Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Ylöjärvi.

Mr Lotharin viikko 45/2014  1

Maanantaina hoidin keikkojen laskutuksia ja tein varustehuoltoa, Iltalehti myös uutisoi minun tuloista http://www.iltalehti.fi/verot/2014110318802892_vr.shtml

Tiistaina lisäilin 31.10-1.11.2014 Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetyiltä sEXHIBITION messuilta otettuja kuvia kotisivujeni kuvagalleriaan http://www.MrLothar.fi/galleria

Keskiviikkona vietin syntymäpäiviäni ja julkaistiin minun aikuisviihdeuran 193. video, video on nimeltään Mr Lothar & Syntymäpäivälahja - Eroottinen hieronta K18 Videon juoni on seuraavanlainen: Minulla on syntymäpäivät ja kun menen hotellihuoneeseeni siellä odottaa mieluinen yllätys, huoneessa on nimittäin eroottinen hieroja joka on pukeutunut vain alusvaatteisiin ja hänen silmillään on naamio jotta en tunnistaisi häntä. Minun riisuttua vaatteeni ja käytyä makaamaan sängylle selälleen hieroja alkaa aluksi hieroa minun käsivarsia mutta aika äkkiä kädet hakeutuvat kullin ympärille joka herää välittömästi jolloin hieroja ottaa suunsakin käyttöön ottaen välillä koko kullin juurta myöten nieluunsa. Sen jälkeen osat vaihtuvat ja hierojasta tuleekin hierottava, keskityn myös aika paljon genitaalialueiden hierontaan ja aikani hierottuani upotan räjähtämispisteessä olevan kyrpäni hierojan pieneen pilluun saaden syntymäpäivälahjan antajan vaikeroimaan nautinnosta. Tällä videolla rakastellaan asentoja tiuhaan tahtiin vaihdellen sekä selkeästi seksistä nauttien! Mr Lothar & Syntymäpäivälahja - Eroottinen hieronta video löytyy nyt http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta.

Torstaina kävin pyörähtämässä huvilallani ja vaihdoin Bemariin talvirenkaat.

Perjantaina vastaanotin huvilalle vuokralaiset jonka jälkeen läksin ajelemaan Noormarkkua kohti. Matkalta otin kyytiini Nanan ja kävimme ottamassa huoneen hotelli Amadosta Porista jonka jälkeen suuntasimme Erotic Night keikalle ravintola Alvariin Noormarkkuun. Noormarkun keikalla alkuilta meni Mr Lothar Production vaatteita myydessä ja asiakkaiden kanssa jutellessa, myöhemmin illalla oli ensin Nanan sooloshown vuoro, sitten minun sooloshow ja sitten Mr Lothar & Nana yhteisshow jonka jälkeen juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun.

Lauantaina ajelin puolen päivän aikaan Tampereelle jonne päästyäni otin hotellihuoneen Rautatienkadun Cumuluksesta ja tapasin yhtä tyyppiä. Illalla Pamela tuli Maken kanssa Tampereelle ja läksimme siitä minun autolla Ylöjärvelle jossa meillä oli Erotic Night keikka ravintola Palowouti:ssa. Alkuilta meni taas Mr Lothar Production videoita ja vaatteita myydessä sekä asiakkaiden kanssa jutellessa, yhden aikaan yöllä oli Pamelan soolosetin vuoro, puolisen tuntia sen jälkeen minun shown vuoro ja puoli tuntia siitä meidän yhteisshown vuoro. Ennen valomerkkiä ehdimme vielä pitää yleisöstripteasekilpailun ja sen jälkeen läksimmekin hotellille jatkoille.

