Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Virtasalmi.

Mr Lotharin viikko 30/2015  1

Maanantaina tein päivällä tarjouksen yhdestä liikehuoneistosta ja ilta meni kavereiden kanssa erään kirkon pihatalkoissa.

Tiistaina päivä meni kotipaikaltani turhia tavaroita kierrätykseen viedessä ja ilta taas kirkon pihatalkoissa, sen jälkeen läksimme vielä porukalla kaverini mökille syömään ja saunomaan.

Keskiviikkona jatkoin kotipaikallani tavaroiden järjestelyä ja sain tiedon että maanantaina tekemäni tarjous liikehuoneistosta oli hyväksytty, nyt tarvitsee enää odotella käyttääkö eräät tahot etuosto-oikeuttaan vai ei.

Torstaina kävin asentamassa JS-Motorsin omistajan kanssa kotipaikallani koekäytössä olleen Husqvarna robottiruohonleikkurin yhdelle asiakkaalle ja asensin kotipaikalleni pykälää isomman Automowerin.

Perjantaina julkaistiin minun uran 204. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Assassin Von Death - Hypnoosi seksiä! Menen tällä videolla hypnotisoitavaksi koska en saa nukuttua työstressin takia. Aluksi homma eteneekin suht normaalisti ja vaivun syvään uneen vaikka hypnotisoija onkin pukeutunut todella seksikkääseen PVC-asuun. Minun jouduttua hypnoosin valtaan, päättää hoitaja hyödyntää tilanteen ja alkaa harrastaa seksiä kanssani. Aluksi hoitsu ottaa minulta suihin, sen jälkeen nussin hoitsua edestä ja takaa sekä välillä rintojen väliinkin. Lopulta laukean komeassa kaaressa hoitsun täyteläisille rinnoille. Herääkin kysymys, olinkohan minä sittenkään hypnoosin vallassa? Mr Lothar ja Assassin Von Death - Hypnoosi seksiä video löytyy nyt http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta. Illalla kävin moikkaamassa kavereitani Kotkan Meripäivillä.

Lauantaina läksin heti aamusta Virtasalmen Motoparkia kohti. Päivä meni siellä Ferrarilla rataa ajaessa ja tyttöjen kanssa varikolla hengaillessa. Illalla oli vuorossa Mr Lothar & Sarah & Nica vaahtoshow ja Merirosvo show joiden välissä osallistuin myös Tauski ehkä tulee shown tekemiseen. Pieni videokooste Motoparkin reissustani löytyy https://www.youtube.com/watch?v=PqvdMD2znME osoitteesta.

Sunnuntai menikin sitten ihan vaan viikonlopun riennoista toipuessa ja Unkarin F1-kisaa telkkarista katsellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 29/2012  1

Maanantaina lähetin sunnuntaina kuvatun videon leikkaajalle ja ilta menikin sitten Sarjulan Samin polttareissa, aluksi kävin suunnittelemassa polttariporukalle metsään paikat jossa he sotivat värikuula-aseilla ja sen jälkeen kävin viemässä osan porukasta taisteluasemiin yksille sodan aikaisille juoksuhaudoille. Sillä aikaa kun ekat joukkueet taisteli keskenään metsässä vein seuraavan ryhmän yhden niemen nokassa olevalle laavulle, jonka jälkeen hain vesiskootteri/vene yhdistelmäni ja liityin tuohon viimeiseen joukkueeseen. Siinä vaiheessa kun Sami ja kymmenkunta muuta kundia hyökkäsi viimeiseen kohteeseensa eli laavulle olin itse väyjymässä heitä märkäpukupäällä lähes kokonaan veden alla. Värikuulasodan jälkeen grillailimme hetken laavulla jonka jälken Sami joutui vesihiihtämään suht hämärässä sillä kello oli jo yksitoista yöllä, vesihiihdon jälkeen oli vuorossa jettikyyti jonka minä annoin Samille Sea Doo 255 RXP:llä eli vauhtia ja vaarallisia tilanteita oli tarjolla suht runsaasti kun välillä lennettiin ilmassakin reilun satasen vauhdissa. Jetteilyn jälkeen tuli polttareihin vielä yksi ekstra osuus, jetti nimittäin nielaisi impelleriinsä kiven jota emme saaneet pois ja niinpä minä sanoin että melon jettin+veneen pois, jolloin Sami ja hänen bestman ilmoittautuivat myöskin vapaaehtoisiksi melojiksi. Aloitimme melomisurakan noin puoli yhdeltä ja olimme perillä venelaiturissa parin tunnin päästä, jonka jälkeen minä vein Samin ja bestmanin heidän majoituspaikkaansa ja pääsin itsekin vihdoin nukkumaan.

Tiistain aloitin purkamalla vesijettiä sen verran että sain impellerin irti ja pääsin tilaamaan jettiin siihen tarvittavat osat korjaamista varten. Vesiskootterin purkamisen jälkeen menin tekemään yhdet kiinteistökaupat pankkiin eli nyt minulla on sitten yksi mökki enemmin kuin oli aiemmin.

Keskiviikkona kävin pyörähtämässä tiistaina ostamallani kesämökillä ja laittamassa paikkoja mieleiseeni kuntoon, jonka jälkeen kävin metsässä lenkillä etsimässä samalla Sarjulan polttariporukan maanantaina sinne värikuulasodan tiimellyksessä jättämiä varusteita.

Torstaina kävin heittämässä yhden yksityiskeikan ja torstaina julkaistiin myös minun aikuisviihdeuran 135. video, video on nimeltään Mr Lothar ja Kata - Deitti-bileiden jatkot K18! Videon juoni on jotakuinkin seuraavanlainen: Mr Lothar on ollut esiintymässä Ravintola Bricksissä järjestetyissä Deitti-bileissä ja päätynyt jatkoille yhden sinkkutytön asunnolle. Mr Lothar meinaa käydä nukkumaan raskaan keikan jälkeen mutta Kata on asiasta eri mieltä, niinpä homma menee nussimiseksi. Nuori sinkkutyttö on todella kovaääninen ja kiljuu äänekkäästi takaapäin pantaessa. Kata saa tässä videolla sen verran huolella munaa että naapuritkin taitavat kuulla että sinkkutytöllä on yövieraita. Kyseinen video löytyy nyt siis osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Perjantaina päivä meni huvilallani hengaillessa, mutta illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany keikka Hotelli Koskenniskan Night Club Rosessa Forssassa. Porukkaa oli paikalla kivasti ja ravintola esiintymisien jälkeen vedin vielä privatshown parille tytölle hotellihuoneessani. Nukkumaan päsin vasta aamun jo sarastaessa sillä jostain kumman syystä hotellihuoneeni oveen kävi koputtelemassa miloin kukakin ja kyselemässä minua jatkoille, mutta minun oli pakko ottaa pari tuntia unta sillä olin suunnitellut meneväni lauantaina ajoissa Motoparkiin.

Lauantaina heräsin jo kahdeksan aikaan aamulla eli nukuin vain pari tuntia, ajoin ensin huvilani kautta kotipaikalleni Mäntyharjulle jossa vaihdoin Bemarin Ferrariin ja jatkoin matkaan Virtasalmelle Motoparkin moottoriradalle jossa oli Radalle.com Festivaalit. Heti Motoparkiin päästyäni kävin ajamassa kymmenkunta kierrosta rataa Ferrarillani sillä seurauksella että se meinasi syttyä tuleen, yksi pakosarjan lämpösuoja nimittäin kuumeni niin paljon radalta pois tultuani että se kuumensi takavalojen takakannet niin kuumaksi että ne alkoi jo sulaa ja savuta. Minä en kuitenkaan pienestä lannistu ja niinpä jonkin ajan päästä olin taas radalla, mutta tällä kertaa avasin konehuoneen kannen jo vauhdissa jäädyttelykierroksella ennen radalta pois tuloa ja niinpä samaa ongelmaa ei enää ilmennyt. Kuuden aikoihin siirryin radalta Motomajojen puolelle jonne saapuivat myös Melany ja Safyra, aluksi katselimme Radalle.com Babe esittelyn ja palkintojenjaon. Puoli kahdeksan aikaan starttasimme Melanyn ja Safyran kanssa vaahtoshown ja oli ilo nähdä niin suuri joukko naisia sekä miehiä bilettämässä vaahdon seassa. Puoli ysin aikaan siirryimme katsomaan Timo Pieni Huijauksen settiä ja heti sen perään Radalle.com Babe Finaalia jonka jälkeen oli Uniikin setin vuoro. Uniikin jälkeen päälavalle nousi E-rotic ja heidän jälkeen olikin sitten minun ja Melanyn shown vuoro joka siis päätti Radalle.com Festivaalien päälavan virallisen ohjelman, epävirallinen ohjelmahan jatkui varmaan aamuun saakka. Kuvia Motoparkista löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/media/set/?set=a.383779245021091.83263.100001670569937&type=1

Sunnuntaina kävin ensin pyörähtämässä Lahnaniemen mökilläni ja sitten menin Hirviniemen mökeilleni viemään sinne yhden vuodesohvan lisää ja järjestelemään huonekaluja muutenkin uuteen järjestykseen. Kolmelta oli vuorossa Saksan F1-kisat joita katselin tällä kertaa ulkoilmasa läppärini kautta huvilani terassilla. Formuloiden jälkeen ajelin kotipaikalleni kasaamaan vesiskootteria ja sainkin sen kuntoon, niinpä läksin vielä koeajollekin ja hyvinhän se toimi sillä kiihtyvyys nollasta sataan kilometriin tunnissa oli noin kolme sekuntia!

PS. Lisää kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php