Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Wäkä.

Mr Lotharin viikko 15/2013

Maanantaina vein päivällä esiintymiskenkäni suutarille ja yhden huvilani ulkovalolyhdyistä lasitettavaksi Lasisarankiin Mikkeliin, samalla reissulla kävin katselemassa hiukka kesäleluja JS-Motorsilla.

Tiistaina kävin asentamassa ulkovalolyhdyn paikoilleen huvilallani ja hoidin esiintymiskeikkojen laskutuksia.

Keskiviikkona kävin vaihtamassa huvilani uima-altaan suodattimet sekä mittasin veden PH- ja Cl-arvot.

Torstaina kävin urheiluhierojalla.

Perjantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Safyra & Nica ravintola Wäkässä Tohmajärvellä, keikan jälkeen ajelimme vielä Savonlinnaan jonne jäin yöksi paitamyyjämme luokse.

Lauantaina ajelin päivällä Mäntyharjulle ja illalla kävin pyörähtämässä paikallisissa baareissa. Lauantaina julkaistiin myös minun uran 161. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Inka - Saunassa kaunottaren kanssa K18! Kyseisellä videolla olen kutsunut Inkan luokseni saunomaan, mutta ennen kuin ensimmäistäkään kauhallista löylyä on heitetty alkaa Inka ottaa minulta suihin ja senhän arvaa mihin se johtaa. Tällä kertaa hiki otetaankin saunassa seksiä harrastamalla. Välillä käydään takkahuoneen puolella jäähdyttelemässä, mutta sielläkin homma menee panemiseksi ja lopulta roiskin spermani Inkan rinnoille jonka jälkeen onkin syytä mennä taas suihkuun sekä saunomaan. Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Sunnuntaina heräsin juuri sopivasti katselemaan televisiosta Kiinan F1 kisaa jossa Kimi ajoi hienosti hopealle, sen jälkeen otin vielä pienet unet ja sitten lisäilin hiukka kuvia kotisivuilleni jonka jälkeen katselin Wipeoutin sekä Selviytyjät.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 32/2012

Maanantaina aloitin ajamaan kotipaikkani nurmikoita, mutta koska siinä touhussa tuli niin kuuma niin läksinkin veneilemään jossa hommassa puolestaan tuli niin kova nälkä että päädyin takaisin kotipaikalleni grillailemaan. Maanantaina julkaistiin myös minun uran 137. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Angelica - Jyväskylän Erotiikkamessujen etkot K18! Seiska uutisoi 02.08.2012 että tällä videolla esiintyvä Angelica on viettänyt kuuman lemmenyön kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen kanssa. Tällä videolla voit katsoa miten lemmenhetki minun kanssa sujui (huolestuneille tiedoksi että Hakkarainen EI esiinny mitenkään tällä videolla) Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina kuvasin Mr Lothar ja Nitta - Saunareissu videon jonka juoni on seuraavanlainen: Mr Lothar on pyytänyt Nitta nimisen tytön testaamaan juuri ostamansa kesämökin saunaa, ensin kannetaan vedet ja halot saunaan sekä laitetaan tulet kiukaaseen. Saunan lämpenemistä odotellassa testataankin sitten terassin pöydän kestävyys nussimalla sen päällä edestä ja takaa oikein urakalla. Saunan lämmettyä nussitaan sielläkin ja kun saunassa tulee liian kuuma siirrytään taas harrastamaan seksiä terassille ja välillä laiturillekin. Lopuksi Lothar roiskii lastinsa Nitan selälle ja sitten mennäänkin saunaan pesulle. Tällä videolla terassin pöytä joutuu todella koville!

Keskiviikkona minun siskon poika tuli käymään minun luona kylässä vaimonsa kanssa.

Torstaina kuvasin päivällä Mr Lothar ja Helena - Pullonhenki videon, kyseisen videon juoni on seuraavanlainen: Helenalla on yksin mökillä jossa ei ole mitään tekemistä ja niinpä hän alkaa tyydyttämään itseään jolloin hän omituisen mallista sinistä pulloa apunaan käyttäessä aukaisee pullon josta ilmestyy Mr Lothar niminen pullonhenki joka lupaa täyttää Helenan toiveet ja senhän arvaa mitä tyttö toivoo. Hetken kuluttua pullonhenki nussii Helenaa eikä lopeta vaikka tyttö kiemurtelee orgasmin voimasta, Helena on siis toivonut saavansa kerrankin huolella munaa ja Mr Lothar tekee työtä käskettyä laueten lopulta huolella tyydytetyn tytön rinnoille. Videon kuvaamisen jälkeen ehdin hädintuskin kotiin kun seuraava tyttö laittoi minulle viestiä ja halusi myös tulla kuvauksiin, minä laitoin kamerat lataukseen ja aloin valmistautua seuraaviin kuvauksiin. Ennen kuin iltakuvauksiin ilmoittautunut tyttö ehti tulla Mäntyharjulle tuli yksi kaverini yllätysvierailulle ja niinpä läksimme käymään yhdellä mökeistäni jonne kaverini jäi sitten odottelemaan kun minä läksin tekemään Mr Lothar & Ninurta - Öljyhieronta videon. Tällä videolla Mr Lothar menee hierojalle joka öljyn kanssa Lotharia hieroessaan saa aikaan ennemminkin lisää jäykkyyttä kuin poistaa sitä. Hieronnan tuoksinassa osat vaihtuvat ja Lothar näyttää kuinka jäykkyys saadaan poistumaan nussimalla, siinä samalla Ninurta niminen hieroja saa sellaisen orgasmin että hän makkaa pitkän aikaa ihan rentona hierontasängyllä. Iltakuvauksien jälkeen läksin takaisin mökilleni jossa kaverini likin jo lämmittänyt saunan ja loppujen lopuksi saunoimme, uimme sekä grillailimme makkaraa kahteen saakka yöllä ja lopulta jäimme sitten mökilleni yöksikin.

Perjantaina kävimme kaverini kanssa aamupalalla Mäntyharjun Torikahvilassa, sen jälkeen minä kävin lähettämässä Mr Lothar vaatepaketteja niitä tilanneille ja sitten aloinkin jo valmistautua illan keikkaan joka oli Erotic Night by Mr Lothar & Sofie & Mariel ravintola Wäkässä Tohmajärvellä. Tohmajärven reissulla otin kyytiin yhden liftarinkin ja tarjosin hänelle kyydin, loppujen lopuksi kello olikin sitten jo viisi aamulla kun pääsin nukkumaan keikan jälkeen.

Lauantaina julkaistiin minun uran 138. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Minttu Gallela - Seksiä takahuoneessa K18 ja minun uran 139. aikuisviihdevideo, joka on nimeltään Mr Lothar ja Kuntouttaja - Vapaa vai perinteinen tyyli K18! Videot löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videoiden julkaisun jälkeen läksin ajelemaan Sahalahtea kohti ja otin matkalla Lahdesta kyytiin Melanyn, tällä kertaa vuorossa oli siis Erotic Night by Mr Lothar & Melany Sahalahden Krouvissa. Sahalahden keikan jälkeenkin nukkumaan meno hiukka venyi sillä kello oli jo puoli kuusi aamulla kun laitoin pään tyynyyn.

Sunnuntaina heräsin yhdeksältä vain muutaman tunnin unien jälkeen ja läksin nostamaan yhden veneen pois järvestä, jonka jälkeen menin yhdelle kesämökeistäni hoitamaan vuokralaisten vaihdon ja vanhojen sekä uusien vuokralaisten välissä ehdin tehdä hiukka talkkarin hommiakin sekä nauttia kauniista kesäsäästä. Vuokralaisten saavuttua mökille läksin toiselle mökilleni tekemään pikku fiksauksia ja lepäilemään. Illalla ajelin vielä kotipaikalleni syömään ja katselemaan hiukka telkkaria.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php