Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Valkeakoski.

Mr Lotharin viikko 14/2016

Maanantai meni huvilalla mökkitalkkarina: huolsin biljardipöydän ja siivosin autotallin.

Tiistaina kävin hakemassa yhden Husqvarna Automowerin JS-Motorsilta Mikkelistä.

Keskiviikkona vaihdoin päivällä Bemariin kesärenkaat ja ilta meni TV-Pubilla Valkealassa Erotic Nightin merkeissä.

Torstaina oli vuorossa Ferrari 488 Spiderin Suomen ensiesittelytilaisuus maahantuojan tiloissa ja sen jälkeen läksin kavereideni kanssa Helsingin yöhön sillä seurauksella, että minä päädyin yöksi yhden naisen hotellihuoneeseen ja kaverini putkaan.

Perjantaina kävin yhden tytön kanssa Premier Parkissa johon Ferrarin maahantuoja oli kutsunut minut koeajamaan uusia Ferrareita.

Lauantaina läksin jo hyvissä ajoin Valkeakoskea kohti jossa minulla oli illalla Erotic Night by Mr Lothar & Indra & Andriana & Juniper keikka. Matkalla Valkeakoskelle pysähdyin Hämeenlinnassa josta nappasin kyytiini yhden tytön jonka kanssa menimme ensin käymään syömässä ja sitten hotellille, no senhän arvaa mihin se johtaa. Illan keikalla esiinnyimme soolosettejä, minä otin molemmissa esityksissäni avustajan yleisöstä ja täytyy myöntää että Bar & Night Vegasissa oli reippaita avustajia.

Sunnuntaina ajelin Valkeakoskelta Himokselle tapaamaan yhtä yhteistyökumppaniani ja hiomaan uusia kuvioita. Himokselta matka jatkui Mäntyharjulle, jossa kävin näyttämässä paria mökkiäni ostajaehdokkaille.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 11/2012

Maanantaina siirsin oman moottorikelkkani kaverin kärrystä omaan kärryyni ja vein kaverini moottorikelkan sekä kärryn hänen säilytyspaikkaansa.

Tiistaina hoitelin pankkiasioita.

Keskiviikkona lisäilin Venäjän reissulta otettuja kuvia nettiin ja sovin että menen 20.4.2012 Melanyn kanssa Erotic Night keikalle ravintola Teatteriin Imatralle.

Torstaina kävin ajamassa kelkkacrossia Gillin radalla, rata oli aika jäinen ja muutaman ulosajon jälkeen satutin sitten polveni yhden hypyn alastulossa sen verran pahasti että oli lopetettava ajaminen kokonaan.

Perjantaina oli vuorossa Mr Lothar & BB Janica Erotic Tourin keikka Valkeakoskella ravintola Cabaretissa. Keikan jälkeen ajelin vielä Janican ja yhden toisen tytön kanssa Tampereelle josta otimme hotellihuoneen johon jäimme sitten yöksi.

Lauantaina kävin tyttöjen kanssa Lempäälässä Ideaparkissa shoppailemassa ja syömässä jonka jälkeen kello olikin jo sen verran että suuntasimme Bemarin keulan Karviaa kohti. Karvialla vedimme Erotic Night keikan Kantapubi Tällissä, ilta oli sikäli erilainen että siellä tehtiin lavaesitysten lisäksi privateshow esityksiä. Minä vedin private shown kaikkiaan neljälle tytölle joista pari oli aika villiä tapausta. Keikan jälkeen jäimme yöksi Karvialle.

Sunnuntaina ajelimme aamiaisen jälkeen Tampereelle josta tytöt jatkoi matkaa omalla autolla kotiinsa ja minä omallani Mäntyharjua kohti, pysähdyin matkalla Lahdessa viemään toppia yhdelle naiselle joka oli tilannut sellaisen itselleen. Nainen oli pukeutunut lyhyeen mekkoon, sukkanauhoihin ja reisipituisiin sukkiin ovea aukaisemaan tullessaan ja kun hän pyysi minut sisälle tiesin heti mihin tuo vierailu johtaa. Melkein heti sisälle päästyäni nainen alkoi ottaa minulta suihin ja kun minä ujutin käteni hänen pikkuhousuihinsa huomasin että nainen oli aivan märkä, niinpä siirryimme sohvalta sänkyyn ja aloimme nussia oikein huolella. Naisen lauettua hän kysyi että haluaisinko minäkin laueta, johon vastasin myöntävästi ja niinpä hän yritti saada minua laukeamaan suihinottamalla sekä samalla kulliani runkkaamalla. Loppupelissä minä sitten nussin häntä kuitenkin lisää ja roiskin lastini lopuksi takaapäin panemisen päätteeksi hänen selälle. Ikävä kyllä, tästä vierailusta ei ole olemassa videomateriaali. Pikasuihkun jälkeen jatkoin matkaa Mäntyharjua kohti ja kotiin päästyäni kävin katselemaan Australian F1-kisan koostetta televisiosta, nukahdin kuitenkin kesken koosteen sohvalle ja heräsin siitä parin tunnin päästä. Herättyäni katselin Idols-lähetyksen jonka jälkeen siirryin jatkamaan unia omaan sänkyyni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php