Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Vantaa.

Mr Lotharin viikko 1/2013

Maanantaina kävin päivällä ajamassa uuden pohja-ajan moottorikelkalla Gillin crossiradalla, sen jälkeen kävin saunassa ja sitten läksin yhden kaverini kanssa Sokos Hotel Vantaaseen juhlimaan uuttavuotta. Hotellille päästyämme kävimme ensin syömässä neljän tytön kanssa ja siinä menikin sen verran aikaa että syömisen jälkeen kävimme vain pyörähtämässä huoneissamme ennen Tulisuudelmaan sirtymistä. Illan aikana törmäsin joukkoon vanhoja tuttujani sekä tutustuin myös uusiin ihmisiiin, ilta meni lähinnä Osmos Cosmoksen keikkaa katsellessa ja myöhemmin tanssiessa. Valomerkin jälkeen oli sitten vielä jonkinlaiset jatkotkin.

Tiistaina kävin kaverini kanssa aamupalala, jonka jälkeen lepäsimme vielä hetken huoneissamme ja sitten kun lähdimme hotellilta veimme samalla yhden tytön kotiinsa. Matka Mäntyharjulle sujui suht kivasti vaikka edellisen yön unet olikin jäänyt aika vähiin, mutta se auttoi jaksamaan että pysähdyimme Heinolan kohdalla syömään. Kotiin päästyäni olin kuitenkin sen verran poikki että otin päiväunet.

Keskiviikkona lähettelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille, ilmoitin sponsorille että ajan Kelkkakunkussa ja sovin myös että lähden 7-10.3.2013 Venäjän Snow Tourille.

Torstai menikin sitten yhden kaverini kanssa moottorikelkkailun merkeissä Gillin crossiradalla, minä ajoin ja minun kaveri otti kuvia. Torstaina julkaistiin myös minun aikuisviihdeuran 150. video , video on nimeltään Mr Lothar ja Susu - Varaslähtö sEXHIBITION messuille K18! Tällä videolla saavuin Helsinkiin jo vuorokautta ennen kuin sEXHIBITION messut alkoi, sillä minulla oli torstaina BB Extran kuvaukset. TV-kuvauksien jälkeen minua odotti hotellihuoneessa mieleinen yllätys sillä minut oli majoitettu samaan huoneeseen Susun kanssa. Huoneeseen tullessani löysin Susun tyydyttämästä itseään vuoteesta, herrasmiehenä tarjosin tietenkin apua ja kohta hotellihuonessa nussittiinkin jo täyttä häkää. Susu nautti kovasta panosta täysin siemauksin ja oli ilmeisesti munan tarpeessa. Tämä video on muuten samalla Susun uusien silikonirintojen koeajovideo! Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Perjantai meni yhden kaverini kanssa huvilallani vuokralaisten vaihdossa, siivouksessa ja talonmiehen hommissa.

Lauantaina oli taas vuorossa moottorikelkkailua, aluksi menin ajamaan taas Gillin crossiradalle mutta kun olin ehtinyt ajamaan kymmenkunta kierrosta sinne ilmaantui pari muutakin kelkkaa ja päätimme lähteä aukaisemaan reitin Gilliltä Vihantasalmelle ja siitä edelleen Mäntyharjun keskustan kautta Rantinhoviin, josta minä sitten jatkoin vielä Kinnin kautta takaisin Gillin crossiradalle. Moottorikelkkailun jälkeen oli vuorossa syöminen, hieronta ja sauna jonka jälkeen olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

Sunnuntaina tuli kuvattua vuoden ensimmäinen aikuisviihdevideo Mr Lothar & Yllätysvieras - Seksi on suklaan korvike, kyseisen videon esittelyteksti on seuraavanlainen: Istuksin loppiaisena mökilläni konvehtirasia käsissäni kun ovesta asteli sisään nainen joka oli pukeutunut vain todella pieniin seksikkäisiin vaatteisiin. Ajattelin tarjota tytölle jotain hyvää, mutta konvehdit olivat juuri loppuneet ja niinpä piti soveltaa vanhaa sanontaa eli seksi on suklaan korvike. Tyttö otti aluksi minun patukan suuhunsa jonka jälkeen minä maistelin tytön piparia joka taas johti siihen että mökissä nussittiin kuin kaikki hyvä tosiaan loppuisi loppiaiseen. Useiden eri asentojen välillä mainitsin tytölle että onhan konvehtirasiassakin monenlaisia makuja ja roiskin lopuksi patukan täytteeni tytön pakaroille jotka on yhdet Suomen aikuisviihteen parhaista lajissaan. Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/anssi.viskari/photos ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 48/2012

Maanantaina vein Bemarin aamulla huoltoon jossa siihen vaihdettiin perä- ja vaihteistoöljyt sekä takaakseliston ja korin väliset kumityynyt. Bemarin huollon jälkeen oli vuorossa itseni huolto eli menin urheiluhierojalle.

Tiistaina julkaistiin minun uran 147. aikuisviihdevideo, Mr Lothar ja Sanya - Seksiä julkisella rannalla K18! Tällä videolla Sanya on menossa iltauinnille syrjäiselle lammelle, rannalle saavuttuaan hän törmää Lothariin joka pyytää Sanyaa levittämään öljyä auringossa kuivuneelle iholleen. Selän rasvaamisen jälkeen Lothar kääntyy ympäri ja pyytää Sanyaa öljyämään etupuolenkin. Öljyä lipsahtaa iholle reilunlaisesti ja niinpä Lothar riisuukin uimahousunsa, sillä seurauksella että Sanya alkaa ottaa häneltä suihin ja hetken päästä hän jo ratsastaakin kohti auringonlaskua. Seksiä julkisella rannalla: Iltauinti ja öljyäminen vaihtuu siis iltanainniksi ja Lotharin omien rasvojen roiskimiseksi Sanyan päälle, siinä vaiheessa kuulostaa siltä että joku on tulossa paikalle... Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikko meni yhden kaverin kanssa huvilalla hengaillessa, veneen ylösnostossa ja samalla reissulla vein myös toisen veneen tavaratilojen luukut korjattavaksi.

Torstaina postittelin Mr Lothar Production vaate- ja DVD-paketteja niitä tilanneille.

Perjantaina piti olla yhden TV-ohjelman kuvaukset päivällä, mutta ne siirrettiin viikkoa myöhemmäksi huonojen keliolosuhteiden vuoksi ja niinpä päivä meni kotona lepäillessä. Illalla ajelin Helsinkiin jossa kävin ensin moikkaamassa yhtä kaveriani ja sen jälkeen esiintymässä yhden firman pikkujouluissa. Pikkujoulukeikan jälkeen koukkasin kyytiini yhden tytön ja suuntasimme Nurmijärvelle Club Venlan pikkujouluihin, joissa minun olin esiintymässä Safyran ja Jennan kanssa.

Lauantaina heräsin yhden tytön luota ja sain yhden parhaista aamiaisista ikinä lähes sänkyyn tarjoiltuna. Aamiaisen jälkeen jäimme vielä laiskottelemaan sänkyyn, mutta neljän aikaan minun piti suunnistaa siskoni luokse päivälliselle jonne saapui muutkin sisarukset lapsineen. Oli todella kiva nähdä lähes kaikki äidin puolen sukulaiseni pitkästä aikaa. Minun piti kuitenkin lähteä kahdeksaksi Sokos Hotel Vaakunaan Helsingin keskustaan, jossa minulla oli polttarikeikka yhdessä sviitissä. Polttarikeikan jälkeen kävin syömässä hiukka iltapalaa, jonka jälkeen meninkin jo Helsingin Onnelaan valmistautumaan illan showhun. Onnelassa showtime oli 24.00 Pink baarin avajaisissa ja sen jälkeen minun olikin jo kiirehdittävä seuraavalle keikalle Vantaalle. Vantaan keikkapaikka oli ravintola Top Hat, jossa oli todella hyvin porukkaa mutta sieltäkin liukenin suht nopeasti oman esitykseni jälkeen yhden tytön luo yöksi.

Sunnuntaina kurvailin kotipaikkani kautta huvilalleni lepäilemään yhden tytön kanssa. Ilta menikin sitten hyvän ruuan ja seuran kera takkatulen äärellä Big Brother finaalia katsellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/anssi.viskari/photos ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php