein hiukka mökkitalkkarin hommia ja koska oli niin hieno keli niin kävin kävelemässä hommien jälkeen lenkin jäällä.

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany ravintola Cupolassa Tampereella.

Sunnuntaina kuvattiin Mr Lothar & Wanniba - Sporttitytön kuntotesti video. Videolla olen hurahtanut fitness buumiin ja alkanut tekemään personaltrainerin hommia. Yksi valmennettavista on Wanniba niminen nainen ja kun hän tulee kuntotestiin niin katselmuksen jälkeen Wanniba haluaa tarkistaa myös minun kunnon, joka on tunnetusti kova viimeistään pienen imutuksen jälkeen. Sitten siirrytään aerobiseen kestävyystestiin joka tarkoittaa menetelmälläni seksin harrastamista, aluksi Wanniba alkaa ratsastaa minulla ja sen jälkeen on vuorossa takaa-ajo joka saa Wanniban voihkimaan sekä lopulta laukeamaan. Minkälaisen tuomion annan herkkupeppu Wanniban kunnosta, se selviää vain Mr Lothar & Wanniba - Sporttitytön kuntotesti video katsomalla kunhan se julkaistaan http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 15/2015

Maanantai meni Leppäniemen huvilallani hengaillessa.

Tiistaina postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille.

Keskiviikkona kävin Mikkelissä JS-Motorsilla katselemassa uusia ruohonleikkureita sekä moottorisahoja ja sen jälkeen kävin vielä pyörähtämässä Virransalmen mökilläni.

Torstaina kävin kaatamassa pari puuta Voikosken huvilallani ja tein niistä polttopuita.

Perjantaina vaihdoin Bemariin kesärenkaat ja kaivoin Ferrarin esiin talvisäilöstä.

Lauantaina tuli oltua hiukka erilaisella esiintymiskeikalla, olin nimittäin esiintymässä hallitsevan tangokuningattaren Maria Tyysterin kanssa Kauneushoitola Diva Nailsin Ladies Nightissa Tampereella.

Sunnuntaina katselin Kiinan F1-kisan ja sen jälkeen lisäilin kuvia viikon tapahtumista kotisivuilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 45/2014

Maanantaina hoidin keikkojen laskutuksia ja tein varustehuoltoa, Iltalehti myös uutisoi minun tuloista http://www.iltalehti.fi/verot/2014110318802892_vr.shtml

Tiistaina lisäilin 31.10-1.11.2014 Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetyiltä sEXHIBITION messuilta otettuja kuvia kotisivujeni kuvagalleriaan http://www.MrLothar.fi/galleria

Keskiviikkona vietin syntymäpäiviäni ja julkaistiin minun aikuisviihdeuran 193. video, video on nimeltään Mr Lothar & Syntymäpäivälahja - Eroottinen hieronta K18 Videon juoni on seuraavanlainen: Minulla on syntymäpäivät ja kun menen hotellihuoneeseeni siellä odottaa mieluinen yllätys, huoneessa on nimittäin eroottinen hieroja joka on pukeutunut vain alusvaatteisiin ja hänen silmillään on naamio jotta en tunnistaisi häntä. Minun riisuttua vaatteeni ja käytyä makaamaan sängylle selälleen hieroja alkaa aluksi hieroa minun käsivarsia mutta aika äkkiä kädet hakeutuvat kullin ympärille joka herää välittömästi jolloin hieroja ottaa suunsakin käyttöön ottaen välillä koko kullin juurta myöten nieluunsa. Sen jälkeen osat vaihtuvat ja hierojasta tuleekin hierottava, keskityn myös aika paljon genitaalialueiden hierontaan ja aikani hierottuani upotan räjähtämispisteessä olevan kyrpäni hierojan pieneen pilluun saaden syntymäpäivälahjan antajan vaikeroimaan nautinnosta. Tällä videolla rakastellaan asentoja tiuhaan tahtiin vaihdellen sekä selkeästi seksistä nauttien! Mr Lothar & Syntymäpäivälahja - Eroottinen hieronta video löytyy nyt http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta.

Torstaina kävin pyörähtämässä huvilallani ja vaihdoin Bemariin talvirenkaat.

Perjantaina vastaanotin huvilalle vuokralaiset jonka jälkeen läksin ajelemaan Noormarkkua kohti. Matkalta otin kyytiini Nanan ja kävimme ottamassa huoneen hotelli Amadosta Porista jonka jälkeen suuntasimme Erotic Night keikalle ravintola Alvariin Noormarkkuun. Noormarkun keikalla alkuilta meni Mr Lothar Production vaatteita myydessä ja asiakkaiden kanssa jutellessa, myöhemmin illalla oli ensin Nanan sooloshown vuoro, sitten minun sooloshow ja sitten Mr Lothar & Nana yhteisshow jonka jälkeen juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun.

Lauantaina ajelin puolen päivän aikaan Tampereelle jonne päästyäni otin hotellihuoneen Rautatienkadun Cumuluksesta ja tapasin yhtä tyyppiä. Illalla Pamela tuli Maken kanssa Tampereelle ja läksimme siitä minun autolla Ylöjärvelle jossa meillä oli Erotic Night keikka ravintola Palowouti:ssa. Alkuilta meni taas Mr Lothar Production videoita ja vaatteita myydessä sekä asiakkaiden kanssa jutellessa, yhden aikaan yöllä oli Pamelan soolosetin vuoro, puolisen tuntia sen jälkeen minun shown vuoro ja puoli tuntia siitä meidän yhteisshown vuoro. Ennen valomerkkiä ehdimme vielä pitää yleisöstripteasekilpailun ja sen jälkeen läksimmekin hotellille jatkoille.

Sunnuntaina olin jo lähdössä ajelemaan Mäntyharjua kohti kun sain viestin yhdeltä kaveriltani Seinäjoelta ja niinpä päätinkin kurvata hänen luokseen kylään, illalla kävimme hänen äitinsä kanssa syömässä ja hänen isän luona isänpäiväkahveilla jonka jälkeen katselimme vielä Big Brother Talk Shown.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 44/2014

Maanantai meni Helsingin sEXHIBITION messujen järjestelyjen parissa.

Tiistaina kävin JS-Motorsilla Mikkelissä ja samalla reissulla kävin ostamassa nylontankoa josta minä suunittelin ja serkkuni teki kolme dildoa jotka voi kiinnittää puukkosahaan.

Keskiviikon vietin huvilallani keräilemässä energiaa viikonlopun hulinoita varten.

Torstaina läksin jo aamusta Helsinkiin jonne päästyäni kävin tsekkaamassa miten Helsingin sEXHIBITION messujen valmistelut oli edennyt Kaapelitehtaalla. Sen jälkeen kävin lepäilemässä hiukka hotellilla jonka jälkeen olikin aika lähteä ajelemaan Tamperetta kohti, jossa minulla oli tulishowkeikka Fire Ladyn kanssa Tampereen Tivolin Halloween Sirkus Kolmiot bileissä.

Perjantaina heräsin jo ennen seitsemää aamulla, kävin aamupalalla ja menin Radio Rockin Korporaation vieraaksi yhdeksältä. Haastattelu on nyt kuunneltavissa http://www.radiorock.fi/#!/post/54536845246baa0200c03d84 Haastattelun jälkeen kävin hoitamassa messujen virallisten jatkojen VIP-tilan järjestelyjä MilliKlubilla ja hakemassa pari esiintyjää Helsingin keskustasta messuille. Messut avautuivat 17.00 ja alku meni minun osalta muiden esiintyjien päälavan esityksiä katsellessa. 18.00 oli aika aukaista Puuharavintolan puolikin ja ensimmäinen Damnationin show oli siellä 18.15, sen jälkeen ehdin käydä katsomassa Melanyn 18.30 shown päälavalla. 18.45 oli vuorossa Sarahin show Puuhalavalla joka olikin sitten yksi messujen rajuimmista sillä hän veti liveaktin yleisöstä lavalle ottamansa avustajan kanssa. Alkuilta meni Puuhalavan ja päälavan väliä rampatessa, 21.30 oli vuorossa minun Mr Lothar & Puuhalava esittäytyy show päälavalla jossa nähtii tulitemppuja, strippausta, suihinottoa, pillunnuolentaa, lesbosettiä, liveakteja, ryhmäseksiä, panokoneen käyttöä, yms. Sen jälkeen alkoi yleisöosuus Puuhalavalla ja siellä nähtiin myös vaikka minkälaista touhua, tuli vedettyä itsekin yksi liveakti lavalla yhden yleisön seasta lavalle nousseen tytön kanssa. Puuharavintolan valomerkin jälkeen läksimme messujen virallisille jatkoille MilliKlubille, jossa minä tilasin VIP-tilan pöydät täyteen alkoholia ja toiset yrittivät juoda niitä parhaan kykynsä mukaan. Millin valomerkin jälkeen ajattelin lähteä hotellille nukkumaan, vaikka laumallinen naisia kyselikin minua järjestämään jatkot. Olin jo ehtinyt nukahtaa hetkeksi kun heräsin siihen että huoneen ovella oli yksi nainen joka johti siihen että tulikin sitten valvottua melkein seitsemään saakka aamulla.

Lauantaina heräilin ihan liian aikaisin ja olin ihan poikki, mutta yöllä huoneeseeni tulleen naisen kaivettua sähköimpulsseja antavan seksilelun esiin heräsin kuin taikaiskusta hänen testattua sitä minuun. Sähköseksileikkien jälkeen kävin aamupalalla ja sitten olikin jo aika lähteä taas Kaapelitehtaalle sEXHIBITION messuille. Lauantaina messujen alku meni taas muiden esiintyjien päälavan settejä katsellessa ja omat juontohommani alkoivat Puuhalavalla 17.15 Donna Heartin lavalle juontamisella. Aluksi yleisö ramppasi taas Puuhalavan ja päälavan väliä, 21.30 oli taas vuorossa Mr Lothar & Co show päälavalla jonka jälkeen alkoi yleisöosuus Puuhalavalla. Aluksi yleisö lähinnä strippaili lavalla, mutta kymmenen jälkeen alkoi sitten suihinoton Suomenmestaruuskilpailu joka venyi lopulta niin pitkäksi että valomerkki tuli vastaan ja pillunnuolennan SM-kisa jäi siksi pitämättä. Suihinoton Suomenmestaruuskilpailun voitto karkasi Suomen rajojen ulkopuolelle sillä mestaruuden voitti Kolumbiasta kotoisin oleva Paola. Puuhalavan valomerkin jälkeen läksimme taas messujen virallisille jatkoille MilliKlubille. Minä keskityin MilliKlubilla VIP-tilani vieraille viinan tilaamiseen, mutta valomerkin jälkeen otin Puuhalavan DJ:n ja neljä naista mukaani hotellille jossa pidimme vielä jatkojen jatkot minun huoneessa. Jatkojen jatkoilla DJ veti meille shown joka oli ihan huikea yhdistelmä strippausta joka oli välillä huvittavaa ja välillä taas jopa pelottavaa performanssitaidetta. DJ:n shown lisäksi ohjelmassa oli sähköimpulssien testausta eri ihmisille, yms.

Sunnuntaina läksin aamupalan jälkeen ajelemaan Mäntyharjua kohti. Mäntyharjulle päästyäni kävin ensin pyörähtämässä pikaisesti huvilalla moikkaamassa vuokralaisia ja sen jälkeen ajelin kotipaikalleni jonne päästyäni kömmin suoraan omaan sänkyyn päiväunille. Illalla heräsin sen verran että katselin televisiosta Big Brother Talk Shown ja lisäsin tämän viikon seikkailuistani otettuja kuvia ja videoita nettiin.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 40/2014

Maanantaina sovin että menen 11.10 Sarahin ja Nican kanssa Erotic Night keikalle ravintola Old Iiwariin Mäntyharjulle.

Tiistaina tuli kuvattua Mr Lothar & Melissa - Ensikertalaisen koekuvaus niminen video jonka juoni on seuraavanlainen: Melissa haluaa päästä esiintymään aikuisviihdevideoissa ja on saapunut Mr Lotharin haastatteluun, aluksi Lothar kyselee Melissalta mm. miksi hän haluaa tehdä videoita mutta suht äkkiä siirrytään puheista tekoihin. Ensin Melissa ottaa Lotharilta suihin, jonka jälkeen Lothar sormettaa ja nuolee Melissan märäksi. Seuraavaksi Melissa saa näyttää taitonsa ratsastaen Lotharin kivikovalla kullilla, jonki aikaa ratsastuksesta nautittuaan Lothar ottaa ohjat käsiinsä ja nussii Melissaa huolella edestä ja takaa sekä hiukan sivustakin päin. Millaisen nimmarin Lothar kirjoittaa Melissan työnhakukaavakkeeseen selviää katsomalla tämä video kun se julkaistaan http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa.

Keskiviikkona olin Radio Voimassa Saaran Baari ohjelman vieraana keskustelemassa nettipornon vaikutuksista seksiin, haastattelun voi kuunnella vielä jälkikäteenkin http://www.radiovoima.fi/arkisto osoitteessa.

Torstaina kävin aamupäivällä kaverin kanssa katsomassa yhtä kiinteistöä sekä tekemässä ostotarjouksen siitä jonka jälkeen kävimme minun huvilalla grillailemassa hiukka makkaraa, yms.

Perjantaina putsasin vesikourut ja harjasin havunneulaset pois katolta Leppäniemen huvilallani jonka jälkeen vastaanotin sinne vuokralaiset.

Lauantaina läksin jo hyvissä ajoin Tampereelle, jonne päästyäni majoituis Sokos Hotel Ilvekseen ja kuvasin Mr Lothar & Syntymäpäivälahja - Eroottinen hieronta nimisen videon jonka esittelyteksti on seuraavanlainen: Mr Lothar on keikkareissulla vaikka hänellä on syntymäpäivät mutta kun hän menee hotellihuoneeseensa siellä odottaa mieluinen yllätys, huoneessa on nimittäin eroottinen hieroja joka on pukeutunut vain alusvaatteisiin ja silmillään hänellä on naamio jotta Lothar ei tunnistaisi häntä. Lotharin riisuttua vaatteensa ja käytyä makaamaan sängylle selälleen hieroja alkaa aluksi hieroa Lotharin käsivarsia mutta aika äkkiä kädet hakeutuvat kullin ympärille joka herää välittömästi jolloin hieroja ottaa suunsakin käyttöön ottaen välillä koko kullin juurta myöten nieluunsa. Sen jälkeen osat vaihtuvat ja hierojasta tuleekin hierottava, Lothar keskittyy myös aika paljon genitaalialueiden hierontaan ja aikansa hierottuaan upottaa räjähtämispisteessä olevan kyrpänsä hierojan pieneen pilluun saaden syntymäpäivälahjan antajan vaikeroimaan nautinnosta. Tällä videolla rakastellaan asentoja tiuhaan tahtiin vaihdellen sekä selkeästi seksistä nauttien! Video julkaistaan minun syntymäpäivien kunniaksi http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa. Videon kuvaamisen jälkeen kävin suihkussa ja läksin yhden kaverini kanssa syömään ravintola Villisikaan jonka jälkeen ehdin levätä reilu tunnin hotellilla ja sitten pitikin jo kiirehtiä Ladies Night keikalle Kauneushoitola Diva Nailsiin. Diva Nailsin keikan jälkeen kävin taas hotellilla suihkussa jonka jälkeen kävin vielä kavereideni kanssa moikkaamassa Diva Nailsin keikalla olleita ihmisiä ravintola Tiikerihaissa jossa yhdet juotuamme läksimme Ilonaan. Jossain vaiheessa iltaa kävin yhden kaverini kanssa pyörähtämässä välillä Sokos Hotel Ilveksen yökerhossakin ja valomerkin jälkeen oli sitten vielä pienet jatkotkin minun hotellihuoneessa.