Sunnuntaina olin jo lähdössä ajelemaan Mäntyharjua kohti kun sain viestin yhdeltä kaveriltani Seinäjoelta ja niinpä päätinkin kurvata hänen luokseen kylään, illalla kävimme hänen äitinsä kanssa syömässä ja hänen isän luona isänpäiväkahveilla jonka jälkeen katselimme vielä Big Brother Talk Shown.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 40/2013  1

Maanantaina julkaistiin minun uran 173. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Olivia - Laiturin pesu K18! Kyseisellä videolla olen Olivian kanssa mökkeilemässä kauniina kesäisenä päivänä. Olivian pestessä laituria kontallaan pylly pystyssä minä ihailen näkyä rannalta ja kun Olivia huomauttaa minulle laiskotelusta sanon naureskellen että minulla on seisomatyö. Minun käydessä laiturin penkille istumaan laiskottelu loppuu välittömästi kun Olivia imuttaa minun kullin pystyyn, sen jälkeen alan nimittäin nussii Oliviaa sen verran reippain ottein laiturilla että Olivian polvistakin lähtee nahat. Lopulta roiskin lastini Olivian päälle ja niinpä lopuksi mennäänkin uimaan. Mr Lothar ja Olivia - Laiturin pesu video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina tein kaksi videota Vienna nimisen uuden tytön kanssa. Mr Lothar & Vienna - Kovat treenit videolla Vienna on saapunut Mr Lotharin luokse koska haluaa oppia treenaamaan oikein kuntokeskuksella. Ihan ensimmäisenä Lothar käskee Viennan riisua farkut ja paidan koska ne ovat liian kiristäviä treenatessa. Vaatteiden riisumisen jälkeen Vienna alkaa treenata Lotharin opastuksessa pelkkiin stringeihin ja rintsikoihin pukeutuneena. Aikansa Viennan treenaamista sivusta neuvottuaan Lothar haluaa myös osallistua treeneihin, mutta kyse onkin hiukka erilaisista treeneistä sillä niissä kuntokeskus toimii nussimistelineenä. Treenit on sen verran kovat että välillä Viennan jalat vain tärisee ja tyttö huutaa suoraa huutoa, mutta Lothar ei anna armoa vaan jatkaa treenejä kunnes roiskii lastinsa Viennan muodokkaalle takapuolelle. Mr Lothar & Vienna - Nopea lämmitys videolla Mr Lothar ja Vienna menevät syksyllä kolealle mökille ja Lothar alkaa heti laittaa tulia takkaan johon Vienna sanoo että on nopeampikin tapa lämmitellä. Lotharia ei tarvitse kauan houkutella vaan hän on heti valmis menemään alasti peiton alle Viennan kanssa, tosin ei mene kuin hetki ja peittokin joutaa pois kun lämmin hankitaan seksiä harrastamalla. Tällä videolla Vienna saa sellaista kyytiä että heikkohermoisimpia alkaa hirvittää, vaikka tyttö tärisee orgasmin kourissa niin Lothar vain jatkaa ja jatkaa kunnes laukeaa itse. Videot julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikko meni huvilalla mökkitalkkarin hommissa ja muuten vaan hengaillessa.

Torstaina olin Ali ja Husu ohjelman vieraana Yle Puheella, kyseinen vierailu on kuunneltavissa http://areena.yle.fi/radio/2031233/#/play osoitteessa.

Perjantaina päivä meni taas huvilalla hienosta kelistä nautiskellessa ja ilta Julkkis Big Brotheria netistä katsellessa.

Lauantaina läksin jo hyvissä ajoin ajelemaan Lahden kautta Tampereelle, matkalla annoin myöskin puhelinhaastattelun radio SuomiPOP:lle. Tampereelle päästyäni majoituin Rautatienkadun Cumulukseen, kävin suihkussa ja otin vaan rennosti. Illalla oli vuorossa Erotic Night keikka Ravintola Palowoudissa Ylöjärvellä, keikan jälkeen ajelin takaisin Tampereelle ja nukkumaan pääsin joskus viiden jälkeen yöllä.

Sunnuntaina ajelin aamupalan jälkeen Lahden kautta Mäntyharjulle jonne päästyäni menin heti päiväunille, muuten päivä meni televisiota katsellessa ja huvilalla käydessä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari