Kannattaako deittipalveluista maksaa?

  • kallepm

Kumppanin etsintään on nykypäivänä, jos jonkinmoista treffisivustoa sekä älypuhelimissa toimivia appseja. Osa palveluista on käyttäjille täysin ilmaisia, mutta monet deittisivut ovat maksullisia, joihin käyttäjän on laitettava X määrä euroja kuukaudessa pystyäkseen viestittelemään ja etsimään itselleen treffikumppania.

Kannattaako näihin maksullisiin deittipalveluihin sitten ostaa jäsenyys? Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että kyllä kannattaa.

Aiemmin suhtauduin itsekin melko kriittisesti maksullisiin deittipalveluihin, sillä jostakin syystä en vain halunnut maksaa nettideittailusta kuukausimaksuja. Olen pääsääntöisesti aina keskittynyt ilmaisiin treffisivustoihin, mutta niissä valitettavan suuri osa käyttäjistä on huijareita ja mainostajia, tai niin sanottuja spam botteja.

Eräänkin kerran jutustelin ilmaisessa deittipalvelussa yhden mukavan tyypin kanssa noin viikon verran, kunnes tuli ensimmäinen viesti, jossa hän alkoi vihjailla rahantarpeestaan. No tämä keskustelu tyssäsi sitten siihen.

Ilmaisissa palveluissa on myös paljon mainostajia tai oikeastaan spambotteja, eli robotteja, joiden takana toimii pelkkä tietokoneohjelma. Nämä botit laittavat viestiä kaikille ja muutaman automatisoidun viestin jälkeen, saat linkin, johon kannattaisi rekisteröityä, mikäli juttua haluaa jatkaa.

Toki ilmaisisissakin deittipalveluissa on ihan oikeita ihmisiä, monet ilmaiset palvelut eivät kuitenkaan ole täysin ilmaisia, sillä mikäli ehtoja lukee tarkemmin, siellä sanotaan, että käyttäjän tietoja voidaan luovuttaa eteenpäin kaupallisessa tarkoituksessa.

Maksulliset palvelut sen sijaan karsivat useimmat feikkiprofiilit pois listoiltaan ja näissä palveluissa sivuston ylläpito on huippuluokkaa. Ylläpito tarkistaa kaikki käyttäjäprofiilit ja käyttäjien kuvat, näin palvelun käyttäjistä 99% on varmasti aitoja.

Näissä kuukausimaksullisissa palveluissa on siis melkeinpä täysin varmaa, että kyseessä on aito ihminen. Maksullisissa palveluissa ihmiset ovat myös tosissaan liikkeellä, eivätkä he ole tehneet sinne deittiprofiilia ihan vain huvin vuoksi.

Näissäkin maksupalveluissa kannattaa tietenkin olla tarkkana, sillä myös niissä on monia ns. huijaussivustoja. Yleensä maksulliset huijaussivustot ovat keskittyneet seksiseuran hakemiseen. Voin väittää, että yksikään seksiseuraa hakeva nainen ei ainakaan Suomessa ole rekisteröitynyt millekään HornyMILF -sivustolle tai muulle vastaavalle, joten olkaapa miehet tarkkana, ennen kuin kiihkoissanne alatte näille sivustoille luottokorttien numeroita lyömään.

Deittipalvelut, jotka keskittyvät ainoastaan kumppanin ja treffiseuran etsintään sen sijaan ovat varmasti luotettavia. Itse olen saanut näistä palveluista pelkästään hyvän kuvan. Olen käynyt niiden kautta useammillakin treffillä, mutta valitettavasti vieläkään en sitä ihannekumppania ole löytänyt.

Minun mielestäni maksulliset deittipalvelut ovat hintansa väärti, jos sitä ihannekumppania on etsimässä ihan tosissaan.

Kirjoitettaessa soi M.I.A. - Paper Planes

2 kommenttia

Franny_Berry

26.6.2018 17:14

Paljon sä saat tästä rahaa, 5€? Mä maksaisin 0,05€ jos jotain vaaditaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus