Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Turku.

Mr Lotharin viikko 36/2015

Maanantaina tein päivällä Mr Lothar Production vaatevaraston inventaarion ja tilasin lisää vaatteita valmistajalta, ilta meni kavereiden kanssa rannanraivaustalkoissa ja saunoessa Torvilahden mökilläni.

Tiistaina ammattimetsurit kävi kaatamassa pahimmat puut mökkitontilta ja minun loppupäivä menikin sitten niitä pois raivatessa.

Keskiviikkona kävin päivällä katselemassa uusia kalusteita Mikkelissä sekä asentamassa yhden Husqvarna Automowerin JS-Motorsin omistajan kanssa, ilta meni Leppäniemen huvilalla mökkitalkkarin hommissa ja grillaillessa sekä soudellessa.

Torstaina tein kaupat yhdestä rantatontista ja kävin vastaanottamassa vuokralaiset Virransalmen mökilleni.

Perjantaina läksin jo aamusta ajelemaan Turkua kohti, otin Mr New Yorkin matkalla Lahdesta kyytiin ja Turkuun päästyämme kävimme tsekkaamassa ShowTimen esiintymis- ja pukeutumistilat. Sen jälkeen menimme hotellille ja siitä syömään jonka jälkeen ehdimme vielä hengähtää hetken ennen Club TurkuSex tapahtuman alkua. Ilta meni nopeasti juontajan hommia hoitaessa ja kävin myös kertaalleen itsekin esiintymässä ShowTimen lavalla. Valomerkin jälkeen läksimme jatkoille Apolloon ja sieltä vielä tyttölauman kanssa jatkoille erääseen yksityisasuntoon. Perjantaina julkaistiin myös minun uran 206. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Sarah - Kevättalkoot! Videon juoni on seuraavanlainen: Päätin järjestää keväällä talkoot huvilallani ja Sarah lupasi tuoda minun vesiskootterin sinne tullessaan. Talkooväkeä odotellessa menin ulkoporealtaaseen ja kun Sarah tuli paikanpäälle pyysin hänetkin altaaseen, siitä alkoikin sitten sellaiset talkoot että oksat pois. Hoikka mutta muodokas Sarah sai sellaista kyytiä että heikompia hirvittää ja minun antaessa Sarahille suuseksiä mökkinaapuritkin varmaan kuulivat että huvilallani on jonkin mallin talkoot menossa. Miten äänekkäät talkoot jatkui näet vain tällä videolla! Mr Lothar ja Sarah - Kevättalkoot video löytyy nyt http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta.

Lauantaina menetin Ikea neytsyyteni, kävin nimittäin päivällä ostamassa sieltä pinnasängyn, patjan, peiton, tyynyn sekä ruokailuvälineitä. Sen jälkeen tulikin jo melkein kiire ShowTimeen jossa oli vuorossa Club TurkuSex tapahtuman toinen ilta. Minun ja Mr New Yorkin lisäksi siellä oli esiintymässä 8 naisesiintyjää sekä yleisöstripteasekilpailuun osallistuneet henkilöt. ShowTimestä matka jatkui taas valomerkin jälkeen Apolloon jatkoille ja sieltä jatkojen jatkoille kavereideni hotellihuoneeseen.

Sunnuntaina saavuimme suoraan jatkoilta oman hotellin aamupalle ja sen jälkeen läksimme ajelemaan kotia kohti, minä tosin kävin matkalla huvilalla hiukka lepäilemässä sillä silmät ei meinannut pysyä millään auki kotimatkalla.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 36/2014

Maanantaina annoin haastattelun Radio Auran Aalloille.

Tiistaina järjestelin ja siivosin autotallit.

Keskiviikko meni Leppäniemen huvilalla ja Virransalmen mökillä kaikenlaista pientä puuhastellessa.

Torstaina läksin puolen päivän aikoihin ajelemaan Turkua kohti ja sinne päästyäni kävin ostamassa esiintymisvaatteita sekä muuta rekvisiittaa, jonka jälkeen kävin tsekkaamassa missä vaihessa TurkkuSex messujen valmistelut olivat. Messukeskukselta läksin edellisen Ferrarini ostaneen henkilön kanssa käymään Naantalissa syömässä ja sen jälkeen katsomaan Raisioon hänen muita autojaan. Illalla kävin muutaman muun TurkkuSex messujen esiintyjän kanssa Apollo Night Clubissa.

Perjantaina TurkkuSex messut alkoi 12.00 ammattilaisten osuudella, neljän aikoihin oli mediashown vuoro ja 17.00 avautui ovet kaikille asiakkaille. Aluksi minä juonsin Show Time Stagella sen esiintyjät lavalle sekä privaattityttöjen esittäytymiset ja välillä ehdin käydä katselemassa Dante's Sinferno Stagen esityksiä. Myöhemmin illalla juonsin Show Time Stagella myös yleisön esiintymisiä ja 23.30 oli vuorossa minun oma merirosvoshow jossa otin lavalle yleisön joukosta tytön joka osoitteutui niin tuhmaksi että otti minulta suihin, esityksen jälkeen kun menin lavan laidalle istumaan ja kysyin yleisöltä että haluaisiko joku muu tyttö pientä suolaista suuhunpantavaa niin siihen alkoi muodostua jono. Perjantain viimeisen shown jälkeen läksin yhden tytön kanssa hotellille ja siitä vielä jatkoille Apollo Night Clubiin.

Lauantaina messut avautuivat 14.00 ja alku oli taas minun osalta suht samanlainen kuin edellisenäkin päivänä eli juonsin Show Time Stagen tapahtumia ja kävin välillä katselemassa mitä muuta messuilla tapahtui. Jossain vaiheessa iltaa innostui yleisökin sitten esiintymään juontamallani lavalla ja loppujen lopuksi siellä nähtiin sitten liveaktikin. Minun omassa esityksessäni otin taas lavalle avustajan joka oli tällä kertaa hiukka ujompi kuin edellisenä iltana esitykseeni ottamani avustaja, mutta esityksen jälkeen otin lavalle toisen minulle jo ennestään tutun tytön joka sitten ottikin minulta ihan kunnolla suihin ja hänen jälkeensä pyysin vielä TurkkuSex messujen päätähden Jesse Janen lavalle. Hetken aikaa Jesse Janen kanssa juteltuani, hänkin alkoi ottaa minulta suihin ja koska tiesin hänen tykkäävän kovista otteista niin lopuksi nussin Jesse Janea ihan huolella nieluun saakka. Video minun lauantain merirosvoshowsta löytyy osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari Oman esitykseni jälkeen juonsin vielä yleisöstripteasekilpailua sekä hiukka härskempääkin menoa Show Time Stagella ja jaoin parhaille yleisön seasta lavalle nousseille VIP-passeja. Illan viimeinen show oli taas Rude Boys ja heidän esiintymisen jälkeen läksin taas Apolloon jatkoille. Apollon jatkojen jälkeen järjestin vielä pienet jatkot omassa hotellihuoneessani ja nussimiseksihan sekin meni.

Sunnuntaina olo olikin sitten aika rapea kun en ehtinyt nukkua koko viikonloppuna kuin muutaman tunnin, läksin aamupalan jälkeen ajelemaan Mäntyharjua kohti ja onneksi keli oli hyvä sillä Ferrarilla avona ajaessa pysyy selkeästi paremmin hereillä kuin katto ylhäällä ajaessa. Kotiin päästyäni vaihdoin vain autoa ja läksin Virransalmen mökilleni hyvästelemään siellä viikonlopun olleet vuokralaiset jonka jälkeen jäin itse lomailemaan sinne. Illalla lisäilin vielä TurkkuSex messuilta otettuja kuvia http://www.MrLothar.fi/galleria osoitteeseen.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 36/2013

Maanantai meni Virransalmen mökillä mökkitalkkarin hommia tehdessä.

Tiistaina lähettelin aamupäivällä Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille. Iltapäivällä kuvasimme Mr Lothar & Sarah - Terassin testausta videon. Kyseisellä videolla olen ongella mökkini terassilaiturilla kun seksikäs Sarah saapuu paikalle kyselemään tarttuuko kala syöttiin. Minun nostaessa ongen vedestä siiman päässä ei ole edes koukkua madosta puhumattakaan, niinpä päätän kokeilla hiukka toisenlaista syöttiä toisenlaiseen kohteeseen ja kaivan kullini esiin. Sarah nappaa heti kiinni syöttiin ja imuttaa sitä oikein huolella jonka jälkeen alkaa terassilaiturin kestotesti, nussin Sarahia huikeissa maisemissa milloin missäkin asennossa välillä jopa kapean kaiteen päällä. Kuka laukeaa ekana, minä, Sarah vai laituri, se selviää tämä video katsomalla. Mr Lothar & Sarah - Terassin testausta video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Illalla katselin Julkkis BB:n ekan jakson ja täytyy myöntää että osa asukkaista oli pettymyksiä ja osa taas positiivisia yllätyksiä.

Keskiviikkona julkaistiin minun uran 171. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Abigail - Kokovartalomalli K18! Abigail on isorintainen hoikka kaunis pyöreäpyllyinen tyttö, oikea namupala. Kyseisellä videolla olen ajelulla Abigail nimisen tytön kanssa ja ajamme tietä jota kumpikaan meistä ei tunne ennalta, tie loppuu keskelle ei mitään ja niinpä ehdotan pikku taukoa ajeluun. No senhän arvaa mitä minulla on mielessä, ei mene kuin hetki kun Bemarin penkit on käännetty makuuasentoon ja vaatteet alkaa vähentyä. Aluksi ollaan ihan vaan suutelulinjalla, mutta myöhemmin annamme molemmat toisillemme hiukka toisenlaista huulihoitoa joka johtaa siihen että lopulta autossa nussitaan oikein kunnolla. Tältä videolta voit todeta miten monessa asennossa autossa voikaan harrastaa seksiä! Mr Lothar ja Abigail - Kokovartalomalli video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Keskiviikkona hain myös Bemariini parit renkaat sekä yhdet vanteet Mikkelistä, ostin uudet verhot Virransalmen mökilleni ja kävin moikkaamassa Jamoa JS-Motorsilla.

Torstaina viimeistelin 13-14.9.2013 järjestettävien Jyväskylän sEXHIBITION messujen juttuja ja pakkasin tavarat TurkkuSex messureissua varten.

Perjantaina suuntasin jo aamupäivällä Ferrarin keulan Turkua kohti, jonne päästyäni kävin ensin tsekkaamassa minkälainen päälava TurkkuSex messuille oli rakennettu. Messuhallilla käytyäni menin käymään keskustassa ja otin huoneen Holiday Inn hotellista, sen jälkeen kävin yhden kaverin kanssa tekemässä pienen kaupunkikierroksen ja syömässä. Sitten kello olikin jo sen verran että oli aika mennä takaisin messukeskukselle jossa katselin ensin muiden esiintyjien esityksiä ja 20.00 oli minun ensimmäisen oman päälavan shown vuoro, kyseisessä setissä vedin osan 10 vuotta sitten TurkkuSex messuilla aiemmin esiintymästäni showsta ja loppu oli sitten uudempaa. Ensimmäisen showni jälkeen katselin taas muiden esityksiä ja hengailin vaan muuten messuilla, 23.00 oli toisen shown vuoro joka olikin sitten täysin uusi show jota ei ole ikinä aiemmin esitetty misään ja siinä otin yleisön joukosta lavalle 7 avustajaakin. Omien settien jälkeen kävin kirjoittelemassa nimmareita ja poseerasin yhteiskuvissa yleisön kanssa sekä katselin taas muiden esityksiä. Messujen sulkeuduttua ajelin hotellille jonne tavarat jätettyäni läksin jatkoille ravintola Apolloon.

Lauantaina heräilin todella aikaisin, kävin aamupalalla ja läksimme jo yhdeksän aikaan aamulla Mariahin ja yhden muun tytön kanssa harjoittelemaan meidän showta messuhallille. Treenien jälkeen minä kävin yhden kaverini kanssa kurvailemassa Ferrarilla Turun keskustassa ja samalla reissulla syömässä. Lauantaina messut aukesi 14.00 ja minun ensimmäinen show oli 17.00, kyseinen show oli taas osaksi uutta osaksi vanhaa ja siinä otin lavalle kolme kaunista avustajaa. Shown jälkeen hengailin taas yleisön joukossa poseeraamassa yhteiskuvissa ja jakamassa nimmareita. 19.30 oli Mr Lothar & Mariah shown vuoro ja voin kertoa että jännitti aika paljon sillä en ollut esiintynyt Mariahin kanssa moneen vuoteen ja show oli minulle täysin uusi, tosin olimme kyllä harjoitelleet sitä parina päivänä. Show meni hyvin ja minun illan viralliset työt olikin sitten tehty siltä osin. Loppuilta meni kuitenkin messuilla ja puoli yhden jälkeen läksin taas hotellin kautta messujen virallisille jatkoille Apolloon. Apollosta siirryimme muiden esiintyjien kanssa vielä epävirallisille jatkoille hotellille.

Sunnuntaina kävimme vielä yhdessä aamupalalla, sen jälkeen minä lähdin ajelemaan yhden tytsyn kanssa Espoota kohti jonne hänet jätettyä kurvailin vielä Mäntyharjulle jonne päästyäni menin heti päiväunille. Päiväunien menin olohuoneeseen katselemaan televisiosta Big Brotheria ja F1-koostetta joiden aikana nukahdin parikin kertaa sohvalle. Toisen kerran sohvalta herättyäni siirryin tietokoneen ääreen lisäilemään kuvia kotisivuilleni ja nukahdin sitten siihenkin eli oli ilmeisesti ollut aika rankka TurkkuSex reissu.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 36/2012

Maanantaina kävin aamupäivällä postittamassa Mr Lothar Production vaatteita niitä tilanneille ja viemässä yhden ikkunan korjattavaksi Lasi-Saranki nimiseen firmaan Mikkeliin, iltapäivällä kävin nostamassa veneeni ylös järvestä jonka jälkeen kävin kahvilla yhden todella nätin tytön kanssa, sen jälkeen viritin vielä pressun veneen päälle talvisäilytystä varten ja sovin pari Ladies Night keikkaa itselleni.

Tiistai meni yhden kaverini kanssa kesämökilläni polttopuita tehdessä.

Keskiviikkona hain aamupäivällä maanantaina Lasi-Sarangille korjaukseen viemäni ikkunan korjauksesta, sen jälkeen läksin huvilalleni tekemään polttopuita ja asentamaan ikkunan paikoilleen. Huvilareissulla kuvailin myös lehmiä jotka laidunsivat pellolla sekä niin kesyjä lampaita jotka kävelivät mökkitielläni yhtään väistämättä vaikka ajoin autolla kuinka lähelle ja yksi niistä tuli jopa nuolaisemaan minun kättä kun avasin auton ikkunan, keli oli myös niin hieno että otin hiukka aurinkoakin huvilani laiturilla eväitä syödessä.

Torstai menikin sitten ihan vaan kotona Radio Iskelmän puhelinhaastattelussa, TurkkuSex messuihin valmistautuessa ja Big Brother 24/7 katsellessa.

Perjantaina suuntasin jo aamusta Ferrarin keulan Turkua kohti ja saavuinkin Turun Messukeskukseen jo yhden aikaan, kävin tsekkaamassa missä vaiheessa TurkkuSex messujen valmistelut oli jonka jälkeen läksin käymään hotellilla. Hotellilla käytyäni kello olikin sitten jo sen verran että messujen ovet avattiin ja minä aloin jakaa VIP-passeja naisille jotka tulivat näyttämään rintansa minulle. 17.30 oli vuorossa minun päälavan show jonka jälkeen kävin syömässä ja sitten minulla alkoikin jo 2. lavan juontohommat. Perjantaina 2. lavalla nähtiin aluksi Private Striptease -tyttöjen esittäytyminen ja sen jälkeen pari tuntia meni naisesiintyjien esityksien voimin jonka jälkeen seuraavat pari tuntia naisasiakkaita hemmoteltiin miesesiintyjillä. Kymmenen aikoihin 2. lavalla alkoi yleisön esiintymisen osuus josta he pystyivät tienaamaan VIP-lipun ja/tai Ferrari/Limusiini kyydin jatkoille itselleen. Täytyy myöntää että lavalla nähtiinkin sitten jos vaikka minkälaista esiintyjää ja esitystä, esiintyjien ikä vaihteli 18 vuotiaasta varmaan 60 vuotiaaseen ja paino alle 50 kiloisesta varmaan 150 kiloiseen eli yleisö piti ainakin huolta siitä että esityksissä oli katseltavaan moneen eri makuun. Valomerkin jälkeen minä kurvasin parin tytön kanssa ensin hotellille josta matka jatkui vielä virallisille jatkoille Apolloon, mutta perjantaina luovutin jo puoli kolmen aikaan ja läksin hotellille nukkumaan sillä raskas työpäivä oli vaatinut veronsa.

Lauantaina messut aukesikin jo 14.00 ja minun juontajan pesti alkoi melkein heti messujen auettua, 2. lavalla nähtiin nimittäin 15.30 alkaen Pole a Holic tankotanssikilpailu jonka isännöinti oli minun hommia. Tankotanssikilpailussa nähtiin sekä kotimaisia että ulkomaalaisia osallistujia sekä tuomareita ja niinpä minun englannin kielen juontotaidotkin joutui siis hiukka koetukselle, mutta selvisin ainakin omasta mielestä tehtävästäni kohtuullisen hyvin. Tankotanssikilpailu oli todella kansainvälinen, sillä loppujen lopuksi voiton vei Cricket (USA), hopeaa saavutti Simona (UK) ja pronssille tuli Henna Listokorpi (FIN), neljäs tila matkasi Venezuelaan ja loput sijat Suomeen. Itse kilpailun jälkeen nähtiin vielä näytösesitys jonka esitti yksi kilpailun tuomareista eli Panthera Blacksmith (USA)! Tankotanssikisan jälkeen 2. lavalle nousi Suomen vanhin pornomalli, yli 50 vuotias Moneymami jolla on myös Suomen aikuisviihdealan suurimmat rinnat H90. Moneymamin shown jälkeen lavalla nähtiin Private Striptease tyttöjen esittely sekä osan heistä esiintymisiä. Seiskan jälkeen illalla alkoi sitten taas Mr Lotharin pelit ja pensselit osio jossa yleisö oli pääosassa ja niinpä esiintyjien kirjo ja laatu oli taattu, lavalla nähtiin monenlaista sakkia ja toimintaa strippaamisesta ryhmäseksiin saakka ja osallistuin minä itsekin sen verran reippaasi toimintaan että suoritin jopa liveaktin 2. lavalla. Lauantaina ehdin vielä omien töiden jälkeen katsomaan osan Turmion Kätilöiden keikasta ja täytyy myöntää että oli kyllä aika hurjaa menoa. Kätilöiden setin jälkeen teimme taas Ferrarista tilaauton ja läksin parin tytön kanssa messujen virallisille jatkoille Apolloon, jossa VIP-tila oli niin täynnä että meinasimme lähteä suoraan pois mutta onneksi meille oli kuitenkin varattu pöytä ja niinpä päätimme jäädä jatkoille. Valomerkin aikoihin läksimme vielä jatkoille hotellille ja nukkumaan pääsimme vasta joskus aamun jo valjetessa.

Sunnuntaina ehdimme kuin ehdimmekin aamupalalle jonka jälkeen pakkasimme vain tavarat Ferrariin sekä limusiiniin ja lähdimme ajelemaan Helsinkiä kohti. Turku-Helsinki väli meni vielä suht helposti kun minulla oli kaunis kartturi Ferrarissa, mutta Helsingistä Mäntyharjulle ajelu olikin sitten yhtä tuskaa pysyä hereillä. Pysähdyimme matkalla katsomaan F1-kisaa limusiiniin koska minua väsytti niin paljon että ajaminen olisi ollut liian vaarallista. Lopulta kuitenkin pääsin kotiini ja sitkistelin vielä sen verran että katsoin Big Brother Talk Shown jonka jälkeen olinkin sitten ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php