Helena-Reet: Realitysarja Tallinna 2 vois kestää koko kauden

  • Helena-Reet Ennet

C-Median tuottama TV5:den “Tallinna 2″ oli kiinnostava projekti niin Suomen kuin Vironkin yleisölle. Samanalisia yksinkertaisia hauskoja sarjoja vois näytää viikoittain – tähtiä ja katsojakuntaa riittäisi niin Suomessa kuin Virossa.

Minulla oli onni osallistua siinä sarjassa, koska monta Suomen tähteä otti minuun yhteyttä ja kutsui OHMYGOSSIP:n mukaan projektiin. Kuulin tästa projektista vasta ensimmäistä kertaa, sen takia valitsin alussa vaan yhden ihmisen. Olisi tylää, jos Suomen tv-sarjassa tullaan aina näkemään, miten Suomen julkkiset käyvät antamassa haastatteluja Ohmygossip verkkolehdelle ja tekevät valokuvasessioita Ohmygossip Couture:n vuoksi, hih hih…

Tässä tapauksessa syntyi päätös kutsua mukaan Suomen huippumalli ja pin-up studion omistaja Sini Tarkkinen. Siitä syystä että olin Sinin kanssa just tekemässä Ohmygossip Couture:n mainoskampanjaa „The Elegant Circus” lentolehtillä, mainostauluilla sekä katalogilla ja monista asiosta oli jo sovittu. Minun anteeksipynnöt vielä kerran Johanna Tukiaiselle ja Suvi Pitkäselle että täytyi luopua yhteistyöstä. Minut oli kutsuttu myöskin Suomen plastiikkakirurgin ja yrittäjän Tiina Jylhän 50-vuotissyntymäpäivälle, missä kuvattin, mutta satuin juuri tänä aikana olemaan Iisraelissa.

Sarjassa näimme Sini Tarkkistä valmistautumassa Ohmygossip Couture:n valokuvasessioon sekä valokuvaamista. Sarja on leikattu sillä tavalla että samassa ohjelmassa nähdään monta ihmistä vierailemassa Tallinnassa. Sinin rinnalla on Jasmine Valentin ja Santeri Ahlgren.

Tässä kuvia sarjan tuottamisesta sekä potoshootin meininkista:

Koska tämä on sittenkin Suomen tv-sarja, kutsuin mukaan Suomen valokuvaajan ja kaksi tyylisuunnittelijaa. Niinpä ohjelmassa näkyvät myöskin valokuvaaja Marika Kiviharju sekä tyylisuunnittelijat Maria Lakio ja Hanna Paakkari, kenet oli kutsuttu valokuvasessioon Tallinnan.

Virossa olit yhteistyökumppanit taiteilija Olja Raag, Lana Vallon meikkistudio, missä kaunis malli sai mun ohjeiden mukaan täydellisen meikin (tekijä Ksenia Ljashenko) sekä voimakkaan show kampauksen (tekijät Olga Gross ja 1AD Natalja Fiminova ).

Pidittekö „Tallinna 2“-sarjasta? Haluaisitteko katsoa sitä vielä kerran? Kenet Suomen tähdistä haluaisitteko nähdä ohjelmassa?

Lue artikkeli englanniksi:

Ohmygossip Couture is partnering the popular Finnish TV program „Tallinna2”! Check out the corresponding videos!

Lue artikkeli viroksi:
Ohmygossip Couture võtab osa Soome populaarsest telesaatest “Tallinna 2″! Vaata videosid!

Seuraa:
Helena-Reet Ennet: @Ohmygossip
Ohmygossip Finland: @Ohmygossip_fi
Ohmygossip Couture: @OhmygossipC

Rakkaudella,
Helena-Reet ❤
www.ohmygossip.com

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.