Sunnuntaina heräsin jo kahdeksan aikaan aamulla vaikka olin mennyt nukkumaan vasta puoli kuuden aikaan, kävin aamupalalla ja läksin ajelemaan kotia kohti. Mäntyharjulle päästyäni otin ensin hiukka lepoa kotipaikallani jonka jälkeen läksin nautiskelemaan hienosta syyssäästä huvilalleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 7/2014

Maanantaina meidän oli tarkoitus moottorikelkkailla Leviltä Ylläkselle, mutta kaverini ajoi yhden risteyksen pieleen ja päädyimme Raattamaan. Raattamasta takaisin Leville ajettuamme kävimme saunomassa toisen kaverini mökillä ja sen jälkeen läksimme syömään ravintola Myllyn Äijään jonka jälkeen kävimme vielä Vanhassa Hullussa Porossa tsekkaamassa Levin 50 vuotisjuhlien avajaisia joissa esiintyi Mikko Alatalo.

Tiistaina ajoimme Levi tunturin huipulla olevan ravintola Tuikun kautta Kittilän keskustaan josta matka jatkui Kumputunturille ja sieltä sitten takaisin Leville. Kelkkareissun jälkeen kävimme taas vaihteeksi saunomassa kaverin mökillä ja rentoutumassa porealtaassa, jonka jälkeen läksimme syörään hotelli-ravintola Sirkan Tähteen.

Keskiviikkona läksinkin moottorikelkkailemaan yksin kun kavereillani oli muita hommi, ajelin Leviltä Ylläkselle jossa kävin tunturin huipulla ravintola Kammissa kaakaolla. Ylläkseltä takaisin Leville ajellessa satuin paikalle kun yksi poromies oli siirtämässä porotokkaa aitauksesta toiseen kelkkareittiä pitkin moottorikelkkoja apuna käyttäen ja niinpä autoin häntä hiukka urakassa. Illalla pakkasimme kelkat auton kyytiin jonka jälkeen kävimme taas saunomassa kaverini mökillä jonka jälkeen kävimme syömässä poronkäristykset Panimo Pubissa.

Torstaina kävimme aamulla katsomassa yhtä asuntoa Leviltä jonka jälkeen ajelimme Rovanimelle jossa meille oli järjestetty tehdasvierailu BRP:n kelkkatehtaalle. Rovaniemeltä matka jatkui Mikkeliin jossa purimme kelkat autosta ja minä jätin oman kelkkani 500km huoltoon JS-Motorsille. Torstaina julkaistiin myös minun uran 181. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Anissa - Poliisi löytää aseen K18! Kyseisellä videolla poliisi on päättänyt tehdä minun asuntoon kotietsinnän ja tyylikin on aika raju. Heti kun avaan oven naispuoleinen (kuinka ollakaan?) poliisi laittaa minulle käsiraudat jonka jälkeen on vuorossa ruumiintarkastus jossa poliisi huomaa housuissani pullottavan jotain. Naispoliisi avaa minun housun napit ja kun pullotus paljastuu kulliksi alkaa suihinotto, johon sanon että asetta pitää käsitellä varovasti ettei se laukea. Poliisin keskittyessä kullin käsittelyyn, tiirikoin käsiraudat auki ja yllätän poliisin laittamalla raudat hänelle jonka jälkeen on poliisin vuoro saada pamppua. Naispoliisi osoittautuu aika äänekkääksi... Miten homma etenee sen näet vain tällä videolla. Mr Lothar ja Anissa - Poliisi löytää aseen video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Perjantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Mirayah ravintola Hang Out Helsinki. Keikan jälkeen läksin parin tytön kanssa jatkoille huvilalleni ja tytöt olikin sen verran kiimaisia että ottivat minulta vuorotellen suiin jo automatkalla josta homma jatkui perille päästyämme.

Lauantaina vein tytöt Lahteen ja jatkoin itse matkaa Kankaanpäähän jossa oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Ms Nica Night Club Americano, meidän lisäksi Kankaanpään Viihdekeskuksessa oli esiintymässä Timo Rautiainen ja Valtteri Tynkkynen sekä Johanna Tukiainen. Keikan jälkeen olin jo ehtinyt hotellihuoneeseeni kun kolme tyttöä laittelivat viestiä että voisivat tulla jatkoille luokseni, jatkoilla kaksi heistä sitten esiintyi minulle ja senhän tietää mihin se johtaa.

Sunnuntaina läksin jo hyvissä ajoin ajelemaan Kankaanpäästä Mätyharjua kohti, mutta pysähdyin yhden tutun tytön luona Tampereella ja kun pääsin vihdoin Mäntyharjulle olinkin sitten taas ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 49/2013

Maanantai lisäilin Mr Lothar Productionin pikkujouluista otettuja kuvia kotisivujeni kuvagalleriaan http://www.MrLothar.fi/galleria

Tiistaina kolasin kotipaikkani pihalta lumet ensimmäistä kertaa tänä talvena ja postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille.

Keskiviikkona kävin Nordeassa juttelemassa henkilökohtaisen pankkineuvojani kanssa sijoituksistani sekä kysymässä toisestakin pankista tarjouksen.

Torstaina kävin paikallisessa baarissa moikkaamassa kavereitani ja juomassa pari lonkeroa.

Perjantai menikin sitten ihan vaan kotona laiskotellessa.

Lauantaina oli vuorossa Pornot Pikkujoulut ravintola Osmantuvassa Eurassa. Minä ajelin sinne Tampereen kautta josta otin mukaani Nanan, jonka kanssa kävin heti Euraan päästyäni syömässä. Minun ja Nanan lisäksi Osmantuvan Pornoissa Pikkujouluissa oli esiintymässä Jenna, Nica, Jessica ja Merike. Illan ohjelma oli sellainen että ensin vedimme soolosettejä ja niiden jälkeen oli vuorossa Jennan & Jessican lesboshow ja Mr Lothar & Nica yhteisshow, niiden lisäksi tytöt tekivät privaatteja ja illan lopuksi minä juonsin yleisöstripteasekilpailun.

Sunnuntaina läksin puolen päivän aikoihin ajelemaan Mäntyharjua kohti mutta koska ajomatkat ovat pitkän tarvitsee välillä pitää lepotaukoja, tällä kertaa menin lepäilemään 46 vuotiaan naisen luokse jossa ajattelin saavani levätä rauhassa. Asunnossa oli kuitenkin niin kuuma että siellä oli pakko vähentää vaatteita, mikä taas johti siihen että nainen alkoi ottamaan minulta suihin. Minä annoin suihinoton vastineeksi naiselle käsikaasua sillä tyylillä että hän ei meinannut pysyä sohvalla. Sen jälkeen lepääminen vaihtuikin taukojumpaksi, sillä aloin nussia naista ja tein homman sen verran huolella että nainen laukesi lopuksi sankasti kiroillen. Video julkaistaan heti kun vain ehditään minun kotisivujen videot osiossa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 41/2013

Maanantai meni toimistohommissa.

Tiistaina kävin huvilallani ja harrastamassa samalla reissulla luontokuvausta.

Keskiviikkona sovin pari esintymiskeikkaa.

Torstaina kuvasin Abigail nimisen tytön kanssa Sidontaa ja seksiä videon. Kyseisellä videolla talutan Abigailin hotellihuoneeseen ja sidon sänkyyn kiinni, jonka jälkeen otettiin esiin ruoska, yms. Kiusasin sänkyyn sidottua Abigailia hulluuden rajoille kunnes annoin hänelle kullia oikein huolella. Abigailin irti laskemisen jälkeen homma jatkui vain entistä rajumpana, kunnes loppujen lopuksi roiskin spermani Abigailin jumalaisille pakaroille. Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videon kuvaamisen jälkeen kävimme syömässä ja sitten minun pitikin jo alkaa valmistautua illan esiintymiskeikkaan joka oli Porno-Appro bileet ja paikkana oli ravintola Brick´s Tampere.

Perjantaina heräilin jo aikaisin aamulla, kävin aamupalalla ja läksin ajelemaan Mäntyharjua kohti sillä minulle oli tulossa huvilavuokralaisia joita olin luvannut olla vastassa. Vuokralaisten vastaanotossa menikin sitten kolmisen tuntia, alkoi meinaan juttu luistaa sen verran hyvin. Sen jälkeen kävin kotona pyörähtämässä ja sitten olikin jo aika lähteä Lahteen jossa oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Paola Ravintola Villiruusussa. Illan ohjelma oli sellainen että Paola esiintyi ensin soolona, sitten oli minun soolosetin vuoro, illan kolmas show oli Mr Lothar & Paola yhteisshow ja illan lopuksi juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun joka oli taas todella hauskaa katseltavaa. Keikan jälkeen pari tyttö kyseli minua jatkoille mutta tällä kertaa järki voitti ja ajelin sovinnolla kotiin nukkumaan vaikka olisikin tehnyt mieli lhteä tyttöjen kanssa jatkoilla.

Lauantaina päivä meni JS-Motorsin syyspäivillä Mikkelissä ja tulipa tuolla samalla reissulla avustettua heidän mainosvideon tekemistäkin yhden meidän promotytön kanssa. Mikkelistä ajelin Mäntyharjulle, otin pienet päiväunet ja sen jälkeen jatkoin matkaa Kuusankoskelle jossa oli ohjelmassa Erotic Night by Mr Lothar & Paola Ravintola Onnenpäivissä.

Sunnuntaina heräilin jo yhdeksän aikaan katselemaan Suzukan F1-kisaa televisiosta, sen jälkeen lisäilin hiukka kuvia kotisivuilleni ja muuten päivä menikin sitten ihan vaan laiskotellessa. Illalla katselin Vain elämää ohjelman netistä ja sen jälkeen Julkkis Big Brother finaalin, jonka jälkeen olinkin taas ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 40/2013

Maanantaina julkaistiin minun uran 173. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Olivia - Laiturin pesu K18! Kyseisellä videolla olen Olivian kanssa mökkeilemässä kauniina kesäisenä päivänä. Olivian pestessä laituria kontallaan pylly pystyssä minä ihailen näkyä rannalta ja kun Olivia huomauttaa minulle laiskotelusta sanon naureskellen että minulla on seisomatyö. Minun käydessä laiturin penkille istumaan laiskottelu loppuu välittömästi kun Olivia imuttaa minun kullin pystyyn, sen jälkeen alan nimittäin nussii Oliviaa sen verran reippain ottein laiturilla että Olivian polvistakin lähtee nahat. Lopulta roiskin lastini Olivian päälle ja niinpä lopuksi mennäänkin uimaan. Mr Lothar ja Olivia - Laiturin pesu video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina tein kaksi videota Vienna nimisen uuden tytön kanssa. Mr Lothar & Vienna - Kovat treenit videolla Vienna on saapunut Mr Lotharin luokse koska haluaa oppia treenaamaan oikein kuntokeskuksella. Ihan ensimmäisenä Lothar käskee Viennan riisua farkut ja paidan koska ne ovat liian kiristäviä treenatessa. Vaatteiden riisumisen jälkeen Vienna alkaa treenata Lotharin opastuksessa pelkkiin stringeihin ja rintsikoihin pukeutuneena. Aikansa Viennan treenaamista sivusta neuvottuaan Lothar haluaa myös osallistua treeneihin, mutta kyse onkin hiukka erilaisista treeneistä sillä niissä kuntokeskus toimii nussimistelineenä. Treenit on sen verran kovat että välillä Viennan jalat vain tärisee ja tyttö huutaa suoraa huutoa, mutta Lothar ei anna armoa vaan jatkaa treenejä kunnes roiskii lastinsa Viennan muodokkaalle takapuolelle. Mr Lothar & Vienna - Nopea lämmitys videolla Mr Lothar ja Vienna menevät syksyllä kolealle mökille ja Lothar alkaa heti laittaa tulia takkaan johon Vienna sanoo että on nopeampikin tapa lämmitellä. Lotharia ei tarvitse kauan houkutella vaan hän on heti valmis menemään alasti peiton alle Viennan kanssa, tosin ei mene kuin hetki ja peittokin joutaa pois kun lämmin hankitaan seksiä harrastamalla. Tällä videolla Vienna saa sellaista kyytiä että heikkohermoisimpia alkaa hirvittää, vaikka tyttö tärisee orgasmin kourissa niin Lothar vain jatkaa ja jatkaa kunnes laukeaa itse. Videot julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikko meni huvilalla mökkitalkkarin hommissa ja muuten vaan hengaillessa.

Torstaina olin Ali ja Husu ohjelman vieraana Yle Puheella, kyseinen vierailu on kuunneltavissa http://areena.yle.fi/radio/2031233/#/play osoitteessa.

Perjantaina päivä meni taas huvilalla hienosta kelistä nautiskellessa ja ilta Julkkis Big Brotheria netistä katsellessa.

Lauantaina läksin jo hyvissä ajoin ajelemaan Lahden kautta Tampereelle, matkalla annoin myöskin puhelinhaastattelun radio SuomiPOP:lle. Tampereelle päästyäni majoituin Rautatienkadun Cumulukseen, kävin suihkussa ja otin vaan rennosti. Illalla oli vuorossa Erotic Night keikka Ravintola Palowoudissa Ylöjärvellä, keikan jälkeen ajelin takaisin Tampereelle ja nukkumaan pääsin joskus viiden jälkeen yöllä.

Sunnuntaina ajelin aamupalan jälkeen Lahden kautta Mäntyharjulle jonne päästyäni menin heti päiväunille, muuten päivä meni televisiota katsellessa ja huvilalla käydessä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 22/2013

Maanantaina laitoin Ferraristani myynti-ilmoituksen Nettiauto.com sivustolle ja lisäilin kuvia nettisivujeni kuvagalleriaan.

Tiistaina ajoin kotipaikkani ja kävin vesiskootterilla Lahnaniemen mökilläni korjaamassa laituria, yritin myös ajaa sielläkin nurmikoita mutta ruohonleikkuri ei oikein meinannut toimia talven jäljiltä.

Keskiviikkona korjasin Lahnaniemen mökin ruohonleikkurin ja kävin ajamassa loput nurmikot sieltä, korjasin myös uimatikkaat ja asensin ne paikoilleen.

Torstaina läksin jo aamusta Helsinkiin, josta menin kahden kaverini kanssa Linda Linen kyydillä Tallinnaan hakemaan Formula 29 Fastech venettä. Päivä meni Tallinnassa shoppaillessa, ruokaillessa ja hienosta kelistä nautiskellessa. Illalla ajoimme sitten veneen Helsinkiin, josta minä jatkoin matkaa omalla autolla Mäntyharjulle.

Perjantaina laitoin Shuttle Craft veneeseeni akut paikoillen, jonka jälkeen kävin pyörähtämässä huvilallani ja sitten pitikin jo lähteä Tamperetta kohti jossa minulla oli illalla Ladies Night by Mr Lothar keikka ravintola Mestarin Krouvissa.

Lauantaina kuvasin päivällä Mr Lothar & Abigail - Eksyksissä nimisen videon. Kyseisellä videolla olen ajelulla Abigail nimisen tytön kanssa ja ajelemme tietä jota kumpikaan meistä ei tunne ennalta, tie loppuu keskelle ei mitään ja niinpä ehdotan pikku taukoa ajeluun. No senhän arvaa mitä minulla on mielessä, ei mene kuin hetki kun Bemarin penkit on käännetty makuuasentoon ja vaatteet alkaa vähentyä. Aluksi ollaan ihan vaan suutelulinjalla, mutta myöhemmin annamme molemmat toisillemme hiukka toisenlaista huulihoitoa joka johtaa siihen että lopulta autossa nussitaan oikein kunnolla. Tältä videolta voit todeta miten monessa asennossa autossa voikaan harrastaa seksiä! Kyseinen video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videon kuvauksen jälkeen ajelin Mikkeliin jossa olin yhtenä esiintyjänä Savon Eldorado tapahtumassa Jessican kanssa. Ennen meidän showta katselin muiden esiintyjien settejä ja osallistuin bikereiden kädenvääntökilpailuun jossa tulin jaetulle 3. sijalle. Minun ja Jessican shown jälkeen katselin vielä Francinen keikan ja kävin tyttöjen kanssa syömässä.

Sunnuntaina kävin ensin päivällä pyörähtämässä huvilallani ja sitten läksin ajelemaan veneellä/jetillä, illalla yksi tyttö tuli myös jetteilemään/veneilemään minun kanssa ja sen jälkeen kävimme vielä saunomassa minun ekomökillä

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Edellinen