Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Valkeala.

Mr Lotharin viikko 14/2016

Maanantai meni huvilalla mökkitalkkarina: huolsin biljardipöydän ja siivosin autotallin.

Tiistaina kävin hakemassa yhden Husqvarna Automowerin JS-Motorsilta Mikkelistä.

Keskiviikkona vaihdoin päivällä Bemariin kesärenkaat ja ilta meni TV-Pubilla Valkealassa Erotic Nightin merkeissä.

Torstaina oli vuorossa Ferrari 488 Spiderin Suomen ensiesittelytilaisuus maahantuojan tiloissa ja sen jälkeen läksin kavereideni kanssa Helsingin yöhön sillä seurauksella, että minä päädyin yöksi yhden naisen hotellihuoneeseen ja kaverini putkaan.

Perjantaina kävin yhden tytön kanssa Premier Parkissa johon Ferrarin maahantuoja oli kutsunut minut koeajamaan uusia Ferrareita.

Lauantaina läksin jo hyvissä ajoin Valkeakoskea kohti jossa minulla oli illalla Erotic Night by Mr Lothar & Indra & Andriana & Juniper keikka. Matkalla Valkeakoskelle pysähdyin Hämeenlinnassa josta nappasin kyytiini yhden tytön jonka kanssa menimme ensin käymään syömässä ja sitten hotellille, no senhän arvaa mihin se johtaa. Illan keikalla esiinnyimme soolosettejä, minä otin molemmissa esityksissäni avustajan yleisöstä ja täytyy myöntää että Bar & Night Vegasissa oli reippaita avustajia.

Sunnuntaina ajelin Valkeakoskelta Himokselle tapaamaan yhtä yhteistyökumppaniani ja hiomaan uusia kuvioita. Himokselta matka jatkui Mäntyharjulle, jossa kävin näyttämässä paria mökkiäni ostajaehdokkaille.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 13/2016

Maanantai meni Leppäniemen huvilallani metsurin hommissa, kaadoin rannalta yhden aika ison puun ja totesin kesken sen pienimisen että pitää hakea uusi isompi moottorisaha JS-Motorsilta Mikkelistä.

Tiistaina jatkoin metsurin hommia uuden moottorisahan kanssa ja sain sen ison sekä yhden hiukka pienemmän puun karsittua ja pätkittyä sekä siirrettyä pöllit varastoon, jonka jälkeen loppupäivä menikin sitten risuja poltellessa sekä makkaraa paistellessa.

Keskiviikkona tein 30.4 Elimäen Ravintola Pepperonen ja 7.5 Mäntsälän Club Ladyn keikkojen mainokset ja lähetin ne ravintoloille.

Torstaina aamupäivä meni yhden kiinteistöosakeyhtiön hallituksen kokouksessa ja iltapäivällä lähettelin laskuja mökkejä kesäksi vuokraaville.

Perjantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Sarah Ravintola Redtower Piippola ja keikan jälkeen ajelimme vielä yöllä takaisin Mäntyharjulle.

Lauantaina päivä meni nukkuessa mutta illalla suuntasin Ladies Night keikalle TV Pubiin Valkealaan.

Sunnuntain vietin ihan vaan kotona televisiota katsellen sekä viikon aikana otettuja kuvia kotisivuilleni lisäillen.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 41/2012

Maanantaina käytin Bemarin huollossa ja hoidin huvilavuokraus asioita.

Tiistaina oli Helsingin Sanomien haastattelu sen NYT-liitteeseen. Tiistaina julkaistiin myös aikuisviihdeurani 144. video, video on nimeltään Mr Lothar ja Ninurta - Öljyhieronta K18! Tällä videolla menen hierojalle joka öljyn kanssa minua hieroessaan saa aikaan ennemminkin lisää jäykkyyttä kuin poistaa sitä. Hieronnan tuoksinassa osat vaihtuvat ja näytän hierojalle kuinka jäykkyys saadaan poistumaan nussimalla, siinä samalla Ninurta niminen hieroja saa sellaisen orgasmin että hän makaa pitkän aikaa ihan rentona hierontasängyllä. Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikko meni ihan vaan laiskotellessa.

Torstai meni BMW:n maanantaina kesken jääneen huollon loppuun tekemisessä.

Perjantaina läksin jo hyvissä ajoin ajelemaan Alajärveä kohti ja sinne päästyäni majoituin Alvariini hotelliin jossa tuli kuvattua aikuisviihdevideo ennen illan keikkaa. Videon kuvauksen jälkeen kävimme syömässä ravintola Mekong Cafe:ssa ja sitten olikin jo vuorossa Fire & Strip Show by Mr Lothar samaisen ravintolan discopuolella.

Lauantaina päivä meni kotimatkassa ja illalla oli vuorossa Ladies Night by Mr Lothar Pub Wanhassa Walkealassa jonka jälkeen ajelin Mäntyharjulle ja ehdin vielä pyörähtämään paikallisessa baarissakin.

Sunnuntaina olin esiintymässä yksissä opiskelijabileissä Helsingissä ja täytyy myöntää että opiskelijat osaa kyllä juhlia, esitykseni aikana kaikki eturivin tytöt esimerkiksi riisuivat paitansa, jne.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php