Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Wankkuri.

Mr Lotharin viikko 8/2013

Maanantaina postitin edellisenä sunnuntaina kuvatun aikuisviihdevideon eteenpäin julkaisemista varten ja lisäilin kuvia kotisivujeni uuteen kuvagalleriaan http://www.mrlothar.fi/galleria osoitteeseen.

Tiistaina kävin kavereiden kanssa moottorikelkoilla Matkoslammen laavulla makkaranpaistossa.

Keskiviikko meni huvilalla hengaillessa ja kelkkailuvideoita http://www.youtube.com/AnssiViskari osoitteeseen lisäillessä.

Torstaina olin vieraana YLE TV1 Puoli seitsemän ohjelmassa, kyseinen ohjelma on katsottavissa http://areena.yle.fi/tv/1803349 osoitteessa. Ohjelman tekemisen jälkeen kävin tapaamassa yhtä uutta leffaehdokasta, jonka jälkeen ajelin kotiin.

Perjantaina kävin aamupäivällä tekemässä avannon mökkini rantaan. Iltapäivällä lanasimme kavereideni kanssa Pitkäjärven EK:n ja Gillin crossiradan johon ajoinkin sitten oman pohja-aikani 1.11,5. Illalla läksimme vielä kolmen kelkan voimin käymään Rantissa, mutta koska Rantinhovi oli jo kiinni ajoimme takaisin Mäntyharjun keskustan ja Vihantasalmen kautta.

Lauantai alkoi pienellä kelkkaremontilla jonka jälkeen pääsin ajamaan kavereiden kanssa taas ensin hiukka crossiradalla ja sen jälkeen Pitkäjärven EK:lla, mutta siinä vaiheessa kun olimme lähdössä käymään rantissa alkoi kelkasta jos toisestakin löytyä vikoja ja niinpä läksimmekin saunomaan minun mökille. Saunomisen, avannossa käymisen sekä makkaran paiston jälkeen kello olikin jo sen verran että minun piti lähteä ajelemaan Vesantoa kohti jossa oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Paola Bar Wankkurissa.

Sunnuntai menikin sitten kotimatkassa ja kotiin päästyäni sängyn pohjalla laiskotellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.mrlothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php