• Paula Ojansuu

Raportti: Flow-noviisina

Kyllä. Perjantaina tuli koettua pala sitä, mitä jo useamman vuoden moni on hehkuttanut. Flow sitä ja flow tätä. Sitten kun on FLOW-viikonloppu..

Minun vain muutaman tunnin kokemukseni noviisina Flow:ssa teki jo vaikutuksen. Kannatti käydä. Siellä oli viihtyisää, vaikka en nauttinut %-virvokkeita tai mennyt seuratakseni jotakin erityistä artistia. Paikanpäällä olin hoitamassa lyhyen työtehtävän, en kuitenkaan pressikortilla, joten kuvat jäävät tuohon yhteen pokkarikameralla otettuun taivas-kuvaan..

Miksi kannatti? En ole erityisesti ollut "festari-ihminen", vaikka niitäkin olen heti lukion jälkeisinä vuosina muutamat hyvin perinteiset kiertänyt (esim. RMJ, DBTL ja Konemetsä). Alkoholinkäyttöni on hyvin vähäistä. Useimmiten myös viikonloppuna on töitä tai tulevalla viikolla herätykset kovin aikaisia, joten pitkään valvominenkaan ei ole oikein minun juttuni. Silti koin muutaman tunnin vierailun hyvin virkistäväksi.

Minkälainen tunnelma? Ihmiset olivat iloisia ja hyväntuulisia. Saavuin alueelle neljän aikaan, ja tuolloin ainakin oli vielä helppo löytää paikka johon istua ja vain fiilistellä. Ruokatarjonta oli huikea. Tarjolla oli perusfestarimätön lisäksi mitä herkullisimpia ja myös hyvin kulinaristisia vaihtoehtoja. Olin liikenteessä yksin, törmäsin muutamiin tuttuihin, ja tämä asetelma toimi oikein mainiosti. Tunnelman summaisin seuraaviin sanoihin; persoonallinen, keveän keltainen ja tietyillä tavoilla sivistynyt (/ hyvin mietitty?).

Voisin mennä uudestaankin. Ihan pelkästään tunnelman takia. Ei mutaliejua, ei telttailua. Hyvät järjestelyt. Minulle uusia, ei-main-stream artisteja joita voi hetkeksi jäädä kuuntelemaan. Ja sitten jatkaa matkaa ja hienosti rakennetun alueen tutkiskelua.

1 kommentti

jugular

13.8.2013 17:07

Jotenkin kuvaavaa, että pääasia eli musiikki on mainittu vain sivulauseessa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi