Terve kaikki! Tästä se lähtee

  • random dude

Tarinaa nettideittien ihmeellisestä maailmasta

Kerron tässä blogissa hieman omista kokemuksistani nettideittailusta. Alkuun hieman tarinaa itsestäni. Olen Pirkanmaalla asusteleva mies ja koulutukseltani olen lääkintävoimistelija eli toiselta nimeltään fysioterapeutti, kuten nykyinen modernimpi termi kuuluu. Pitkän suhteen päätyttyä päätin lähteä tapaamaan uusia ihmisiä nettideittailun merkeissä. Mukaan on mahtunut kaikenlaista sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Olen käynyt läpi useat deittisivut, ja osaan olen ollut varsin tyytyväinen ja osasta ei sitten voi sanoa samaa. On hyödyllistä tutkia sivuja ja hieman ja sitten tehdä profiili sopivalle sivulle. Osa netin sivuista listaa kätevästi useamman palvelun ja niistä on lyhyt esittelykin tarjolla, joten tietoa löytää helposti. Jäsenyydet eivät myöskään paljoa maksa, joten usein on parempi tehdä tili useammalle sivustolle. Moni miettiikin, että mitkä ovat netin parhaat deittisivut ja edellisestä linkistä löytääkin muutaman kelvollisen, joihin palaan myöhemmin. Listauksia on useita, mutta se vaihtelee todella paljon sen mukaan, että mitä on etsimässä.

Yksi totuus on tullut kuitenkin huomattua kaikilla sivustoilla. Ihmisiä on monenlaisia ja ihmiset etsivät erilaisia asioita. Sen vuoksi kannattaakin alkuun tehdä itselleen ensin selväksi, että mitä etsii. Se, että tuntee itsensä ei nimittäin aina ole itsestäänselvyys ja on hyvä pohtia tarkkaan omia tavoitteita, jotta sopiva nettideitti löytyy.

Osa nimittäin hakee parisuhdetta ja osa taas etsii seuraa kävelylenkeille tai vaikka teatteriin. Jotkut taas hakevat vain hetkellistä hauskanpitoa ja elämänkumppanin haku ei ainakaan vielä ole ajankohtainen asia. Tosin useat ovat mukana avoimin mielin ja sen oikean osuessa kohdalle on avioliittojakin syntynyt, vaikka sitä ei olekaan lähdetty hakemaan.

Ei siis kannata suoraan tyrmätä, jos joku profiilissaan ilmoittaa olevansa avoin tapaamaan uusia ihmisiä, vaikka ei ehkä ilmoitakaan haaveistaan vakiintumiseen ja avioliittoon. Itse en ole vielä sitä oikeaa tavannut, mutta ystävilläni on hyviä kokemuksia siitä, että nettideitti on johtanut avioon asti.

Seuraavassa blogipostauksessani kerron hieman ajatuksiani ensitreffeistä ja omia ja muiden vinkkejä ensitreffeille sekä omasta mielestäni sopivista puheenaiheista. Naisille kirjoituksia ja erilaisia vinkkejä on tarjolla paljon, kuten vaikka tässä blogipostauksessa, joka antaa vinkkejä unelmien miehen löytämiseen. Miehistä näkökulmaa ei sen sijaan paljoa näe, joten mukava hieman jakaa sitäkin tänne blogimaailmaan.

Kirjoitettaessa soi Wild Thoughts (feat. Rihanna) - DJ KHALED

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.