Muutto Helsinkiin!

  • Petelaitinen

Mitä tapahtuu kun koko ikänsä Joensuussa asustanut Pohjois-Karjalan poika muuttaa Helsinkiin? Tottakai ihan ensiksi pitää tutustua paikallisiin terasseihin kun nyt on näin nätti kesäsääkin.

Nämä City lehden sivut ja kaupunkiopas ovat ihan oikeasti avain mahtava juttu ja todella moderni tapa tutustua uuteen kaupunkiin omalta läppäriltä käsin.

Noniin, sitten itse asiaan. Muutto on kyllä yksi asioista, joita vihaan eniten tässä maailmassa. Uuteen paikkaan muuttaminen on siis tosi jees sitten kun "fyysinen" muutto on suoritettu, mutta muutamia kertoja olen elämäni aikana muuttanut ja joka muutosta on jäänyt kunnon traumat.

Olen kai sen verran vanha ja viisastunut, että tällä kertaa en roudannut pesukonetta Vallilan kaksioni kolmanteen kerrokseen yksin vaan muutossa avusti Citymuutot muuttopalvelu.

Sen verran kivasti meni muutto, että nyt olen niin hyvissä voimissani ja innoissani, että jaksan kirjoitella jopa tätä blogia :)

Kirjoitettaessa soi Genesis - Illegal Alien

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus