Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on vihti.

Mr Lotharin viikko 14/2014

Maanantaina kävin serkkuni kanssa Mikkelissä tsekkaamassa miten superkart autoni maalaaminen edistyy.

Tiistaina kävin vaihdattamassa Bemariin takavaloja, mutta se homma epäonnistui koska liikkeeseen tulleet takavalot oli liian vanhan malliset.

Keskiviikkona läksin serkkuni kanssa Helsinkiin katsomaan yhtä Ferraria, mutta Bemari sanoi työsopimuksen irti heti alkumatkasta kun sen yksi väylätekniikkaa ohjaava tietokoneboksi meni sekaisin eli jouduimmekin lähtemään reissuun serkkuni Mersulla. Helsinkiin päästyämme kävin koeajamassa Ferrarin virallisella maahantuojalla eli Unique Car Centerissä yhtä Ferraria ja loppujen lopuksi ostinkin sen sitten itselleni, en kuitenkaan ottanut Ferraria mukaani sillä se jäi vielä luovutushuoltoon liikkeeseen.

Torstaina hinausauto kävi hakemassa Bemarin ja vei sen Mikkeliin BMW:n korjaamolle takuukorjaukseen, sain sijaisautoksi uuden Opelin joka on kyl aika käppänä X5 Bemariini verrattuna. Illalla otimme yhden kaverini kanssa varaslähdön juhannukseen mökillä ja poltimme jo yhden juhannuskokon samalla kun katselimme auringonlaskua sekä paistelimme makkaraa.

Perjantaina päivä meni toimistohommia tehdessä ja illalla kävin kylässä yhdellä kaverillani.

Lauantaina läksin jo ajoissa etelä-Suomea kohti ja Helsinkiin päästyäni kuvasimme yhden kaverini asunnolla Mr Lothar & Merike - Vikinän paikannus nimisen videon. Kyseisellä videolla olen kerrostalon katolla huoltomiehen hommissa etsimässä asukkaiden valittamaa outoa vikinää, aluksi epäilyt kohdistuvat ilmastointilaitteisiin mutta siinä vaiheessa kun huomaan yhdellä kattoparvekkeella aurinkoa ottavan ja dildolla itseään tyydyttävän Meriken alan epäillä vikisiäksi Merikeä. Asian varmistaakseni menen itsekin parvekkeelle ja tyrkkään kullini Meriken huulille, jolloin Merike alkaa nuoleskella kyrpää kuin tikkaria upottaen sen välillä syvälle nieluunsa. Kullin saavutettua täyden mittansa minä käännän Meriken kontalleen aurinkotuoliin ja alan nussia Merikeä takaapäin. Aikansa parvekkeella nussittuamme ehdotan sisätiloihin siirtymistä koska Merike pitää niin kovaa ääntä, naapureiden valituksen kohde on siis selvinnyt mutta meno jatkuu makuuhuoneessa entistä kovempi äänisenä kunnes laukeamme molemmat. Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videon kuvaamisen jälkeen läksimme porukalla syömään. Illalla minulla oli Fire & Strip keikka ravintola Satulasepässä Vihdissä ja keikan jälkeen läksin jatkoille parin tytön kanssa kaverini asunnolle. Kaverini hyytyi kesken jatkojen ja meni nukkumaan, tytöissä oli kuitenkin virtaa vaikka muille jakaa. Siinä vaiheessa kun minä yritin käydä nukkumaan tytöt alkoivat lesboilla samassa sängyssä ja senhän tietää mitä siitä seuraa, no kolmen kimppa tietysti. Aamun jo sarastaessa kävimme vihdoin nukkumaan.

Sunnuntaina heräsin siihen että toinen tytöistä hyväili minun tanakasti seisovaa kullia ja sovitteli sitä pilluunsa eli aamukin meni nussimiseksi. Aamutoimien jälkeen kävin vielä kavereideni kanssa brunssilla ja sitten suuntasin auton keulan kotia kohti. Kotiin päästyäni lisäilin kuvia viikon seikkailuistani sekä videon kuvauksista kotisivuilleni, sen jälkeen meinasin katsoa Bahrainin F1-kisan mutta nukahdin sitä katsellessa eli etelä-Suomen reissu oli siis vienyt kaikki voimat.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 47/2013  1

Maanantai meni huvilalla hengaillessa.

Tiistaina sain painosta uuden erän Mr Lothar Production vaatteita ja vietin miestenpäivää hyvän ruuan merkeissä.

Keskiviikkona tein Mr Lothar Production vaatevaraston inventaarion ja hain terveyskeskuksesta kirjallisen todistuksen että minulla ei ole sukupuolitauteja.

Torstaina kaivoin päivällä moottorikelkkailuvarusteet esille kesäsäilöstä ja illalla yksi tyttö tuli luokseni kylään.

Perjantaina tilasin itselleni uuden sykemittarin että pääsen seurailemaan miten rankka laji moottorikelkkailu esim. crossiradalla onkaan.

Lauantaina kävin ensin kylässä siskoni luona ja sitten menin esiintymiskeikalle ravintola Satulaseppään Vihtiin.

Sunnuntaina suunnittelin Mr Lothar Productionin pikkujouluja, lisäilin kuvia kotisivujeni galleriaan ja katselin televisiota.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 5/2012  1

Maanantaina heräsin siihen kun Janne ja Esko soittivat minulle Radio SuomiPOP:in uudesta aamusta ja kyselivät kuulumisia. Päivällä lähetin uusimman videon eteenpäin editointia ja julkaisemista varten.

Tiistaina kävin ajamassa moottorikelkalla Gillin crossiradalla ja hiukka reitilläkin, kotimatkalla poliisit pysäytti minut ja sain sakot.

Keskiviikkona tein toimeksiantosopimuksen huvilani myymisestä yhden kiinteistövälitysfirman kanssa ja kävin passikuvassa uutta passia sekä viisumia varten.

Torstaina kävin raivaamassa huvilalleni johtavan tien päälle kaatuneita puita pois ja kuvaamassa kauniita talvisia maisemia.

Perjantaina olikin sitten vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Jenna & Melany & Safyra Hotelli-Ravintola Wanhassa Kurjessa Kauhajoella.

Lauantaina läksimme jo hyvissä ajoin Helsinkiä kohti, päivä meni MP-messuilla ja niiden sulkeuduttua läksin yksityiskeikalle Vihtiin. Vihdin keikan jälkeen kävin pyörähtämässä Bomber-bileissä ravintolalaiva Väiskissä ja sieltä menin Nurmijärvelle jossa oli illalla Erotic Night by Mr Lothar & Safyra Club Venlassa. Keikan jälkeen ajelin vielä Mäntyharjulle jonne saavuin kuuden aikoihin aamulla. Lauantaina julkaistiin aikuisviihdeurani 120. video, video on nimeltään Mr Lothar ja Netta - Rankkaa lepäämistä K18 ja se löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Sunnuntaina päivä menikin sitten pääasiassa laiskottelun merkeissä, mutta tuli siinä sivussa tehtyä Mr Lothar Production vaateinventaariokin ja tilattua taas hiukka täydennystä varastoon. Illalla katselin presidentin vaaliohjelmaa ja vaihdoin hiukka mielipiteitä aiheesta kavereideni kanssa facebookissa.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=879921 ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 3/2012  1

Maanantaina kävin hakemassa uuden moottorikelkkani JS-Motorsilta Mikkelistä.

Tiistai aamupäivä meni huvilalla yhden kiinteistövälittäjän kanssa huvilaa arvioidessa ja sen myyntikuvioita suunnitellessa. Iltapäivällä kävin testaamassa uutta moottorikelkkaani Gillin crossiradalla.

Keskiviikkona julkaistiin minun aikuisviihdeuran 118. video: Mr Lothar , Nana ja Simo - Biljardia K18!

Torstaina kävin taas ajamassa moottorikelkalla Gillin crossiradalla, sen lisäksi sovin pari esiintymiskeikkaa itselleni ja tytöille.

Perjantaina oli vuorossa Ladies Night keikka Ravintola Satulasepässä Vihdissä. Ensitunnelmat ravintolaan mentyäni oli että huh huh, mutta onneksi paikalle tuli ihan kiva määrä kauniita naisia ja niinpä tunnelmakin muuttui hyväksi. Ensimmäisessä setissä tein strippaamisen lisäksi tulitemppuja ja toiseen showhun otin yleisöstä yhden tytön avustajaksi, harmi että en voinut lähteä jatkoille tyttöjen kanssa sillä minun piti ajaa vielä yöllä kotiin.

Lauantaina Janica tuli aamupäivällä luokseni ja läksimme ajelemaan kohti Utajärveä jossa meillä oli illalla Erotic Night by Mr Lothar & Jade keikka Ravintola Marionissa, alkuillasta ehdimme käydä rentoutumassa Rokuan kylpylähotellissa johon myös majoituimme. Marionin keikalla esiintymisjärjestyksemme oli totutusta poikkeava sillä minä esiinnyin ensin soolona, sitten oli vuorossa Jaden soolo show, sen jälkeen meidän yhteisesitys ja illan lopuksi vielä yleisöstripteasekilpailu.

Sunnuntaina heräsimme jo seitsemän aikaan aamulla ja läksimme ajelemaan Mäntyharjua kohti eli unet jäi aika vähiin. Kotiin päästyäni ja Janican lähdettyä ajelemaan Kirkkonummea kohti minä kömminkin peiton alle ja nukuin päiväunet. Illalla katselin televisiota, lisäilin kuvia nettiin ja päivitin keikkakalenterini ajantasalle.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=875083 ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php